banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 21:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Nov 2005, 08:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
FIFA:Kazna i za FS BiH - 40 000 Fr

Svetska fudbalska federacija kaznila je u petak Fudbalski savez Bosne i Hercegovine sa 40.000 švajcarskih franaka (25.908 evra) zbog nereda navijača na utakmici sa Srbijom i Crnog Gorom u oktobru u Beogradu.

To je danas saopšteno u sedištu Fifa u Cirihu, gde je takodje doneta i odluka o kazni o kojoj je Fudbalski savez SCG ranije danas obavestio javnost. "Plavi" su kažnjeni sa 35.000 švajcarskih franaka i jednom takmičarskom utakmicom pred praznim tribinama.

Na utakmioci SCG - BiH, 12. oktobra, povredjeno je najmanje 19 osoba, u sukobima navijača na samim tribinama. Tokom meča uočeni su transparenti na uvredljivim porukama.

Fifa je saopštila da savezi imaju pravo žalbe. U Fudbalskom savezu SCG danas je saopšteno da će svetska fudbalska organizacija dostaviti obrazloženje kazne u roku od mesec dana i da će tek posle
toga moći da se razmatra da li će biti žalbe na odluku Disciplinske komisije Fifa.

Selekcija SCG pobedila je BiH sa 1:0 u poslednjoj utakmici kvalifikacija i tako zauzela prvo mestu u Grupi sedam, i direktno se kvalifikovala za SP, ostavljajući iza sebe špansku reprezentaciju, koja će put do SP morati da potraži kroz baraž.

Fifa je danas kaznila i FS Hrvatske, takodje sa 40.000 svajcarskih franaka, zbog nereda navijača na utakmici 12. oktobra u Madjarskoj, takodje u kvalifikacijama za SP.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2005, 16:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2005, 10:49
Ehh sta znaci jak lobi :roll: :roll: .
Ovo je smijesno! :roll:
Evo jedan ironicni od mene:
=D>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2005, 17:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Feb 2005, 12:41
pa seljačino jedna mi protiv vas nismo ni htjeli podići tužbu a potpuno smo isto prošli u sarajevu.. prosto mi nije jasan taj savez u BGD.. protiv hrvata u kranju kad smo ih ugazili u bazenu i kad su izbili ono neredi, šoštar lobira da se hrvati ne kazne!!!???
opet pravimo istu grešku kad je sa u pitanju... njihovi mediji tada nisu ništa pisali o tome.. ali nema veze, može nam se, imamo kintu od plasmana i palimo na svjetsko a vi pocrkajte i fino se oporavite :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2005, 21:29 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Citiraj:
Ehh sta znaci jak lobi .
Ovo je smijesno!
Evo jedan ironicni od mene:

Ajde reci nam Kurcev Frontu kakvu bi ti zelio kaznu za SCG,mozda da ne odu na Svjetsko prvenstvo,a....??? :fist: :fist: 0X 0X

Slika

Poslednji put menjao Knele dana 05 Nov 2005, 21:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2005, 21:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2005, 10:49
http://www.yourfilehost.com/media.php?c ... rakana.wmv

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2005, 22:38 
Majstor
Majstor

Ajde mi samo objasni zasto si postavio to smece ovdje...???

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2005, 09:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Postavio je zbog toga da se ti i tebi slični primite na to i počnete vrijeđati i izbije havarija i zaključa se tema!!! Čovjek pati zbog tuđe sreće, vjerovatno ima svoje razloge pa mu ne sudim zbog toga i onda pokušava da širenjem BIH propagande "nešto" postigne! Vjerovatno je razočaran što niko osim tebe nije ni riječ rekao o filmu, al šta reći osim da je dobro režiran i vjerovatno nekom diže adrenalin kad ga pogleda!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2005, 02:55 
Početnik
Početnik

xexexexe kad sam vidio da ste stavili ovo među rave, homiće i slične odustajem od gledanja.. pa vi i jeste samo za k.aranje a toga ima i na kablovskoj :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2005, 14:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Avg 2002, 16:27
Srbija treba da ide na svjetsko ali se trebao osuditi fasizam. Kad nije osudjen od strane Srbije trebao je barem da bude osudjen od FIFA-e. Pa samo se na Blakanu na fudbalskim utakmicama pjevaju ratne pjesme i velica zlocin.
Stvar je da to treba da rade svi (mislim zemlje ex YU) ali izgleda da to nije nikome u cilju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2005, 14:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
iso je napisao:
Srbija treba da ide na svjetsko ali se trebao osuditi fasizam. Kad nije osudjen od strane Srbije trebao je barem da bude osudjen od FIFA-e. Pa samo se na Blakanu na fudbalskim utakmicama pjevaju ratne pjesme i velica zlocin.
Stvar je da to treba da rade svi (mislim zemlje ex YU) ali izgleda da to nije nikome u cilju.

daj nelupetaj svuda u evropi stadioni oslikavaju stvarna stanja u drustvu,imas navijace LACIA koji su bas ono Fasisti a idol im je Benito Musolini ,njegove slike su na svakoj utakmici a rasisticko skandiranje je svakodnevno

u spaniji imas baskiske klubove i njihove navijace koji na svim utakmicama skandiraju ETI koja u borbi za oslobodenje baskije seje smrt sirom Spanije

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2005, 16:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Avg 2002, 16:27
Ne bih se slozio to je ipak samo par klubova u cijeloj Europi a kod nas je to vise zastupljeno, ali namjera mi je bila da kazem da se to treba kaznjavati.
Fasiti navijaju za Lazio ali ga ne podrzava 80 % Italije, a Etu takodje ne podrzava 80% Spanije. Kod nas je cifra obrnuta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2005, 17:52 
Početnik
Početnik

dobro iso ali evo ja jos nisam vidio da je bilo ko osudio navijanje u sarajevu kas smo bili na jugu koseva.. ako znas detalje sa te tekme izvoli... sad samo srbi kao pretjerali.. tako je i u zg, i sa i BGD-u... bem li ga, tako će biti još dugo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2005, 20:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2004, 20:09
Citiraj:
Ne bih se slozio to je ipak samo par klubova u cijeloj Europi a kod nas je to vise zastupljeno, ali namjera mi je bila da kazem da se to treba kaznjavati.
Fasiti navijaju za Lazio ali ga ne podrzava 80 % Italije, a Etu takodje ne podrzava 80% Spanije. Kod nas je cifra obrnuta.

ma jeli samo mi reci na osnovu cega si ti dosao do ovih brojeva.
btw vecina klubova u italiji ima fasistici nastrojene navijace, ne samo lacio.

Citiraj:
Pa samo se na Blakanu na fudbalskim utakmicama pjevaju ratne pjesme i velica zlocin.

vidi se da ne pratis fudbal.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2005, 00:07 
Majstor
Majstor

Freak_on_a_Leash imas od mene zivotnu uslugu za ovo svaka ti cast brate,cim te vidim idemo na vopi i rakiju...

Citiraj:
Behare ovo ti je zadnja ovakva tema jer to tvoje glupiranje na forumu vise stvarno nema smisla....ako hoces negdje da dizes u nebo BiH reprezentaciju ili neke njene igrace radi to na drugom forumu a ne ovde...

Svidjelo se to tebi ili ne ovo je BL forum a BL je u RS a RS navija za SiCG pa prema tome prestani da svakodnevno podbadas ljude svojim glupavim temama kakva je i ova jer sve odma preraste u politicko prepucavanje...

Samo tako nastavi podrzavam te...!!
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]