Da, umro je, a da niko nije stigao isprichati shta se stvarno dogodilo, tako da cu to morati ja.
U Titaniumu je to veche izbila jedna od standardnih tucha, koja se razlikovala samo po tome shto je previse ljudi uchestvovalo u njoj.Kazhu oko stotinjak, meni se uchinilo chak i vishe, ali nebitno...
Izbacivachi su se maksimalno trudili da odrade svoj posao, ali to i nije ishlo.Chupo je izbacio grupu momaka vani, a onda je doshlo do preokreta, naime oni su njega oborili pa je i on dobio po prilichno batina. Kad se pridigao, ustao je i potegao pishtolj, kojim je prvo pucao u zrak, na shta je raja mahnito pochela da bezhi, Pavic je drchno skochio u fazonu "shta glumish ti," pishtolj je opet opalio i pogodio ga u glavu. Nakon shto je on pao, raja je neko vreme bila u transu, a izbacivash je pobegao unutra.Nakon shto je doshla policija izveli su ga iz Titaniuma i dok su ga vodili, dechko je izvadio skalpel i posekao ga po licu, na to su josh neki shkochili na njega, ali je policija uspela da iskontrolishe situaciju.
U stanju opshteg haosa, skike i panike, suza i dernjave, neko je dreknu, "Ajmo pred hitnu da ga sacekamo." Svi su se ubrzo razleteli, a kako su kola sa chupom stigla prva, masa je pokushavala da provali unutra.Policajci su dobili dobre batine, za to vreme.Chupo unutra videcu shta se deshava je rekao sestrama koje su trebale da ga zashiju da se kupe i da spasavaju zhivu glavu, a on je uzeo neke makaze i rekao da ce prvog koji udje ubiti.Za to vreme su doshli specijalci, rasterali masu i njeg uspeli da ischupaju.Odvukli su ga na Paprikovac na shivenje, a raja je krenula za njima.Kad su doshli pred bolnicu nisu mogli proci kroz kordon policije, tako da su zaustavljeni.To je kraj priche od prethodne vecheri.
Pavic je josh jutros rano operisan i zavrshio je u shok-sobi.Lekari su odmah rekli da su mu shanse da prezhivi 1%, a i ako uspe, bice kao biljka do kraja zhivota.Umro je oko 19:00.
Njegov stari brat je osudjen na 13 godina, ali je pobegao ubrzo nakon izricanja kazne i najavio je kako se vraca u BL, da "uradi shta se uraditi treba."
Po gradu kola mnogo pricha o nekim pretnjama doktorima kako ce sve i jedan zavrshiti mrtav ako ovaj ne prezhivi, kako ce se svetit Chupinoj porodici, itd, itd..ja vas uveravam da to nije tachno.
Pavic jeste bio dechko...nasilne prirode, i od uvek sam znao da ce zavrshiti na slichan nachin, ali nisam nikada pomishljao da ce ga ubiti izbacivach u nekoj diskoteci.Shta da kazhem...samim time shto je poginuo dechko 86 god, zhao mi je, ali mi je takodje zhao shto je josh mnogo zhivota upropashteno sinocnim incidentom i josh ce ih vishe biti upropashteno.
_________________ Always remember that you are unique, just like everyone else...
|