banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 17:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 234 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2005, 22:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Jun 2003, 01:17
khm, khm ...KRADJA VIJEKA!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2005, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
mikka...

ne bih sada ulazio u to čiji su roditelji smiješni. ovdje ipak govorimo o košarci.
ko gubi ima pravo da se ljuti. hrvati su imali veliku prednost. ko im je kriv što su izgubili zadnju loptu.
onda je uslijedila nervoza i tehničke greške.

osim toga sudije su hrvatima priznale i jednu nepostojeću tricu postignutu poslije sirene. to su čak i komentatori na HRT-u priznali.

dakle sve je jasno. bolji ide dalje. hrvati mogu samo da kukaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2005, 22:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Sep 2005, 14:55
ha ha.vidim da se ovdje ne isplati raspravljat s neobjektivniim ljudima!
suzdrzat cu se i otic s foruma.

http://www.cro-manager.com

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2005, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Tacno je da su sudije napravile par katastrofalnih gresaka al to je vec bilo kad se igra Hrvatske reprezentacije pocela raspadat...mislim da su ipak za utakmicu bile kljucne povrede Planinica i Kasuna jer koliko god Hrvati imali jak tim ova dva igraca ne mogu nadoknadit...to se vidjelo u zavrsnici utakmice...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2005, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Hrvati su bar igrali srcem i pokazali kako se igra do zadnje sekunde, za razliku od...nekih

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2005, 23:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
*ebiga. ispade i moj posljednji favorit :(

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 24 Sep 2005, 00:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Što se tiče fakta da je Litvancima nedostajalo 7-8 igrača - pa do đavola, toliko je falilo i Francuzima! Sigurno se negdje može naći potpun spisak igrača koji su iz raznih razloga otpali, ali evo, među njima su npr. Tarik Abdul Vahad, Žerom Moiso (iz NBA, Toronto čini mi se, ali nisam siguran) i sjajan šuter Loran Foare.
Kod Litvanaca se uopšte nije toliko osjetilo odsustvo spoljnih igrača koliko im je falio Žukauskas pod košem. Francuzi su ih razvalili u skoku.

Baš je lijepo bilo opet čuti Hrvate kako kukaju o srpskocrnogorskom lobiju :D :lol:

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 24 Sep 2005, 01:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 01:54
Harvester je napisao:
Što se tiče fakta da je Litvancima nedostajalo 7-8 igrača - pa do đavola, toliko je falilo i Francuzima! Sigurno se negdje može naći potpun spisak igrača koji su iz raznih razloga otpali, ali evo, među njima su npr. Tarik Abdul Vahad, Žerom Moiso (iz NBA, Toronto čini mi se, ali nisam siguran) i sjajan šuter Loran Foare.
Kod Litvanaca se uopšte nije toliko osjetilo odsustvo spoljnih igrača koliko im je falio Žukauskas pod košem. Francuzi su ih razvalili u skoku.

Baš je lijepo bilo opet čuti Hrvate kako kukaju o srpskocrnogorskom lobiju :D :lol:

Pa ti si stavrno glup zasto da kukamo izgubili smo,a ne kukakamo protiv Srba, jer ima i Srba kod nas u Reprezentaciji(kao i kod vas Hrvata mozda ne u kosarci ali vaterpolo ili neki drugi sport.. :wink: ) ali normalni Srba a ne kao ti..... :wink:

Zalimo ali da su sudije igrale jesu samo odnos od ja mislim 45 naprema petnaest licnih e to je smijesno ili...... :wink:

A sada cu da se napijem.... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2005, 05:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
jebi ga shta reci kad je vecheras 99% Srba navijalo za shpaniju. tragikomichno.

ipak lichno bih voleo da je shpanija razvalila hrvate a ne ovako na guzove, josh uz pomoc sudija.

