banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 22:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Nov 2005, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
FK Borac bez struje, vode i telefona
Zbog neizmirenih obaveza prema "Elektrokrajini", koji iznosi oko 690.000 KM, Fudbalski klub Borac već nekoliko dana nema struje na Gradskom stadionu.

Zbog duga bila je isključena i voda koja je juče ponovo puštena, ali zbog nedostatka električne energije igrači nemaju uslove za treninge niti za pranje sportske opreme.

Takođe, Gradski stadion je odsječen totalno od svijeta i okoline jer je isključen i telefon, a sve se to događa dva kola prije kraja jesenjeg dijela prvenstva, kada je Borac prvi na tabeli, blizu osvajanja titule jeseni.

"Pitam se zašto se sve ovo događa dva kola prije kraja prvenstva, pa zar nije moglo da bude razumijevanja? Ne bježimo od dugovanja, ali mogli smo da se dogovorimo poslije završetka sezone. Gdje ima još na svijetu da se na ovakav način postupa s klubovima. Sport nam je na nuli, a ljudi odgovorni za njega ne preduzimaju ništa u vezi s tim. Njima su bitne neke druge stvari i lična promocija. Žalosno je to", istakao je Dobrivoje Sabljić, direktor FK Borac.

U srijedu fudbaleri nisu ni trenirali, dobili su slobodan dan zbog neuslova na Gradskom stadionu, a do susreta u Ugljeviku treniraće na stadionu Krajine u Rosuljama, a u utorak uveče predsjednik Ljubo Ćubić je održao sastanak sa igračima i trenerom Zoranom Smileskim uz pomoć svjetlosti svijeće. Bilo bi smiješno da nije tužno za 21. vijek.

Ovo je vise nego zalosno,,, :cry: ´Neznam mislio sam da je Borac dotako dno,,ali ocigledno da ima i jos dublje,,,

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2005, 12:20 
Banjalucki_Behar je napisao:
,a do susreta u Ugljeviku treniraće na stadionu Krajine u Rosuljama

Kod mene u naselju..mogao bih otici da vidim shta rade na treninzima...

Zalosno je ovo shto se desava...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2005, 15:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2002, 01:00
A vala sto nisu placali, sta im ja mogu. Dosta je i Borca vise, cim se nesto desi u Borcu na sva zvona se zvoni. Ima masa manjih klubova koji kubure sa finansijama, pa niko ni da spomene.
Ali zato, cim Borcu nesto fali odmah se jauce. Tako im i treba kad su nesposobni da se organizuju i da brinu za sebe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2005, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:
A vala sto nisu placali, sta im ja mogu. Dosta je i Borca vise, cim se nesto desi u Borcu na sva zvona se zvoni. Ima masa manjih klubova koji kubure sa finansijama, pa niko ni da spomene.
Ali zato, cim Borcu nesto fali odmah se jauce. Tako im i treba kad su nesposobni da se organizuju i da brinu za sebe.

ote mi rijeci iz usta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2005, 09:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

Ma imamo FC Trn,, Sta je Borac,,glub bez tradicije,bez icega,,,

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2005, 20:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ma dosta vise sa tom tradicijom, pa sta ako ima tradiciju? Osvojio je kup prije 20 godina i to je tradicija, i zbog toga niko vise ne treba da se razvija od ostalih klubova i sve pare treba da se ulazu u Borac, jer su ostali nebitni.
A ko igra za Borac, sve sami sminkeri, ko da za Real igraju. Mangup ne dobije koji dinar i odmah dignu nos. Pa ne moraju ni da igraju, niko ih ne tjera, sjedi brate kod kuce i gledaj fudbal na TV - u.
Zato ti manji klubovi bez tradicije ubise Borac po usima, na moju opstu radost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2005, 20:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ma dosta vise sa tom tradicijom, pa sta ako ima tradiciju? Osvojio je kup prije 20 godina i to je tradicija, i zbog toga niko vise ne treba da se razvija od ostalih klubova i sve pare treba da se ulazu u Borac, jer su ostali nebitni.

