banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 04:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Okt 2005, 00:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Okt 2005, 22:49
Ovako da pocnem svoj put do islama..
rodjena sam u zagrebu, 1987, na zalost!!!ime mi je glasilo, Jovanka, sramote... i uglavnom.. bila sam djete koje nije vjerovalo U BOGA, JEDNOSTAVNO TAKO STRACI...me odgojili...i kako sudbina biva.. meni na vrata zakuca neka bolest.. uglavnom.. redovno sma dobijala napade... i poslije toga mi je bilo hladno... lijecnici su govorili da mi je smrt na vratima..ne znam.. ali uglavnom.. prestala sam da se skolujem, moje boraviste bilo je bolnica... htjela sam nesta sto nisam smijela.. PRIRODA!!!! uglavnom.. jednom..moja mama cula da odemo kod jednog hodze... naravno... otac nije dao.. ma kakvi..
i nejse.. uglavnom. mi smo otisli, a poslije toga.. moje srce je zavoljelo islam.. redovno sam obavljala svih 5 vakata jest d ase nisam saginjala, ali sam sjedeci klanjala. godine su prolazile, i bolest mi je nestajala sve sto sam vise zavoljela islam i imala povjerenje u Boga. Kad sam sa 13 godina rekla da se zelim pokriti.. zamalo me rodjeni otac nije ubio..
sjecam se opet sam se probudila u bolnici.. moj vrat je bio modar i krvav, uglavnom.. kao djete sam odgojena u domu.. a sad imam 17 godina, inshAllah uskoro cu 18. i imam sretan brak, i to sve Zahvaljujuci uzvisenom, vise ne zivim u hrvatskoj, i kajem se sto su mi u rodi oni koji pljuju po islamu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 03:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
E kad tako dobro poznajes Kur'an i vjerujes u Alaha zasto onda pljujes po svemu ostalom i to u vrijeme Ramazana,mislim da bi se sad trebala posvetiti molitvi i ciscenju od svih grijeha a sta ti radis???Gazis sama sebe?Ako si ikad imala Kur'an u rukama znas barem toliko?O kakvom serijatskom braku pricas dijete drago???
Meni se cini da nas ovdje neko besposlen debelo zeza, valjda ce se naci neko do ovo sve zakljuca ili izbrise...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 07:45 
Ma pusti azadije....i ovi narkomani iz federacije se krenuli vrcati po forumu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 07:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Jan 2003, 19:16
Видим причаш о Исламу, па ислам није настао са Мухамедом, већ пре са Ибрахимом на примјер, дакле од почетака, дакле и хришћани су муслимани

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 09:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
SELONAČELNIK je napisao:
Видим причаш о Исламу, па ислам није настао са Мухамедом, већ пре са Ибрахимом на примјер, дакле од почетака, дакле и хришћани су муслимани

Bravo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 09:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Okt 2005, 22:49
Naravno zato sto U Kur'anu piše naravno da ako priznas svoju vjeru priznajes i ostale, to podrazumijevam, ali.. pronadji mi ikoji moj komentar gdje sam ja pljuvala po vasoj vjeri? Gdje sam ja to napisala krscanstvo nevalja?gdje? nigdje!!!!

Jer preko Isa.a.s. je objavljena Biblija to je isto sveta knjiga i ja.meni bi bilo GRIJEH da ja pljujem po njoj!!!!

A kamo li po vašoj vjeri!!!

vec.. ako vi slobodno mozete muslimane zvate balije, tako cu i ja vas vlahadije!!!
:wink:

Sada smo kvita!!! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 13:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Slika
Svako bira svoj put :wink:

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
[quote="_amina"]Naravno zato sto U Kur'anu piše naravno da ako priznas svoju vjeru priznajes i ostale, to podrazumijevam, ali.. pronadji mi ikoji moj komentar gdje sam ja pljuvala po vasoj vjeri? Gdje sam ja to napisala krscanstvo nevalja?gdje? nigdje!!!!

Jer preko Isa.a.s. je objavljena Biblija to je isto sveta knjiga i ja.meni bi bilo GRIJEH da ja pljujem po njoj!!!!

A kamo li po vašoj vjeri!!!

vec.. ako vi slobodno mozete muslimane zvate balije, tako cu i ja vas vlahadije!!!
:wink:
djevojko ohladi,koje "vase"vjere,otkud uopste znas koje sam ja vjere?
Samo sam rekla da se ne ponasas shodno onom sta pises i u sta "vjerujes",koliko znam Ramazan je u toku,pa se okreni molitvi nek' te oslobodi tog sejtana sto je u tebi...

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2005, 18:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2005, 11:07
_amina je napisao:
Ovako da pocnem svoj put do islama..
rodjena sam u zagrebu, 1987, na zalost!!!ime mi je glasilo, Jovanka, sramote... i uglavnom.. bila sam djete koje nije vjerovalo U BOGA, JEDNOSTAVNO TAKO STRACI...me odgojili...i kako sudbina biva.. meni na vrata zakuca neka bolest.. uglavnom.. redovno sma dobijala napade... i poslije toga mi je bilo hladno... lijecnici su govorili da mi je smrt na vratima..ne znam.. ali uglavnom.. prestala sam da se skolujem, moje boraviste bilo je bolnica... htjela sam nesta sto nisam smijela.. PRIRODA!!!! uglavnom.. jednom..moja mama cula da odemo kod jednog hodze... naravno... otac nije dao.. ma kakvi..
i nejse.. uglavnom. mi smo otisli, a poslije toga.. moje srce je zavoljelo islam.. redovno sam obavljala svih 5 vakata jest d ase nisam saginjala, ali sam sjedeci klanjala. godine su prolazile, i bolest mi je nestajala sve sto sam vise zavoljela islam i imala povjerenje u Boga. Kad sam sa 13 godina rekla da se zelim pokriti.. zamalo me rodjeni otac nije ubio..
sjecam se opet sam se probudila u bolnici.. moj vrat je bio modar i krvav, uglavnom.. kao djete sam odgojena u domu.. a sad imam 17 godina, inshAllah uskoro cu 18. i imam sretan brak, i to sve Zahvaljujuci uzvisenom, vise ne zivim u hrvatskoj, i kajem se sto su mi u rodi oni koji pljuju po islamu.

Djevojko meni je tebe zao...Iskreno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 18:50 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
@amina - umjesto komentara, iz vica "Huso nemoj me vise branit' matere ti".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 19:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2002, 20:27
Па ти си још увек Српкиња. Од гена се не може побећи. Можеш само да вараш и себе и друге, али не и оно од чега си саздана. Иначе, термин "влах" и "влахиња" је наводно "погрдни" назив за Србе, а Власи су заправо Румуни из Баната... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 27 Okt 2005, 00:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Tačno. A osim toga, Jovanka je prelijepo ime.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]