banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 22:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Davis Cup
PostPoslato: 07 Mar 2005, 16:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Mar 2002, 01:00
Banjalucanin Ivan Ljubicic potopio amerikance.Amerika-Hrvatska 2:3 u
Davis Cupu u tenisu.Svaka cast kako je pobijedio Agasija i Rodicka,to nece netko uskoro ponoviti u Americi na njihovoj podlozi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 16:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
svaka mu cast. gledao sam mec. rodik je toliko prepotentan decko da je bilo krajnje vrijeme da ga neko isamara.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
moze li malo vise detalja/???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2005, 09:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Nov 2002, 12:58
Kako Banjalučanin dere amere u bijelom sportu praktično njihovom nacionalnom sportu i to u po amerike .
Jebote svaka čast treba mu spomenik podići , takav dragulj a tako ga protjerat iz rodnog grada sramota .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2005, 12:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Ivan Ljubicic ipak nije nikakva senzacija,jedini teniser koji je ove godine nanizao 22 pobede na profi touru,odigrao cak 4 finala (1 pobeda protiv Anicica i 3 poraza od Federera),nalazi na 4 mestu Entry racing liste (odmah iza Federer,Safin i Hjuit),trenutno 13. na svetskoj rang listi.

Sa svojih 202 cm ima izuzetnu koordinaciju pokreta,a tu visinu veoma vesto koristi za razorne servise.Za ulazak medju velike mu nedostaje pobeda na nekom velikom turniru.
Odigrao fantasticnu utakmicu sa amerima (prvi dan pobedio Agasio glatko u tri seta),u subotu zajedno sa Ljubicicem pobedio jedan od najboljih dublova na svetu bracu Bajron,a onda u nedelju posle fenomenalnog meca u 5 setova dobio i Rodika.

Svaka cast ne samo Ljubicicu,negi kompletnoj Hrvatskoj reprezentaciji i ako ih malo sreca posluzi,a povrede ih zaobidju,verujem da ce uzeti Davis kup,sto objektivno i zasluzuju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2005, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
sikman je napisao:
Ivan Ljubicic ipak nije nikakva senzacija,jedini teniser koji je ove godine nanizao 22 pobede na profi touru,odigrao cak 4 finala (1 pobeda protiv Anicica i 3 poraza od Federera),nalazi na 4 mestu Entry racing liste (odmah iza Federer,Safin i Hjuit),trenutno 13. na svetskoj rang listi.

Sa svojih 202 cm ima izuzetnu koordinaciju pokreta,a tu visinu veoma vesto koristi za razorne servise.Za ulazak medju velike mu nedostaje pobeda na nekom velikom turniru.
Odigrao fantasticnu utakmicu sa amerima (prvi dan pobedio Agasio glatko u tri seta),u subotu zajedno sa Ljubicicem pobedio jedan od najboljih dublova na svetu bracu Bajron,a onda u nedelju posle fenomenalnog meca u 5 setova dobio i Rodika.

Svaka cast ne samo Ljubicicu,negi kompletnoj Hrvatskoj reprezentaciji i ako ih malo sreca posluzi,a povrede ih zaobidju,verujem da ce uzeti Davis kup,sto objektivno i zasluzuju.

Slazem se i iskreno navijam za njih !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2005, 15:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Da me nebi pogresno shvatio,sve mi je svejedno ko ce uzeti Davis kup i ni najmanje ne navijam za njih.Pratim sport i navijam samo za ZVEZDU i SRBIJU.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2005, 18:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Razumijemo se...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2005, 03:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
sikman je napisao:
Da me nebi pogresno shvatio,sve mi je svejedno ko ce uzeti Davis kup i ni najmanje ne navijam za njih.Pratim sport i navijam samo za ZVEZDU i SRBIJU.

da 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 13:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 01:54
Bas ste pokvareni pitate ko ga protera jao jao.......
Pa naravno da ima dosta Banjalucana u Hrvatskom sportu,i nemoj te da sada kazete da su Banjalucani jer nisu sada su Hrvati koje vi mrzite ali neka nas hehhehehe......

