banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 22:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10419 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 517, 518, 519, 520, 521
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Avg 2025, 16:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Satanak na Aljasci je očito zakotrljao loptu. E sad teško da se može nazad. Sad je svima, a posebno Trampu jasno da je u velikom problemu, jer da bi se odnosi sa Rusima resetovali, neke stvari se moraju vratiti na fabrička podešavanja. A to sa ovim fašistoidnim budalama u EU neće ići nimalo lako.

Ameri i Rusi osim Ukrajine imaju rješiti pitanje Arktika, pitanje eksploatacije rijetrkih metala sa Aljaske, ponovnu uspostavu korištenja ruskih energetskih resursa iz Sibira, kosmički program, a Ukrajina im je realno teg oko nogu. I jednima i drugima. I da, vjerovatno da sveg ovog kuršluza sa ratom u Ukrajini ne bi ni bilo da svojevremeno senilna budalčuga pod kontrolom duboke države Džo Bajden nije zahuktao rat kojeg je pokrenuo njegov stranački kolega Baraka Obama nasilnim rušenjem Viktora Janukoviča u januaru 2014.

Sve ostalo ostalo je istorija, i dosta toga ispisano i na ovoj temi. Na ovom forumu. Sada ostaje Trampu da ubijedi EU budaletine željne rata zaluđene idejom da njemački tenk može ući u Moskvu ( čitaj Krim ) da su zalihe američkog oružja i oruđa utanjile i da više nema ništa na crtu. Ako hoće i dalje ratovati protiv Rusije, to će koštati svakog stanovnika EU, po glavi stanovnika, a svakog Ukrajinca, po glavi Ukrajinca, do posljednje EU novčanice i posljednje ukrajinske glave. Zelenski - očekivano protiv, jer on jedini nema izlaza, jer kako sada on da objasni da je sjebo sve, i da je na izborima obećao da će uspostaviti mir sa Rusima i da će se to na kraju i desiti samo što linija razdvajanja sada nije na Donjeckom aerodromu i u Stanici Luganskoj gdje je bila 2014. već da su od tada pali Debaljcevo, Mariupolj, Severodonjeck, Lisičansk, Bahmut, Avdejevka, Berdjansk, Melitopolj, Kahovka, da je sada linija pred Kramatorskom.

Mnogi bi trebali zajaukati za Minskom jedan i dva. Prvo Zelenski, a onda svi europski lideri. Kako bivši tako sadašnji i oni budući. Jer gotovo da sam ubijeđen da se rat ipak nastavlja, i da će stati tek kad RF izbije na Dnjepar. A tada će to biti kapitulacija ne Ukrajine, nego cijele EU.

U prevodu, Tramp je spasio Ameriku blamaže. EU nema taj kapacitet, da ima takve lidere da to isto urade. Oni su blatu i tu će i ostati, sve dok ih ne pojede život blato.

Do tada malo zanimljivosti. Rubio pazario džemper od Lavrova, na koje piše CCCP.

https://rt.rs/rusija/153897-lavrov-dzemper-sssr/

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2025, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
drug je napisao:
A to sa ovim fašistoidnim budalama u EU neće ići nimalo lako.

Džej Di Vens im je onomad jasno poručio u po' Minhena: Novi šerif je stigao u grad.

Koliko su jaki pokazuje to što im nije uspjelo da proguraju Zelenskog na sastanak Putina sa Trampom iako su danima mantrali da se Evropa i Ukrajina trebaju pitati.