E "braco" hrvati ovako je nama Srbima poslednjih deset godina zagorchavan zivot u sve jednom sportu. setite se samo fudbalske utakmice sa shpanijom i sudije francuza Vesijea, ja mislim na ep u holandiji. ima josh bar dvadeset primera,ama mislim iz sve i jednog sporta u kojem se lopta okrece. kukajte sad par dana, onda shvatite da je to tako moralo biti i onda se potrudite da im na sledecoj utakmici kad se sastanete, vratite sve sa kamatama!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2005, 07:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lopovluk!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2005, 09:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
AdelonE je napisao:
jebi ga shta reci kad je vecheras 99% Srba navijalo za shpaniju. tragikomichno.

ipak lichno bih voleo da je shpanija razvalila hrvate a ne ovako na guzove, josh uz pomoc sudija.

E "braco" hrvati ovako je nama Srbima poslednjih deset godina zagorchavan zivot u sve jednom sportu. setite se samo fudbalske utakmice sa shpanijom i sudije francuza Vesijea, ja mislim na ep u holandiji. ima josh bar dvadeset primera,ama mislim iz sve i jednog sporta u kojem se lopta okrece. kukajte sad par dana, onda shvatite da je to tako moralo biti i onda se potrudite da im na sledecoj utakmici kad se sastanete, vratite sve sa kamatama!

Shto je najgore i Slovenci su navijali za Shpaniju. Zato i jeste ispala frka poslije tekme o kojoj su upravo oni komentatori na HRT 2 govorili da bi bilo dobro da se ne desi. Dobro sad, detalje ne znam, ali chuce se ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2005, 11:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
sve mogu svariti osim tih spanaca i njihovog tradicionalno dobrog odnosa sa sudijama. iz godine u godinu konstantno se ponavljaju ovakve situacije. mi smo to iskusili nebrojeno puta, dok su hrvati do sada imali srece pa se ni u kojem sportu nisu nalazili sa njima. mada su i sami krivi sto su se doveli u onakvu situaciju na kraju...raspolozenog ukica nisu trebali slati na klupu, te bi se to vjerovatno onda lagano privela utakmica kraju. nema veze sto je malac neiskusan, ipak je dosta toga dobrog pokazao i trebao je ostati u igri kad se utakmica rjeshavala. mada i povreda kasuna je veliki peh mora se priznati. no dobro, danas ce biti krvi u utakmici kockastih sa janezima...poshto sam formalno drzavljanin ovih potonjih, navijacu za "svoje".

naprijed zeleni! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2005, 11:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Harvester

mislim da nikako nisi u pravu. ne mogu se porediti igrači koji nisu došli da igraju za litvaniju sa francuskim košarkašima. pa to su nebo i zemlja.
kod francuza su falili sonko, vahid... i još neko. objektivno, nisu oni ista klasa kvaliteta sa litvancima. čak naprotiv.

litvanci...

jaskevićijus
macijuskas .... šta o njima reći, igrački vrijede koliko cijela francuska ekipa. samo njih dvojica po utakmici ubacuju 30 ladnih komada.
salenga
songaila
žukauskas....
nema potreba dalje nabrajati. i ovo je sasvim dovoljno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2005, 12:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika
Jel ovo vazi i za diskoteke?
ha ha ha ha .............

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2005, 12:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2002, 20:30
Ma ja mislim da su sudije bile SJAJNE!!K'o da su mene pitali kako da sude!Eto,nismo ni mi vise jedini koje su suci protiv Spanaca pokrali u "loptastim" sportovima.Neka kukaju pi*ke!!Al da je bila kradja,bila je i to ne znam kakva,NEOPISIVA kradja!Skandalozna kradja! :lol: :lol: :lol: Al da je sjela,sjela je!Uh,jest mi bilo drago!Sad ni jedna ex Yu republika nema nikakav rez na prvenstvu!Smijesno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2005, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tomo,
kako prođoše kockasti sinoć. aco i slavko su bili na ivici suza. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2005, 14:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Evo jedno pitanje? Kad je Hrvatska izgubila jednu utakmicu, a da nije bilo sudijskom krivicom... I na pripremnom turniru u Podgorici, kad su izgubili od SCG, kukali su na sav glas kako im sudije nisu dozvolile da pobijede... Iskreno govoreci, sinoc nisam gledao utakmicu, jer me nije previse zanimala, pa necu ni da sudim o tome, ali istina je da Hrvati uglavnom kukaju na sudije poslije poraza... Licno mislim da su Hrvati i kompletna hrvatska javnost malo precijenili sebe, nakon takmicenja po grupama i pobjede nad Italijom. Noseni euforijim maltene su vec gurnuti na pobjednicko postolje, a to je ipak bilo malo nerealno za ocekivati. Hrvatska je skup dobrih igraca uz dvojicu koji bi se mogli pohvaliti nekim vecim rejtingom (Giricek i Vujcic), dok ostali tek treba da dokazu kvalitet. Mozda na nekom iducem takmicenju Hrvatska i dogura do borbe za medalju, ali zasad jos uvijeki nemaju kvalitet za tako nesto...

