Ne postoji normalan online medij, sve je to GODINAMA obično teško smeće, dobro, možda postoji neki izuzetak, ali većinom se "informisanje" svodi na clickbait.
Najjača stvar mi je kad su neki dan pisali da je "otkrivena" cijena porođaja Prijovićke.
Boli me kurac i za nju i za njen jebeni porođaj, ali navukli su me i ja debil kliknem na tu pizdariju od članka!
I šta piše, piše da je cijena 3-4 hiljada evra u nekoj privatnoj bolnici.. ok, pa šta, ništa specijalno skupo niti ekskluzivno za pjevaljku tipa Ceca Junior.
Znači kurčina, bespotrebno sam klikao i čitao.. ovo je samo primjer, suština ovog problema je puno šira.
Odavno planiram da potpuno prestanem pratiti medije i mislim da mi je baš da vijest došla preko kite.
Hoću da apelujem i na vas, a zajedno smo jači, ne pratite medije, ignorišite ih!
Dodik ovo, Konaković ono, inflacija ovo, protesti ono.. ali svakako želim da se najebem majke cionistima zbog genocida u Gazi.
Ma boli me kurac šta se dešava, odsad ću pokušati da sve ignorišem i sačuvam živce i vrijeme koje ću upotrijebiti na drugi način umjesto da čitam govnarije i pizdarije na nekim portalima.
Zajedno smo jači!
dejann je napisao:
pa 90% tekstova na Nezavisnim je kopiranje tekstova sa drugih portala. Ali opet su pristojni u odnosu na ostale portale u RS tipa ATV i BN
Da, Nezavisne su umjerene, objektivne, koncizne, informativne.. svi oni kopiraju i klikbejtuju ali Nezavisne ipak djeluju korektno i pristojno.