groupiegirl je napisao:
Boze kakav ste vi cudan svijet... Nigdje u pravilima foruma ne stoji da se mora postovati (oprostite, slati odgovore) iskljucivo na srpskom jeziku. S druge strane, ne znam otkud takav manican strah od gubljenja jezickog identiteta. Koliko sam ja informisana, srpski jezik je sastavni dio spektra evropskih jezika i nema sanse (oprostite opet, ne postoji mogucnost) da izumre zbog nekog slenga (ili... hm... ulicnog govora? koji je, opet, sastavni dio jezika, to se za Vukovog zemana

zvalo "narodni" ili "govorni" jezik).
Neko me je pitao gdje nestade muvanje na zurkama. Taj dio se odnosi na post (e, jebiga) oko promjene mjesta muzike na hijerarhiji (ljestvici?) u mom zivotu.
Za flyere (letke?!) sam mislila da kazem kako su bili mnogo dobri (floskula, valjda, znam), a taj jedan mi je posebno zanimljiv.
I lijepo vas molim da mi ne minirate topic (oops, mislim, temu), posto svaki put zastranimo. O jeziku i slicnim stvarima se raspravlja na mjestu na kom je oznaceno. Administratora molim za strpljenje

I usput, ja bas volim smajlije (smjeske?). To nije zabranjeno.
E pa tako reci....sad je sve ok. Razumio sam.... ako te flyeri interesuju
javi se meni,jer ih ja imam sve(ili veliku vecinu). Od septembra 96. do 2002. godine sam jedan party propustio(Indusrtium 1-The digital dreams of Future, zbog ekskurzije).
superhik je napisao:
E ljudi, stvarno ga kenjate.
Tipicna Banjaluka. Ako nemas pametnija posla, kenjaj po ljudima.
Pa cura, pise kako pise, u cemu je problem? Mislim, sad bi vi o jeziku i pravopisu...??
Tema je party, ili zurka

. Koju je opet unistila droga, ili bolje receno droga u pogresnim rukama...
Ali to je vec duza diskusija...

Nisam nista lose mislio...eto,samo sam htio da mi se pojasni ono sto ne
razumijem, a tipicno je banjalucki,da raja uz pivo dobai koju i cereka se.
Mislim da niko nema ovdje losih namjera, i dapace mi je drago sto se
konacno otvorila jedna diskusija vezana za elektroidsku muziku.
U pogledu droge nema se sta novo reci...to je toliko zlo,da vecina mase
koju ja znam,pocinje da se skida:)
Nego recite mi,sjeca li se ko Medium party-ja... Sledece je godine 10 godina od prvog...pa me interesuju reakcije i iskustva na isti...jer se nesto planira....