Oprosti "moderatoru" ali vidim ne brises ove postove a ovdje kao da je politika pa i ja politicki......... :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2005, 07:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rekoh da vratim ovu temu iz mrtvih,jer uskoro ce i finale Davis kupa i moje reci se polako obistinjuju,jer verujem da Slovacka ne moze zaustaviti Hrvatsku u osvajanju pomenutig kupa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2005, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Slovaci ce ih docekati u svojoj sretnoj dvorani 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2005, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

laoce je napisao:
Slovaci ce ih docekati u svojoj sretnoj dvorani 8)

Slovaci su ove godine u toj dvorani dobili argentinu, spaniju i ... (ne mogu da se sjeim koga jos), ali mislim da ce hrvati ipak da pobjede. Razlog je jasan...
Sve zemlje koje su Slovaci ugostili imaju igrace koji su tipicni sljakasi a hrvatima vise lezi brza podloga na kakvoj se igra u "slovackoj sretnoj dvorani" (Narodne tenisove centrum), tako da mislim da bi mogli da pehar donesu u hrvatsku.
Ako karta ne bude preskupa nadam se da cu ici... (za polufinale jedan dan tj. dva meca su kostala 50 km)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2005, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
navijam za ljubicica u finalu, odnosno za hrvatsku. objektivno gledano ipak su nam komsije :)

btw. ste gledali mec agasija protiv blakea ?

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2005, 23:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Otisao bi i ja ,nema 70 km od Beca, samo ni se ne da ganjati viza.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2005, 07:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Bice zanimljivo finale Ljubicic - Slovacka!!! Do sad je dobio Amere, Rumune i Ruse! Ancic je dobio samo jedan mec i to protiv Hanescua 7:6 7:6 i to mec koji nije odlucivao ni o cemu!!! Ljubo je dusa te reprezentacije i bojim se da ce pasti u finalu, a zasluzio je da osvoji Davis Cup!!! Ivanisevic konjina matora trazi od selektora da stavi njega na spsiak umjesto Roka Karanusica, nebi li mogo reci da ima i Davis Cup titulu, ako osvoje, koji smrad!!! Mislim da bi Ivo Karlovic bolje odigrao od Ancica, al vidjet cemo! Hrvatska ce imati 800 karata na raspolaganju u dvorani od 4.000 mjesta, al od toga samo 400 u prodaji, ostatak ide igracima da podijele porodici i prijateljima!!! Dva debitanta u finalu, bice pakleno, al vjerujem da ce ljubo to rijesiti, samo se pita meca u parovima! Ko to dobije osvaja Davis Cup!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2005, 07:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Mislim da su u parovima hrvati daleko bolji...za razliku od ostalih svjetskih igraca Ljubicic i Ancic jako puno pridaju igri u parovima tako da mislim da tu ne bi trebalo bit problema...ipak su oni treci sa olimpijade...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2005, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
za ivanisevica ne znam kako igra, znam da je roko karanusic ispao u prvom kolu singlova i dublova na nasem challengeru...

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2005, 13:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sondri,
mislim da je zahtev Ivanisevica razumljiv i prihvatljiv,jer posle svega sto je uradio za hrvatski tenis zasluzuje mesto u ekipi.Osim toga pored Ljubicica,Anicica i Karlovica nije bitno ko je 4. igrac,a ne treba zaboraviti da je Ivanisevic stari vuk koji svojim prisustvom moze doprineti savetima i dobrom atmosverom ekipi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2005, 09:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

sikman je napisao:

Kao sto sam i predvideo Hrvatska je pobednik Davis kupa.Zasluzena pobeda u kojoj je odlucujuci poen osvoji Anicic.

Cestitka Hrvatima na istorijskom uspehu,jer su kao prva ekipa koja nije bila postavljena za nosioca osvojili vise od 100 godina staro takmicenje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]