banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 508 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26

Da li podrzavate novi zakon o radu pekara/dragstora do 21h?
Da, podrzavam. 20%  20%  [ 14 ]
Ne podrzavam! 80%  80%  [ 56 ]
Ukupno glasova : 70
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:
Ko ce da mi zabrani da sjedim u kaficu i pijem kafu u jedan ujutro ? Ti ? Gradska uprava ? Davidovic ? Ma daj ljudi...
Ja upravo o tome gvorim ... ne sizimi se , dosta mi je glasne muzike, hocu sa rajom da sjedim, cugam pivo i pricam do 3 ujutro...

..i to po mogucnosti pod mojim prozorom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 15:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 01:43
laoce je napisao:
Citiraj:
Ko ce da mi zabrani da sjedim u kaficu i pijem kafu u jedan ujutro ? Ti ? Gradska uprava ? Davidovic ? Ma daj ljudi...
Ja upravo o tome gvorim ... ne sizimi se , dosta mi je glasne muzike, hocu sa rajom da sjedim, cugam pivo i pricam do 3 ujutro...

..i to po mogucnosti pod mojim prozorom.

ko te šiša brate kad hoćeš da živiš u centru... :lol:
ja sa svoje terase mogu čuti samo vrbas i ptice,a treba mi 15 min peške do grada... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 16:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2004, 18:04
E ovo je skroz bezzze , pa vecina mladih ide u pekaru i posle nocnog izlaska! Koji bad, imate u BL odlicnih pekara i pizzeta, a sve da radi do 21 h! Sramota za vlast! :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 16:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
simplicity je napisao:
Ne mozete mijesati kafice, slasticarne,nocne klubove, ambulante,apoteke,pekare itd. ZNa se sta je priuritet, hitna urgentna stavar , sta je servis gradjana i sta mora da radi 00-24 u ovom 1/4 milionskom gradu i sta ne mora.....
A prioriteti nad prioritetima su: hitna pomoc-lekari urgentne medicine i stomatolozi, urgentni centar, dakle KC B.Luka, dez. apoteka, policija,vatrogasci,informacije,zatim odredjene pekare, dragstori.... itd. itd.
Kafane nisu u tom redu prioriteta. Kafa,caj,pivo,kolaci se piju do 22-23 a ako ces da sizish, pijesh,provodis se sa drustvom e za to imas klubove koji ne ometaju red i mir gradjana nasheg grada,bio to radni dan ili vikend...Vrlo prosto.

Macro (cini mi se) pomenu mikroekonomiju, mala i srednja preduzeca...apsolutno to je buducnost naseg grada,entiteta,drzave, ali mikroekonomija koja nije siva mikroekonimija, vec jedna uredjena oblast u kojoj postoje pravila i zakoni o poslovanju, porezovanju, radnom vremenu, radnim odnosima itd. itd.
No nemam namjeru dalje da izlazem argumente jer jasno mi je zasto ove insinuacije i na racun cega. Samo za takvo nesto nema razloga! Ziv i zdrav bio!

Ne znam da li da se smijem ili placem?!?!
Sta mjesas babe i zabe? Ovdje pricamo o megadebilnim razlozima za zatvaranje, prvo kafica, zatim prodavnica i pekara...
Sve mi to lici (mislim na ove iz GU) na onu 'vidjela zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu'.
Najsmjesniji je ovaj komantar kada se piju kafa, caj, pivo... Cuj, ja sam zaposlen, i uopste nemam zelju ostajati do kasno u noc, ali nema niko pravo odredjivati kad se pije caj i pivo! Naravno da sam za to da se uvede red, i da se odrede koje kafane mogu raditi u skladu sa mjestom gdje se nalaze.
Ali zatvoriti prodavnice i pekare. Na to nemam komentar. Razlozi koje se ovde navode kao uzrok su zalosni i smjesni, i ponekad se zapitam koliko covjek treba biti retardiran da bi tako razmisljao.

Poslednji put menjao Macr0 dana 10 Mar 2006, 10:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:
ko te šiša brate kad hoćeš da živiš u centru... Laughing
ja sa svoje terase mogu čuti samo vrbas i ptice,a treba mi 15 min peške do grada... Wink

Nisam ja birao gdje cu da zivim,ali je bio red da se stane u kraj samovolji pojedinih gazda kafica,ali koliko vidim i nije se bas u potunosti uspjelo.
Ali to svakako nije tema nase danasnje emisije.T ema su dragstori i pekare,a ja sam vec glasao da je glupost to sto se tako rano zatvaraju.Treba i tu uvesti malo reda i neke srandarde,ali je glupo objasnjenje da ce to da smanji maloljetnicku delikvenciju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2005, 00:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
nacuo sam neku pricu da je murija kad je pravila mjesecni izvjestaj za novembar,najvise sranja se dogodilo upravo ispred pekara i dragstora i naravno pital su sta da urade kako bi smanjili sranja... onda je neki "mudri" drot dao prijedlog da se zatvore pekare i dragstori ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2005, 11:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
STATISTIKA JE CUDNA STVAR.........
A STA SE DESAVA PO MRACNIM HAUSTORIMA, NEOSVIJETLJENIM POVRSINAMA???????????/
STO NIKO TO NE POKUSA DA RIJESI..?
HA, NEKO SE POTUCE KRAJ DRAGSTORA I HAJMO GA ZATVORITI.....
SMJESNO :mumum:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2005, 15:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 01:43
сви ћемо ми у илегалу...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 508 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26

Sva vremena su u UTC [ DST ]