banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 10:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 171 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 16:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2005, 11:42
Citiraj:
Prijetnje osoblju Klinike
Marko Radoja, portparol KC Banja Luka, rekao je juče da je grupa lica vatrenim oružjem prijetila osoblju Klinike da moraju spasiti povrijeđenog Pavića, ali nije precizirao o kojim se licima radi, rekavši da policija o tome vodi istragu.

Rade Mutić, portparol CJB Banja Luka, kazao je da je čuo za taj slučaj, ali da ga policiji niko nije prijavio i da se tim povodom, zasada ne vodi istraga.

ovi kerovi izgleda kad ne naplacuju kazne rade samo na kucni poziv. u fazonu, ja sam cuo ali me niko nije zvao. a to jos i u novinama objavili. bruka! :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 17:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
NACIONALNI STROJ je napisao:
I_am je napisao:
zao mi je jednog mladog zivota koji se zavrsio na taj nacin, ali uvijek bilo i bice, ko macem sijece od maca i gine.

taj stariji pavic nije bas sav svoj, obojica neki naopaki. zao mi je njihovih roditelja.....

nadajmo se samo da ce se na tome zavrsiti, jer ovaj stariji.... :-?

za sve je krivo drustvo i vreme u kojem zivimo ,taj klinac je skoro na tranzitu pucao na covjeka samo zato sto mu je slucajno udario psa autom metak je zalutao i pogodio neku djevojku koja je cekala bus ,taj klinac je bio opasan za drustvo pored ovog ispada imao je gomilu drugih nasilnih ispada provala ,otmica,reketiranja i drugih kriminalnih djela za koje je osuden na robiju i umjesto da bude u zatvoru i da se prevaspitava da izraste u cestitog i postenog covjeka on se nasao na slobodi,za ovo bi trebalo da odgovara onaj ko ga je pustio iz zatvora kao i nasi politicari koji su nas uvalili u gabulu
a vjerujem da je slican slucaj i sa ubicom jer samo umno poremecen i kriminalno nafuran covjek moze se nafuravati da radi takav uzasan posao izbacivaca

sve si to lijepo napisao ali to je Pavic stariji :)

i prema poznatim ljudima je momak uvjek bio vise nego fer ( mene licno je jednom spasio u jednoj tuci u sokolskom prije par godina :)

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 17:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
ne znam zašto ste momka proglasili za mrtvog.
u trenutku kada ovi pišem bio je još uvijek živ. na aparatima, u kritičnom stanju, ali živ.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 17:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
drigi je napisao:
NACIONALNI STROJ je napisao:
I_am je napisao:
zao mi je jednog mladog zivota koji se zavrsio na taj nacin, ali uvijek bilo i bice, ko macem sijece od maca i gine.

taj stariji pavic nije bas sav svoj, obojica neki naopaki. zao mi je njihovih roditelja.....

nadajmo se samo da ce se na tome zavrsiti, jer ovaj stariji.... :-?

za sve je krivo drustvo i vreme u kojem zivimo ,taj klinac je skoro na tranzitu pucao na covjeka samo zato sto mu je slucajno udario psa autom metak je zalutao i pogodio neku djevojku koja je cekala bus ,taj klinac je bio opasan za drustvo pored ovog ispada imao je gomilu drugih nasilnih ispada provala ,otmica,reketiranja i drugih kriminalnih djela za koje je osuden na robiju i umjesto da bude u zatvoru i da se prevaspitava da izraste u cestitog i postenog covjeka on se nasao na slobodi,za ovo bi trebalo da odgovara onaj ko ga je pustio iz zatvora kao i nasi politicari koji su nas uvalili u gabulu
a vjerujem da je slican slucaj i sa ubicom jer samo umno poremecen i kriminalno nafuran covjek moze se nafuravati da radi takav uzasan posao izbacivaca

sve si to lijepo napisao ali to je Pavic stariji :)

i prema poznatim ljudima je momak uvjek bio vise nego fer ( mene licno je jednom spasio u jednoj tuci u sokolskom prije par godina :)

pa ja sad tebe me skontah. ko je bio fer, stariji ili mladji??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 17:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
acrobatico je napisao:
ne znam zašto ste momka proglasili za mrtvog.
u trenutku kada ovi pišem bio je još uvijek živ. na aparatima, u kritičnom stanju, ali živ.

zato sto su sinoc javili na vjestima da je umro :)

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Ziv je i van zivotne opasnosnosti.Bilo je javljeno da je umro, ali nije, zhiv je i svaka chast doktorima.Operacija je trajala 9 ipo sati i nash medicinski tim se pokazao uspeshan.Svaka chast.

Izgleda da je i jednom i drugom sudbina zapechacena, videcemo daljnji razvoj situacije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 17:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Ziv je i van zivotne opasnosnosti.Bilo je javljeno da je umro, ali nije, zhiv je i svaka chast doktorima.Operacija je trajala 9 ipo sati i nash medicinski tim se pokazao uspeshan.Svaka chast.