Borac ima tradiciju,,Borac je ponos Banjaluke,,ti poredis Trn sa Borcem :roll:

Citiraj:
A ko igra za Borac, sve sami sminkeri, ko da za Real igraju. Mangup ne dobije koji dinar i odmah dignu nos. Pa ne moraju ni da igraju, niko ih ne tjera, sjedi brate kod kuce i gledaj fudbal na TV - u.

Cuj sminkeri,,imaju platu 500km i to neredovnu,, :-?

Citiraj:
Zato ti manji klubovi bez tradicije ubise Borac po usima, na moju opstu radost.

Pa Borac je prvi na tabeli, , a svako neka navija za koga zeli,,Trn,,Kamera,itd

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2005, 01:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Volley, upravo zbog mase manjih klubova i jeste ovakvo stanje.Svaka masna seljacina koja je, iz ko zna koje pripizdine slegla u nas grad, osniva klub, znamo iz kojih razloga.Da se mene pita, sve bi se to pogasilo i vratilo na prijeratno stanje.Eh, steta sto se mene ne pita. :D

Drugo, ne postujes tradiciju. :( U redu, onda se vjerovatno slazes i sa promjenom imena KK Borac u usrana banjalucka pivara.Lijepo, nema sta.
Pitam se da li je tvoj odnos prema tradiciji ovakav samo u konkretnom slucaju ili uopste?

Slazem se da su igraci obicni seljacici(cast izuzecima), da ne trebaju dobiti nista s obzirom na igru i ponasanje,medjutim, oni su prolazni...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2005, 09:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ponos grada a na stadionu nema piva ili soka za popiti.Sve zabranjeno.A i ispadnu iz 'najkvalitetnije' lige u Evropi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2005, 14:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:
...Pitam se da li je tvoj odnos prema tradiciji ovakav samo u konkretnom slucaju ili uopste?...

Samo u konkretnom slucaju!

Ja nisam rekao da navijam za Trn, Kanberu, ali sam rekao da me nervira to sto se Borac uvijek stavlja u prvi plan.
Znaci treba ugasiti sve klubove da bi Brac se vazdigao u visine, da bude prvak RS u konkurenciji njega samog, a kad dodje u tzv. Premier BiH (Krmeca asfalt liga) ekspresno ispadne. Zato i jesu ispali sto su mislili da ce njihovo "tradicionalno" ime igrati za njih a ne igraci. I uvijek su svi drugi krivi samo ne igraci.

Kazete imaju 500 km platu, neredovnu, ali je ipak imaju. Neko radi pola godine za te pare, a oni se sepure po terenu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2005, 14:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:
...onda se vjerovatno slazes i sa promjenom imena KK Borac u usrana banjalucka pivara...

Ni oni nisu nista bolji. Hocu da ti kazem, da ime ne igra, vec igraci i srce.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2005, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Uopste nije vazno kako se klub zove,imate primjere iz talijanske kosarkaske lige(mislim da je kinder u pitanju ili beneton).To jednostavno danas tako ide,ako hoces pare moras imati sponzora, a onda moras i da nosis njegovo ime ili da ga bar prikacis uz postojece.I prije rata je bilo kamara klubova koji su uz svoje ime imali i ime sponzora.A sto se tice tih novoosnovanih klubava, to je sve stvar svadje u postojecim klubovima,a i zakon pogoduje osnivanju istih,dovoljno je da tri punoljetne osobe potpisu papir i klub je osnovan,niko te ne pita da li imas gdje da treniras,da li imas od cega da se izdrzavas i ono najvaznije,koga da treniras.Ima primjera kad se roditelju ne svidi trener i on jednostavno osnuje svoj klub ili se trener osili pa osnuje svoj klub.To je sve dovelo do razvodnjavanja kvaliteta u nasem sportu, na stranu materijalna situacija,koja je osnov za funkcionisanje sporta, ali i mamac za osnivanje novih klubova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2005, 19:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

laoce, tacno je to za talijansku kosarkasku ligu.Medjutim, niti smo mi u Italiji, niti su regulisana prava i odnosi u sportu.Tipican primjer je upravo KK usrana banjalucka pivara i preuzimanje imena ovog bajnog sponzora, kojem bas i ne cvjetaju ruze. Klub je u raspadu, prati ga 50-100 pacenika koji vjerovatno ne znaju ni kako se zvao prije "stajanja na noge", koji ce se skupiti u vecem broju ako nekad dodje neki hrv. klub, da malo pocaste igrace socnim pjesmicama, karakteristicnim za nase podneblje i na tome se zavrsava.Tuzno

