banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 12:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2005, 08:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ode Ljubo u k....!!! A grupe se izvlače tako što su Federer i Nadal nosioci 2 grupe, a ostali se izvlače bez pravila! Ako bi imao sreće pa dopao u grupu sa zemljašima(Nadal, Coria, Davydenko)il bar dvojicom od njih mogao bi ladno u polufinale!!! Kako me sjebo majmun na kladionici!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2005, 09:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Šanse za polufinale još su veće pošto je otkazao i Lleyton Hewitt jer treba da dobije dijete u naredne 2 sedmice, tako da umjesto njega ide još jedan zemljaš, Gaston Gaudio!!! Nikad lošiji Masters, pobjednik se odavno zna, a Roddick jedini koji bi nešto mogao promijeniti al teško, osim serve ne zna ništa drugo!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2005, 12:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Upravo su izvucene grupe za Masters:

Gruppe Rot:

Roger Federer (Sz), Guillermo Coria (Arg), Ivan Ljubicic (Kro), David Nalbandian (Arg).

Gruppe Gold:

Rafael Nadal (Sp), Andre Agassi (USA), Nikolai Dawidenko (Russ), Gaston Gaudio (Arg).

Verujem da ce u polufinale iz crvene grupe ici Federer i Ljubicic,a iz zlatne grupe Agasi i Davidenko.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2005, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
sikman je napisao:
Upravo su izvucene grupe za Masters:

Gruppe Rot:

Roger Federer (Sz), Guillermo Coria (Arg), Ivan Ljubicic (Kro), David Nalbandian (Arg).

Gruppe Gold:

Rafael Nadal (Sp), Andre Agassi (USA), Nikolai Dawidenko (Russ), Gaston Gaudio (Arg).

Verujem da ce u polufinale iz crvene grupe ici Federer i Ljubicic,a iz zlatne grupe Agasi i Davidenko.

a sta je sa rodickom ???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2005, 15:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

U prosli petak,1/4 finale u Parizu,se povredio.Povreda kicme,tako da je Nabaldian umesto njega.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2005, 15:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sikman je napisao:
U prosli petak,1/4 finale u Parizu,se povredio.Povreda kicme,tako da je Nabaldian umesto njega.

upravo sam procitao na netu ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2005, 19:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
joj kad bi Ljubo opuc'o Roger-a a ???

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 08:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nikad ne reci nikad,naravno da je moguce da se desi i tako nesto,a pogotovo sto je Federer imao tezu povredu tetive i zbog toga propustio Bazel,Madrid i Pariz.Pitanje je koliko se stvarno oporavio i koliko je spreman za Masters,medjutim verujem da ce ipak na kraju trijumfovati.
U situaciji kad je zdrav i spreman postoji veoma malo tenisera koji mogu nesto uraditi,uostalom najbolje se to videlo na US-open.Federer je igrao jedan od najslabijih turnira,medjutim u najvaznijim poenima ja odigrao fenomenalno i osvojio turnir.

Ko moze da pobedi Federera?

Bilo koji igrac pod uslovom da federer ima katastrofalan dan,a njegov protivnik odigra fenomenalno.
Na betonu,travi i taraflexu u normalnim uslovima niko nema sansu da ga dobiju,na sljaci Nadal moze da pobedi,ali pod uslovom da igra najbolji tenis.
Steta je sto Safin nije malo konstantniji i psihicki jaci,jer bi u tom slucaju bio ravnopravan protivnik i samo dnevna forma bi odlucivala o pobedniku.

Sve u svemu voleo bih finale Federer-Ljubicic,medjutim imam osecaj da bi Davidenko mogao da iznenadi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 09:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kao što rekoh nikad gori Masters! Umjesto Roddicka upao još jedan zemljaš, Nalbandian! Malo je sumnjivo što Gaudio i Nalbandian gube odlučujuće mečeve u Parizu na kvote 1,4 i onda Roddick i Hewitt napuštaju Masters i ova dvojica upadaju!!!