Slovenci su takodje poneseni euforijom mislili da mogu do medalje, ali njima manjka pobjednicki mentalitet. Slovenci doduse imaju igracki kvalitet, za razliku od Svaba koji imaju 11 prosjecnih igraca i Novickog koji sam nosi na plecima cijelu reprezntaciju. Takvog igraca nema nijedna druga reprezentacija, ali mislim da je ovo njihov maksimum. Za medalju ce im trebati nesto vise...

Opet o Francuzima. I dalje tvrdim da su sasvim prosjecna ekipa. Pobijedil su SCG ni krivi ni duzni i to im je dalo krila. Objektivno, nisu oni pobijedili SCG, vec su nasi izgubili utaukmicu iz vec pominjanih razloga. Realno najslabija su reprezentacija u polufinalu, ali vidjecemo. Njima u u sustini ne fale toliko pominjani igraci. Sonkoo, Foirest i Wahad uopste nisu neka ekstra klasa. Wahad jeste odlican suter, ali nije nista posebno dok su druga dvojica igraci u poodmaklim godinama i mislim da su igraci koji sada nastupaju za Francusku cak i bolji od ove dvojice. Litvanija je jedina reprezentacija koja moze da kaze da je bila vidno oslabljena izostanicma igraca jer su igrali bez citave jedne petorke. U realnom odnosu snaga Litvanci su bolji od tih Francuza za bar 20-ak razlike isto kao i SCG...

Vidim da se ovdje prica o svima osim o Grcima. Grci su pokazali da rezultati iz pripremnih utakmica nisu bili slucajnost i po meni su oni trenutno prvi favoriti. Nisu euforicni kao proteklih godina, nemaju zvijezda u timu, znaju gdje im je mjesto i licno bih bio najsrecniji da oni osvoje ovo prvenstvo...

Spanci pokazali dosta i bez Gasola koji im znaci pola tima, ali sumnjam da imaju snage za prvo mjesto, mada nikog od polufinalista ne treba iskljuciti. Bilo je svakakvih rezultata, to pokazuje izjednacenost kvaliteta, i vise nista ne treba tretirati kao iznenadjenje...
Da su Slovenci, Litvanci i Hrvati u polufinalu malo ko bi mogao reci da je nezasluzeno, prema tome prvenstvo je ravnopravno kao nijedno do sad..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2005, 15:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
BlackHand je napisao:
Hrvati su bar igrali srcem i pokazali kako se igra do zadnje sekunde, za razliku od...nekih

a kojih??? :D

sjecate se onog slogana " evropo nastavi da treniras, evropsko je svake dvije godine "??? evropa je nastavila da trenira :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2005, 23:16 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Sep 2005, 09:42
Jedina lepa stvar sa ovog prvenstva je da su braca Grci u finalu,,,,,,

Misevi jako ste zestoki decki na tastaturama..............

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2005, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Grcka Vs. Njemacka u finalu...

Prije jednu deceniju smo uzeli zlato u paklu Atine protiv Litvanije i protiv 20000 grckih grla.Sad,10 godina poslije Grci igraju finale u po` BG.Protivnik ce im biti Njemacka i (ili NE!??) 20000 Srpskih grla.

Kako god bilo,zelim da bolji pobijedi!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 234 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]