Izgleda da je i jednom i drugom sudbina zapechacena, videcemo daljnji razvoj situacije.

jao, ne mogu da vjerujem.
van zivotne opasnosti?????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 17:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
kljakav ali ziv

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 19:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
zoof je napisao:
COCO je napisao:
Goran cupo? Pavic mladji?
Ja izgleda ne znam nikoga u ovom gradu :oops: Bar od tih poznatih,pošto vidim da ih većina poznaje...

Ocito niko ne zna ni tebe.. samo uzivaj za svojim monitorom :lol:

A ti si izgleda svakom loncu poklopac???
Ništa, izvini-neću više nikada... :pottytrain2:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 23 Dec 2008, 03:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 19:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Opomena Bostechu (i kompaniji koja je nasjela na njegova provociranja): Nije dozvoljeno prepucavanje, provociranje, politiziranje i slicno na ovom podforumu.
Za Bostecha: Ajde molim te napusti (bar) ovaj podforum, ili bar ne pisi na temama, svi ce biti mirniji. :o

(za one koji ne znaju sta je bilo, u roku od 3 sata napisane su 2 strane off topica i prepucavanja, manje-vise nevezanog za temu, sto sam upravo obrisao)

Vrh

Tema posta: :)
PostPoslato: 24 Okt 2005, 20:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Lik je ziv i izasao je iz kome, i kazu da reaguje na svjetlosne podrazaje i jos neka medicinska sranja, sto upucuje da nema nema ostecenja mozga, valjda povremeno dolazi svijesti... Barem tako kazu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hvala bogu!
pa jel postoji mogucnost da vodi iole normalan zivot??
mislim, doktori su rekli da je 1% sanse da prezivi, a vidi.... sta ti je zivot.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Eto vidis. Covjek ziv a vi ga vec i sahranili. cccc....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 21:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Sta ti je zhivot .. I_am ?

Mogla si do sada prochitati 15. puta da nece moci koristiti ni ruke ni noge, je li to zhivot ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Sta ti je zhivot .. I_am ?

Mogla si do sada prochitati 15. puta da nece moci koristiti ni ruke ni noge, je li to zhivot ?

pa zato sam i pitala. jel ne vjerujem bas svemu sto procitam. eto, ti si prvi rekao da je umro u 19 h??? pa covjek prezivi....
neko rece da mu mozak nije povrijedjen.
i rekose da su minimalne sanse da prezivi, a prezivio je. tako da, nikad ne znas?

rekla- kazala. ko zna sta je prava istina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 22:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Nikad ne reci nikad...elem, samo ce on znati (i njegovo tijelo) kako i sza dalje. Doktori nikad ne mogu biti sto posto sigurni.

I_am u pravu si sve je rekla - kazala dok on sam vremenom ne pusti kakav znak ili nesto.

http://www.nezavisne.com/dnevne/crnahro ... 005-02.php

Bostech..politika je 2 sprata nizhe....

btw. Flash ne brishi mi poruke jer moje nisu nista manje "off topic" od gore spomenute persone.

Poslednji put menjao Helena dana 24 Okt 2005, 22:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 22:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jul 2005, 22:07
Kako je ovo bolestan grad! Fuj

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 23:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Sep 2001, 01:00
umri mlad da bi bio lijep les.....situacija medju omladinom je alarmantna ...svi bi da su mangupi , da furaju dobra kola ,da sa dvadeset
godina maznu neku lovu koju ce trositi do kraja zivota,nezainteresovani
za buducnost ,zivi se za sutra kao da je poslednji dan,nasilje alkohol ,droga ,oruzije sastavni dio svakodnevnice....naslusali se ratnih
prica ,nagledali akcionih filmova ,zavrsili do petnaeste filozofiju zivota...
klinci vise nisu klinci ,klinci postaju nasilnici,klinci postaju ogledalo drustva
koje ih je i izdresiralo i ufuralo u ovakav nacin zivota.....vrijeme je za dobru kandziju,ili kakav usran kolac

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
On je naglasio da je Pavić oko 11.30 isključen s aparata za vještačko disanje, ali da su mu desna ruka i noga nepokretne, što je, kako je rekao, i očekivano s obzirom na mehanizam i mjesto povrede.

ko sto neko rece, rekla kazala. blackhand rece da su mu oduzete obe noge obe ruke

sto se drustva tice, sledeci citat odlicno oslikava danasnje stanje u bl i uopsteno rs/bih:
Citiraj:
"Svaki deseti počinilac krivičnog djela na području CJB Banja Luka je maloljetno lice. Za devet mjeseci ove godine podneseni su izvještaji protiv 295 maloljetnika koji su počinili neko od krivičnih dijela, a najčešće je u pitanju krivično djelo krađe ili teške krađe", kaže Mutić.

moje misljenje je da do ovoga nebi doslo da je u nasem zakonu dozvoljena upotreba ne smrtonosnih sredstava zastite tipa tejzera ili sprejeva - mini suzavaca. on ih je trebao zaprasiti tim sranjem, najnemirnije smiriti tejzerom a onda pozvati muriju da to rijesava. pistolj samo sa gumenim metcima.

inace ovo je zaista tragedija. nadam se da ce doci do neke promjene nakon ovoga.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 171 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]