WTA Masters 2 Francuskinje već u polu finalu!!! Pierce i Mauresmo već dobile po 2 meča(Dementieva i Clijsters, obe)! Samo je pitanje ko će biti prvi u grupi i zaobići nenormalnu Davenport!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2005, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Dobi Ljubo i Coriju

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2005, 16:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
ja mu se apsolutno divim i navijam za njega
prije svega drago mi je čuti što je neko iz banja luke tako daleko dogurao
to što igra pod hrvatskom zastavom me nimalo ne uzbuđuje iako inače ne navijam za hrvatske sportaše i timove
to što ga je porodica odvela u hrvatsku je nešto najbolje što su mogli učiniti za njega, jer kad samo pomislim na sve mlade izrazito talentovane sportaše koji nisu našli izlaz na neku širu međunarodnu scenu zbog ljudu koji su odlučili da njima rat odgovara...
sigurna sam da bi ivan igrao isto tako dobro i za jugoslaviju da su okolnosti bile drugačije

želim mu sve najbolje na mastersu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2005, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

josephine je napisao:
ja mu se apsolutno divim i navijam za njega
prije svega drago mi je čuti što je neko iz banja luke tako daleko dogurao
to što igra pod hrvatskom zastavom me nimalo ne uzbuđuje iako inače ne navijam za hrvatske sportaše i timove
to što ga je porodica odvela u hrvatsku je nešto najbolje što su mogli učiniti za njega, jer kad samo pomislim na sve mlade izrazito talentovane sportaše koji nisu našli izlaz na neku širu međunarodnu scenu zbog ljudu koji su odlučili da njima rat odgovara...
sigurna sam da bi ivan igrao isto tako dobro i za jugoslaviju da su okolnosti bile drugačije

želim mu sve najbolje na mastersu

Takodje, navijam za njega u svakom mecu pa i kada igra protiv nekoga iz srbije jer on je nas banjalucanin...
Eto pobjedio je coriu ... dalje vidjecemo... zelim da udje najmanje u polufinale ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2005, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

laoce je napisao:
Dobi Ljubo i Coriju

ja jest' ga zder'o k'o misha

sta ti je banjalucka skola tenisa :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 11:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Banjalucka skola tenisa postoji,ma koliko to nekome smesno delovalo.Igrom slucaja poznajem po malo tu scenu,pa mislim da sam bar delimicno kompetentan da pricam o tome.
Ne znam koliko je Ljubicic naucio u BL o tenisu,medjutim povratkom Bojana Vujica (jednog najboljih BL-tenisera) i njegovim angazaovanjem mislim da je ucinjen velika stvar.Svoje iskustvo (i pozitivni i negativni deo) veoma uspesno prenosi na mlade i uz njega stasavaju neki novi klinci koji bi mogli danas-sutra da zasijaju na teniskom nebu.
Trebali bi upamtiti ime Tijana Zimonja,devojcica od nepunih 13 godina (izuzetnih predispozicija za vrhunski tenis 172 cm visoka,veoma pokretljiva i neverovatno meke ruke),koja velikim koracima grabi napred.
Zatim ima tu jos 2-3 decaka koji mnogo obecavaju i koji bi uz postojeci talent i dobar rad mogli daleko da doguraju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 15:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ovaj Masters se pretvorio u cirkusku predstavu i sve manje ima vrednost.Posle Hjuita,Safina i Rodika pre par pita postalo je jasno da i Nadal odustaje zbog povrede,a u prvom mecu protiv Davidenka posle 2 seta odustao je i Agasi zbog bolova u kolenu.Odmah su pozvani Puerta i Gonzales kao zamene,medjutim ne znam koliko je to OK.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 13:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i meni ovo pocinje da djeluje smjesno (eh doping je cudo,pa sad svi kao povrijedjeni)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 15:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Federer dobio Ljubicica

Kao sto se i ocekivalo posle veoma neizvesnog meca Fedrer je u 3 seta (6:3;2:6;7:6) dobio mec koji ga vodi u polufinale.Mislim da obadvojica zasluzuju kompliment,Ljubiciju jer treba se suprotstaviti teniskom vanzemaljcu,a Federeru,jer posle onako teske povrede svoj posao odradjuje veoma profesionalno za razliku od nekih "zvezda" belog sporta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 15:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2005, 18:41
e bas je izgubio na "guzove" sto bi se reklo, ali ipak njegova greska, imao ga je na kraju ali sta je tu je...
mislim da ce ipak njih dvojica biti u finalu

Horoskopski znak, pravi veseljak,
srecna zvjezda vodi mene, volim pjesmu, vino, zene!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2005, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da basss na guzove..nijanse su u pitanju bile....
a ne da mu se protiv njega nikako ove god. bass

ja ih vidim u finalu i ope'....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2005, 11:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bilo je bas knap,medjutim ne treba zaboraviti da je Federer igrao sa jednom nogom,jer pitanje je koliko je oporavljen od teske povrede koju je ima pre izvesnog vremena.
Takodje treba jos istaci da je prosto neverovatno sta je taj covek do sad sve ostvario,a tek su mu 24 god.,pre svega kakav je covek,igrac i profesionalac.Mislim da bi mnogi mogli i trebali da se ugledaju na njega.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]