banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 20:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Helena je napisao:
Jedino da poljepim nesto po ormarima...Nemam pojma ali nesto cu smisliti.

Evo ti 'strucan' savjet: polijepi postere Brada Pitt-a u prirodnoj velicini, ima da ti subu 'otvori' samo tako :lol: :lol: . Ako to uradis, zovi me u goste - 'i ja cu sigurno doci' ;).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 20:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Dove je napisao:
Helena je napisao:
Jedino da poljepim nesto po ormarima...Nemam pojma ali nesto cu smisliti.

Evo ti 'strucan' savjet: polijepi postere Brada Pitt-a u prirodnoj velicini, ima da ti subu 'otvori' samo tako :lol: :lol: . Ako to uradis, zovi me u goste - 'i ja cu sigurno doci' ;).

Samo prikuj dobro vrata od ormara...vjerovatno ce ih Dove otkinuti dok bude mazila poster!! :) :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
ahahahahahahah ajme gdje njega nadje... najbolje da lijepim postere iz "My love story" :oops:

Jedan oramar je normalan (za odjecu), a drugi je nenormalan (predvidjen je inace isto za odjecu) - nema vrata i ima ogromnu prazninu (fali cirka 2 police) - stanar prije je imao neke vizije izgleda. Ja sam tu prazninu popunila slikama. Napravih neke ramove (od kartona) umetnula slike (meni dragih ljudi) i polijepila. Fino izgleda (bar meni). Kad budem imala vise vremena onda cu da ucinim nesto i sa ostatkom sobe i zidova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 20:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A tek ako nam se i ti Leona pridruzis, odose Helenini ormari ;). Ako budes i ti dolazila - obavezno ponesi kakvu Godivu ili Lindt cololadu. Al' se ja 'trpam' a Helena nas nije ni pozvala :lol: :lol: :lol: .

PS. ubice nas Lisa, totalno smo OT :D . Valjda ja necu biti prva zrtva njenog moderatorskog mandata :lol: :lol: .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka

Ja nisam nista sama "pravila" u stanu. Sve je kupljeno. Vecim djelom u IKEI. Imaju jako lijep namjestaj i stokakvih vragolija i ukrasa.
Volim da preuredjujem stan, da premjestam iz jednog coska u drugi. Najvise volim da mjenjam zavjese. Uzivam u tome. Nevjerovatno je kad se promijeni zavjesa, koliko soba postane drugacija. Kao da si uzeo drugi namjestaj.

Volim svijece, male, velike...ma svakave...kad popalim sve svijece, imas osjecaj kao da si u crkvi. A i romanticno je :oops: . Romantic pur... :) Svasta se desava kad su svijece zapaljene. :o :) Odo...odo zapaliti koju svijecu.. :angel:

A inace...ne zelim mnogo da renoviram nesto u stanu ili da dodajem ili oduzimam...posto je to ipak stan...nije MOJE. Ipak je to tudje...samo ja placam kiriju... Pa, kad ja i moj dragi uzmemo stan ili kucu, tj. kad kupimo, da bude nase...e onda... onda se vec nesto moze renovirati i dodavati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 20:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma pozvane ste cure...uvijek :) Leona bar nije daleko :wink: Zalijepicu Brad-a na zid pa se drapajte na zidu (bar njemu, mislim zidu, ne mozete nista ili ...hm.. :-k )

btw. jel ovde samo oko sobe uradi sam ili mozhe sve uradi sam?? :)

Naime, ja bih nakit vrlo rado da radim. One djidja-midje od kamencica, skoljkica i tako to. Npr.
Slika

Imate li iskustva sa tim?

(ili da otvaram novu temu) :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka

Ovde se samo zene "raskokodakale". Jest lijepo kad nema muskih ovde. Odma mir! :oops: :)

Helena...lijepa ta tvoja "djidja-midja"... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nije moja (nije moju ruku djelo), nego bih ja da se zanimam (u slobodno vrijeme) sa tim. Pa pitam jel' radio neko od vas?

Leona, sto se tiche zhena...zhene su uvijek bile za "uradi sam-a". Kad je muskarac nesto napravio?? (chast izuzetcima)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 20:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Helena je napisao:
Leona, sto se tiche zhena...zhene su uvijek bile za "uradi sam-a". Kad je muskarac nesto napravio?? (chast izuzetcima)

Eh, ovo bi mogao a bude novi topic :lol: , ili mozda i ne bi jer ne bi bilo nikavih poruka :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Helena je napisao:
Naime, ja bih nakit vrlo rado da radim. One djidja-midje od kamencica, skoljkica i tako to.Imate li iskustva sa tim?

