banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 01:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2005, 14:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
heheh ma kakvo inostranstvo
ispocetka je uglavnom bilo SMS-anje, no neke su stvari preopsirne da se objasnjavaju preko poruka pa se moralo poceti zvati inace bi posao trpio
tako da sad zovem na Mobi`s, jedan je samo na GSMBiH mrezi i nesto malo kucnih/poslovnih brojeva

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 16:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
e BSE 'ajde majke ti ja cu ti mjesecno davati jos 10 KM za mobil vazi jaro ?? :wink: :oops: :oops: .....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2005, 11:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

The Godfather je napisao:
e BSE 'ajde majke ti ja cu ti mjesecno davati jos 10 KM za mobil vazi jaro ?? :wink: :oops: :oops: .....

ajd` moze :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2005, 16:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Jun 2003, 01:17
Ako nije problem i ja cu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2005, 08:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma sto ne bi moglo ? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2005, 09:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Kad sam dole iskljucivo Pre paid GsmBiH. Jednom se debelo zeznuh i kupih kod Mobis'a - nikad vise :evil:

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2005, 18:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
E ovako ljudi:
prije par dana sam sa Mobisa presao na Eronet(postpaid, vikend tarifa) i gle cuda...dosao mi racun 40-50 KM manji nego sto mi dolazi dok sam bio na Mobisu (pricao sam 2X vise). Naime, u cemu je stos:
1. poruka 0.06 KM
2. cca 0.38 KM/min prema mobilnim u BIH, ali to je ako pricas min, ali ako pricas pola minute onda je u pola manje, znaci cca 0.19 KM/min, znaci nije fiksan minut kao sto rade u Mobisu...pricao minut ili 10 sec skine ti 0.45 KM
3. prema fiksnim mrezama u BIh cijjena je cca 0.22 KM/min.
4. Roaming prema HR je za DZ.

Sad cu ovaj mjesec da pricam normalno, pa cu da vidim koliki ce mi racun doci...nadam se ne preko 50 KM:))))))

Dakle, treba li jos misliti koji je mob. operater najpovoljniji?

Pozzzzzzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2005, 07:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Flashman je napisao:
...pricao minut ili 10 sec skine ti 0.45 KM

da sad opet ne ispadne da ja nesto ili nekog branim...al' sto volite srat' pa to je nevjerovatno !!!
Unutar MOBI'S mreže 0,24 0,24 -AKTIV
Unutar MOBI'S mreže 0,27 0,27 - HIT
Unutar MOBI'S mreže 0,20 0,20 - PARTNER.

MOBI'S – ostali mobilni operateri u BiH 0,35 0,26 -AKTIV
MOBI'S – ostali mobilni operateri u BiH 0,40 0,30 -HIT
MOBI'S – ostali mobilni operateri u BiH 0,26 0,26 -PARTNER

* - UNUTAR MOBI'S MREZE JE OVO OFF PEAK I PEAK TIME.

Ko nadje 0.45 castim vecerom....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2005, 12:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ovo je jos jaca izjava

Flashman je napisao:
prije par dana sam sa Mobisa presao na Eronet(postpaid, vikend tarifa) i gle cuda...dosao mi racun 40-50 KM manji nego sto mi dolazi dok sam bio na Mobisu

Sad cu ovaj mjesec da pricam normalno, pa cu da vidim koliki ce mi racun doci...nadam se ne preko 50 KM:))))))

Covjek presao prije par dana i vec mu stigao racun 40-50 KM manji. Za mjesec dana ces onda ustediti 400-500 KM :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2005, 18:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
Ups, lapsus lingve, kad sam rekao prije par dana mislio sam prije mjesec dana, a racun mi je stigao prije 4-5 dana, tako da ne bi bilo zabune

Citiraj:
da sad opet ne ispadne da ja nesto ili nekog branim...al' sto volite srat' pa to je nevjerovatno !!!
Unutar MOBI'S mreže 0,24 0,24 -AKTIV
Unutar MOBI'S mreže 0,27 0,27 - HIT
Unutar MOBI'S mreže 0,20 0,20 - PARTNER.

MOBI'S – ostali mobilni operateri u BiH 0,35 0,26 -AKTIV
MOBI'S – ostali mobilni operateri u BiH 0,40 0,30 -HIT
MOBI'S – ostali mobilni operateri u BiH 0,26 0,26 -PARTNER

* - UNUTAR MOBI'S MREZE JE OVO OFF PEAK I PEAK TIME.
[/quote]

Pa ja sam se upravo prije par mejseci sa prepaida prebacio na aktiv paket
zbog cijena i onih 20 minuta free sto se dobija svaki mjesec, ali od te ljubavi nema nista. To je samo stos da se raja navuce na to. Mobis drzi monopol u RS i Vlada nece da objavi tender za drugog mob jer neko silne pare uzima.
Samo nek mi neko objasni kako Mobis (govorim o prepaidu) u off peak time-u kaze da skida 0.27 KM/min + 10% poreza, redovno uzima 0.33 KM/min.
Koliko mene matematika sluzi 0.27 KM+10%=0.297 KM, sto nikako nije 0.33 KM. Znaci neko uzima cca 4 pfeninga po pozivu....
Ja samo kazem da je mobis jedna velika prevara.....Pricao minut ili 15 sekundi mobis skine punu cijenu....

Poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2005, 20:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ma dobar je Mobi's, ali taj minut zaje*ava, sto jeste jeste...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2005, 09:49 
Macro je napisao:
Ma dobar je Mobi's, ali taj minut zaje*ava, sto jeste jeste...

pa svi se zale na taj minut.....ne znam da li igde u svetu ima integralna minuta?

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2005, 17:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
traktorista je napisao:
Da li bi ste koristili usluge nekog drugog mobilnog operatera, a ne MOBIS'a ukoliko bi taj drugi operater imao bolje cijene odnosno bolju ponudu tarifnih modela? Razmisljam da "predjem" na Eronet, sa MOBIS'a, izmedju ostalog zbog boljih cijena. Da cujem vase misljenje.
http://www.eronet.ba/postpaid/tarifni_modeli.html

Da naravno, pogotovo ako na trziste udje strana firma...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2005, 15:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Maj 2005, 18:53
Ta minuta i je ono sto je najgore kod Mobisa, koliko vidim. Mislim da ce se u BiH stvari promijeniti kad dodje novi operater na razini cijele drzave. ovi stari operateri i dalje ciljaju na neki nacionalni sentiment i zato drze visoke cijene, to je moj zakljucak, ne znam jesam li u pravu s obzirom da zivim u Hrvatskoj i nisam koristio usluge BiH operatera (osim u roamingu).
Kod nas su cijene pale cim je nedavno stigao Tele2, a stari operateri se jos uvijek trgaju i ne zele trajno spustiti cijene vec nude neke mutne promotivne akcije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2005, 19:54 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2005, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
JBT mislim da ipak nece doci novi operter na nivo cijele drzave.Mozda bi to za korisnike bilo bolje,ali za drzavu u globalu sigurno ne.Jer ovo je mala drzava i ne treba joj ne znam ti ni ja koliko opertera mobilne telefonije.
Pogledaj Hrvatsku imaju 3 operatera isto kao i mi ali su cijene nize,zato sto su sva 3 privatna.
Ono sto je potrebno ovdje nama jeste privatizacija sva 3 operatera-i to da ih uzmu neke dobre strane firme iz te oblasti recimo t mobile,vodafone ili tome slicno.I to ce se i desiti samo je pitanje kad.Kod nas drzava nece da se odrekne profita i da to proda jer ko bi im onda finansirao predizborne kampanje.Ali sigurno blizi se dan kad ce sve to biti privatno.Mislim da ce prvo privatizovati eronet(ili Mobilcom ili T mobile ce ih kupiti),pa mobis dok ce BH Telecom cuvati jos neko vrijeme kao zlatnu koku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 00:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jan 2006, 00:48
Jel kasno da se uključim? :D Nadam se da nije.
Korisnik sam sve tri mreže u BiH :)
Glavna je 065, 061 sam uzeo zbog GPRSa ali nisam mogao da ga koristim jer novi brojevi koji počinju sa 9 nisi bili u mogućnosti da koriste test fazu GPRSa, džaba sam puko 49 KM :D al dobro, a 063 sam uzeo na onoj promo fazi za 1 KM :) i sviđa mi se puno od ostalih mreža samo zbog 1 opcije/usluge sakrivanje svog broja. Kontao sam da u potpunosti pređem na 063 sa 065 po naj više zbog integralne minute na Mobisu, ali nešto se priča po njihovom forumu da bi trebalo uskoro da je ukinu. Ako je ukinu odričem se 061 broja potpuno (hoće ko da kupi?? :D ) a 063 ostavljam zbog onoga :) a ako ne uvedu prelazm na 063.

Nekad davno na 063 bila je jedna doooobra akcija da kupi broj na pretplatu i ima 0 KM pretplate zauvijek. Tako je i bilo. Otac od mog prijatelja dole iz federacije ima taj broj, na pretplati je i plaća samo ono što potroši pretplata mi je 0.00 KM!!!

To je prava stvar!

Ajd pozdrav svima :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2006, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Ne bih se sa tobom slozio da je najpovoljniji pogotovo za pre paid.I ja imam sve 3 kartioce i mislim da je 061 najjeftiniji trenutno.Pogotovo sad kad nisu snizili cijenu kao mobis i bh mobile od 1.1. odnosno nisu amortizovali pdv.Trenutno su bas zbog toga najskuplji,iako imaju super usluge na pre paid tarifne modele i sl.I ja koristim ovu promo fazu gprs.
Mozes li mi reci starnicu njihovog foruma na 063.
I ja sam cuo da bi kao u februaru mogli ukinuti integrealni pola minute i preci na sekundu kao na 061.U tom slucaju bi i mobis onda vjerovatno ucinio isto.
pozzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2006, 18:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 17:43
Ozbiljno se govori da Mobis prelazi na sekundarni obracun i to vec u februaru. Ako to bude, ne pada mi na pamet da predjem na 061/062 ili 063 pa da finansiram gradnju raznih projekata po Federaciji BiH koji nemaju veze sa mnom. Medjutim, ako kojim slucajem Mobis ne ukine integralnu minutu, moj prvi postpaid ugovor ce biti sa 063, a namjeravam da ga potpisem ovo ljeto.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2006, 18:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
OTKAD IMAM MOBITEL, JA SAM NA 061, JER SU MNOGO POVOLJNIJI...
DODUSE NAKON PDV-A SU POSKUPILE PORUKE ZA FENING..... INACE SU BILE 10....
AKO SE NESTO NENADANO DESI, IDEM NA 063...........
DEFINITIVNO..........
UKOLIKO MOBIS NE NAPRAVI CUDO..........
STO JE MALO VJEROVATNO

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]