A sada pokušavaju ovi iz EU da se proguraju na sastanak Zelenskog i Trampa.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2025, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Novi nivo jadnosti je to sto idu Trampu djuture kao ciganska cerga.
Jbt ove likove EU nece tako lako prezivjeti.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2025, 18:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Najjače kako vi osobe niske inteligencije(jer prosjek stanovnika ovog regiona je 90, a polovina ima ispod toga, znači većina vas ste niske inteligencije što se i može zaključiti po vašem pisanju) sve koji ne razmišljaju kao rusi nazivate fašistima hahaha
Jesu li to oni rusi koji su sa nacistima potpisivali što javne što tajne paktove? Oni koji su slali delegacije u Berlin na pregovore o pridruživanju silama osovine hahahah pa ih Ado odjebao jer ih je htio napasti, kojima su svi govorili da će ih brko napasti, a oni nisu vjerovali nikome nego svom brkatom savezniku hahaha. Ali to vaši niskointeligentni mozgovi ne žele procesuirati, ali ne zamjerim vam jer jednostavno nemate inteligenciju koja će vas navesti na logičko razmišljanje podložno prihvatanju argunata i traženju istih.
Rusi zbog kojih su milioni ukrajinaca pomrli od gladi bi da im Ukrajinci budu potrčci. Pa shvatam ja da su i ukrajinci glupi ko kurac, ista je to škola kao rusi, ali ako imaju gram dostojanstva i samopoštovanja mrziće ruske naciste zauvijek!
Ako imaju bar malo ljubavi prema sebi tražiće sve načine da se pridruže evropskoj civilizaciji i otklone potpuno od zatucanih rusa.

Lako je Uporediti države koje su nakon pada komunizma bile pod uticajem Rusije i onih koji su pod uticajem Evrope. Poljska i Slovačka pod uticajem Evrope i Ukrajina i Smrdija pod uticajem Rusije. Imali su sličnu startnu poziciju, a gdje su danas? Višestruko manji bdp, višestruko manje plate, višestruko manje godina sa negativnim prirodnim priraštajem, višestruko smanjena razlika u broju stanovnika. Naravno u svemu su višestruko lošiji oni koji su pod uticajem Rusije, ali nema veze Srbi žive od pravoslavlja što znači da su nebeski narod i da će svi u rajske doline kao takvi.

Vidimo kako se Srbija raspada, sve je to zasluženo, jedan velikan je davno rekao da svaka laž stvara dug prema istini, a taj dug kad tad dolazi na naplatu. Eto naplate u Srbiji! Kad državu, naciju, nacionalni identitet temeljiš na lažima, mitovima, zlu, manipulaciji i zaglupljivanju već zaglupljenog naroda onda se dobije to što se dobije. Zasluženo!

Podrška iz najljepše i kosmopolitske Banjaluke naivnim i glupim ukrajincima u borbi za slobodu protiv agresora nacističkih sklonosti! Valjda će sad naučiti lekciju za sva vremena i shvatiti ko im je najveći neprijatelj i bar malo se probati opametiti!

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2025, 18:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da li je ovaj nivo mrznje realan?

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2025, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
borikbl je napisao:
Najjače kako vi osobe niske inteligencije(jer prosjek stanovnika ovog regiona je 90, a polovina ima ispod toga, znači većina vas ste niske inteligencije što se i može zaključiti po vašem pisanju)
Nešto si omašio.. forumaši su visokointeligentni u odnosu na običnu raju ovog regiona!
A možda i nisu.. možda samo misle da jesu i da su stručnjaci za mnoga polja i teško da ćemo ikada saznati.

Ja samo kontam šta će ovaj @drug pisati kada se konačno završi ovaj jebeni rat.
Hoće li se @drug informisati o drugim tamo nekim ratovima (daleko im kuća bila) i njihovoj detaljnoj seoskoj topografiji i onda nastaviti ovdje analizirati da ne kažem tupiti?

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2025, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U vlastitoj mrznji udavljenoj pojavi treba bilo sta crtati? De....

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2025, 19:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Rider on the storm je napisao:
Hoće li se @drug informisati o drugim tamo nekim ratovima (daleko im kuća bila) i njihovoj detaljnoj seoskoj topografiji i onda nastaviti ovdje analizirati da ne kažem tupiti?