Ja pravim nakit, imam puuuuuno iskustva s tim, samo pitaj shta te zanima.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka

Helena je napisao:
Nije moja (nije moju ruku djelo), nego bih ja da se zanimam (u slobodno vrijeme) sa tim. Pa pitam jel' radio neko od vas?

ahaa... ne citam izmedju redova... :oops:
Nemam ti ja vremena za to. Ali ako pronadjem nesto o tome, informisat cu te.

Helena je napisao:

Dobri su oni sa "uradi sam". Samo nazaslost, nisu to kucni poslovi... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da da Leona..nisu kucni poslovi... :lol: :lol: :lol: chuj, ako se i koji pojavi i pochne sa provokacijama..samo ga upitash da uvuche konac u iglu - pobjecice monUmentalno. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Slika
Evo moj kutak sa slichicama.... :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 21:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Ja sam u svojoj sobi napravio nered... Za to uvijek imam talenta ;)

Osim toga, okacio sam jednu gitaru na zid, tako da... Fino izgleda :)

Onako, stari mi je probusio jednu rupu u zidu i u nju znaci uguras tiplu i u tiplu saraf i onda sam jednu staru plasticnu zicu vezao gore kod civija i svezao i okacio... Sta da vam kazem... 8) :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 22:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
E ovako za Helenu prvo (i njene ormare :D ) ako ih mozes prepravljati tj. ako su tvom posjedu, mozes i prebojiti u koju hoces boju (naravno koristis boju za drvo),prvo povrsinu koju planiras bojiti moras dobro presmirglati smirgl papirom sto traje duze ili ako imas masinu za to (a vjerovato nemas) slicna je brusilici samo sto ne brusi vec smirgla :wink: :D ...i da koristi zastitu za oci, ja sam jednom tako "brusila" pa mi upalo tih sitnih gluposti u oci i koma 7 dana :-? ...elem kad presmirglas povsinu (dok ne odstranis lak) premazes je bojom za drvo, a boja imas od bijele do kakve hoces maltene...
Sto se tice nakita, i tu sam vicna samo sto kod nas nema gdje kupiti tih perlica i kopci ali u inostranstvu ima sigurno...za npr.narukvicu moras imati dakle kopce, zeljene perle i onaj silikonski konac (skinula sa caletovog stapa za pecanje :D ), i onda nizas perle po sopstvenom dizajnu na krajeve pricvrstis kopce i gotovo...ja sam se za perle snalazila tako sto sam razvaljivala neke stare bezze ogrlice i sl. i onda po svom...
btw-ono na zidu sam crtala srebrenom emajl bojom

Poslednji put menjao dasha dana 08 Dec 2005, 22:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Lisa_Simpson je napisao:
Helena je napisao:
Naime, ja bih nakit vrlo rado da radim. One djidja-midje od kamencica, skoljkica i tako to.Imate li iskustva sa tim?

Ja pravim nakit, imam puuuuuno iskustva s tim, samo pitaj shta te zanima.....

I ja se, takodje bavim izradjicanjem nakita... Znaci pitaj Lisu ili dashu ili mene sta ste zanima...pa cemo nekako zajedno dati rijesenje i odgovore na tvoja pitanja ... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lupam ali - je li taj silikonski konac dovoljno chvrst?? Vjerovatno jeste..hm..okej..pokushacu za vikend da neshto "nanizhem" (sklepam) pa javim rezultate.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 22:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma kako nije to je bas jako, kupis u prodavnicama gdje prodaju pribor za ribolov strucni naziv je "silk" :lol: a ima ga raznim debljinama...nemoj uzeti presirok-uporedi sa rupicama na perlama

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Meni je taj 'silk' mnogoooo puta pukao pa sam pocela koristiti tanke kozice, cvrste su i vise odgovaraju mom stilu oblacenja... sto ne zanci da silk nije cvrst, ali meni nije dovoljno... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 00:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Onda si koristila neki slabog kvaliteta, mislim koriste ga ljudi pri pecanju a tu bas ima natezanja i povlacenja...a kozice mozes koristiti samo kod vecih perli, jer kroz manje nema pojma da ih provuces...mozes koristiti i neki cvrsci konac...najbolji su oni presvuceni

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]