Volley, slazem se da glavnu ulogu igra srce....covjece, pa dok sam se mrznuo prateci ove cobane(cast izuzecima), koji brukaju klub svojim primitivnim ponasanjem i svojom kukuruz igrom, po raznim livadama, milion puta mi je doslo da uletim i igram dok ne crknem.Medjutim, ovdje nije rijec o tim spodobama koje ce nestati kroz godinu ili dvije...
Najzalosnije je sto se pare daju fukarama, koje osnivaju klubove iz raznoraznih hirova.
Da ne spominjem to sto niko ne benda RK Borac ni dva posto.Ovo je tek sramota za grad, ili je mozda bolje pare davati rekreativcima iz RK Vrbas, Mladost, izmisljati neke odbojkaske klubove i slicno???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2005, 02:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Feb 2005, 12:41
sramota jeste da u BL ne postoji klub, ono extra jak... nekad je to bio taj KK Borac koji dobro igrao jer je imao i dobre igrače.. nešto iz SCG nešto odavde ali toliku kintu ima samo ta pivara.. bem li ga sad.. glupo je mijenjati ime to nikako ne podržavam.. treba naći neki kompromis... a sad za taj FK BORAC.. vb 87 ne kontam kako misliš da su to samo prolazni igrači.. pa ko će njih da kupi? koje nakon gruje igrač koji može da se proda bilo kome? svaka čast vama vulturesima što se skupljate i idete na tekme a kad bi se skupilo vas 11 koji iole znaju igrati bilo bi gusto protiv ovakvog borca... mislim da ovakve krizu traju sigurnopar godina.. tim, rezultati, sponzori, kinta.. valja to napraviti.. opet, vama svaka čast

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2005, 10:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slazem se da ove uhljupe od igraca niko normalan nece uzeti, pitanje je samo da li ce se naci neko ko ce ih otjerati.Ne znam da li sam vidovit ali sa ovakvim jednonogim "igracima" cemo tonuti sve nize...kod nas ovakve krize traju vec deset godina, cini mi se da ce trajati jos toliko...ma muka mi je od svega.....pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2005, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nije problem samo u igracima,,nego i u rukovodstvu kluba,,,Klub vode ljudi koji nemaju veze za fudbalom,,,Gledaju da sto vise ukradu i to je to,,,
Niko neprati talente,da bi igro u Borcu moras imati stelu kao i skoro svagdje danas...

Dok se nepromjeni rukovodstvo kluba Borac ce biti gdje je sada nazalost...

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2005, 12:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2005, 13:09
dobro je da imaju lopte

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2005, 15:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
koliko je FK Borac jak s igracke strane smjesno je uopste raspravljat....dovoljno je reci da su u 3 godine osvojili u gostima manje od 10 bodova......i nije problem toliki otjerat te 'igrace' iz kluba vec je puno veci problem kako smjenit upravu i na njihovo mjesto stavit prave ljude,kojima je stalo da Borac napreduje, koliko toliko......mi danas koji idemo na tekme idemo iskljucivo radi ugleda nase grupe,a takvih ljudi ni u jednoj navijackoj grupi nema bas puno,pa i kod nas je ista situacija....valjda ce nesto da se promjeni :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2005, 17:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Feb 2005, 12:41
e da vb87 i ti bles vi ste u to upućeniji.. ona akcija kad ste protestvovali ono kod opštine, pa nešto kao davidović reagovao i te fore.. šta bi od te akcije.. tad ste bili na OK putu.. masa, cilj ovo ono.. tako nešto ste možda trebali ponoviti... neka jača akcija da sad ja ne pametujem ali tada ste bili prilično dobro organizovani...
sretno u svakom slučaju

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2005, 08:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Da njih BSK mlatne u subotu,to bi bilo dobro.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]