Kid_A je napisao:
homo, bi i transseksualnost nisu bolesti od 73 i to ne kazem ja, nego udruzenja psihijatara koje verifikuje mentalne bolesti i poremecaje. da prihavtis tu cinjenicu i razmislis o tome, shvatio bi zasto je hellboy antifasisticki.
Ali, postavlja se pitanje - sta se to promijenilo od 73. pa te bolesti vise nisu bolesti? Za mene to ne moze biti normalno i zdravo i volio bih da mi neko objasni zasto i po kojim osnovama je to normalno?
I kakve veze sada imaju ove seksualne izopacenosti sa Helbojem?
Ipak, ti si taj film dozivio tako kako si ga dozivio i niko ti ne spori to. Meni je to glupost prve klase i to misljenje ne moze da promijeni ni udruzenje psihijatara...
Mr. Simpson je napisao:
a) je snimio "Rozmarinu bebu", film u kome trijumfuju satanisticke ideje a satanisticki ritual prikazan u filmu je snimio sa pravim Real life satanistima
Ako je to osnovna poruka ovog filma, onda...
Taj film bi, prije svega, trebao da govori o majcinskoj ljubavi koja je stavljena u takav kontekst i koja je jaca od njene religioznosti. Tesko da bi neka majka imala muku da odgaja dijete ukoliko bi saznala da su njega "oteli" andjeli???
Mr. Simpson je napisao:
b) zato sto su mu zenu ubili satanisti pod misterioznim okolnostima
Pa je i on postao satanista???
Gdje je tu logika???
Mr. Simpson je napisao:
d) zato sto u Devetoj kapiji prikazuje djavola kao nesto sto je dobro da se istrazuje i upoznaje, svi likovi u filmu se satrase da dodju do knjige u kojoj djavo otkriva svoje tajne.
Knjiga je samo simbol za apsolutnu istinu. Bas kao i druga knjiga Aristotelove "Poetike" u IMENU RUZE.
Ipak je to samo umjetnost...