Ако се добро сјећам, чланови његове породице су из тих крајева тако да је природно да се интересује за тамошња дешавања.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2025, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Au bratee, e sada se izvinjavam gospodinu @drug jer sam bio drzak i napadan.
Nije mi bilo jasno kako @drug može da se toliko interesuje pojedinostima rata.. ali sada mi je jasno!
Izvinjavam se zaista, inače sam upoznao dosta Ukrajinaca iz okoline Prnjavora koji su raja 100% tako da kontam stvari.
Enivej, ovaj rat bi trebao uskoro da završi pa se čujemo u vezi sljedećeg rata naprednog čovječanstva.
Prvog rata koji nastane.
Kladionica, gdje će nastati sljedeći rat?
Nekad sam mislio da će biti sve manje ratova kako ljudi bivaju tehnološki i "etički" napredniji u "modernom" vremenu.. međutim karina.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2025, 19:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09

Nemaš brige. Neće. Samo ovaj rat doživljavam lično. Baka mi je porijeklom iz Slavjanska. Ruskinja iz Donbasa. Iz Ukrajine. Otac joj je bio u Crvenoj armiji. Prešao sve od Simferopolja do Minska. Znam sve napamet. Inače mojoj baki su pola familije pobili Nijemci i Banderovci, tako da znam jasno napraviti razliku između Rusa i fašističkih naroda poput Njemačke, Ukrajine, kvislinga iz pribaltičkih država. Znam dobro kako je nekada izgledala Savur Mogila, a znam i ko je ponovo rušio spomenike iz Drugog svjetskog rata. Na žalost istorija se ponovila, tako da su ponovo gaženi Rusi fašističkim tenkovima po Slavjansku 2014. Neki tenkovi sa kukastim krstovima su ponovo jurišali na Kursk. Kao i 1943. Stoga, svima možete pričati o europskim vrijednostima Ukrajine - osim meni.

Tako da niko ne brine, ne zanimaju me ratovi uopšte, ali ovaj me živo zanima, i nadam se skorom završetku i krahu kijevske hunte. Jer Donbas zaslužuje mir, puno je već krvi proliveno za slobodu i mir.

A pišem ja i o ski skokovima, vaterpolu, bobu, hokeju na ledu...:)

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2025, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Drug, drugar, oprosti molim te, evo Filbi me je uputio, a ti si dodatno sve elaborirao.
Nakon ovoga mi je sve savršeno jasno i razumljivo.
Hvala na detaljnom objašnjenju, ja inače rekreativno slušam i učim SVE slovenske jezike, moje ime je ruskog porijekla (iako nisam Rus), ali svakako volim i poštujem SVE slavjanske narode.
Žao mi je što ***** radi to što radi i što se slovenski narodi međusobno ubijaju.. ne znam šta još napisati.
Geopolitika je zajebana.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2025, 19:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
The_new_Statesman je napisao:
Da li je ovaj nivo mrznje realan?
Nije to mržnja. To je bolest. I nejebica

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2025, 19:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51

Kako misliš šta će pisati? Pa toliko nepopularnih sportova ima koje drug prati da može pisati do kraja vremena. Plus radio i tv.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2025, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Još kad bi zemara borička bila svjesna koliko se izasrala, za medalju, a sve što pljune važi i za lažnu moralnu visinu koju zastupa. Za mene lično, RF jeste agresor po međunarodnom pravu, kao što su NATO falange bile devedesetih na Srbe (nebitno u kojoj državi) nabrijane i bombale nas. Pravo na Krim ovi vuku iz događanja na Kosovu. Kakav je da je bio, referndum je od Rusa makar bio. Što se briselski satrapi u Kijevu 2013. nisu sjetili raspisati ankete-referendume , pa da vide onda veselja? Sve lažni slobodari, kad im je stalo do svog cilja, što ne uzjašu na Leoparde pa na Ruse tamo da udaraju....

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2025, 20:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Necete valjda da se objasnjavate sa tim jadnikom? :(

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2025, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Zoka će mu oprostiti što ga je tukao.....

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2025, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Blago bosni bez Hercegovine, a još blaže Banji bez kosmoploitske Luke.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2025, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
borikbl je napisao:
Najjače kako vi osobe niske inteligencije(jer prosjek stanovnika ovog regiona je 90, a polovina ima ispod toga, znači većina vas ste niske inteligencije što se i može zaključiti po vašem pisanju) sve koji ne razmišljaju kao rusi nazivate fašistima hahaha
Jesu li to oni rusi koji su sa nacistima potpisivali što javne što tajne paktove? Oni koji su slali delegacije u Berlin na pregovore o pridruživanju silama osovine hahahah pa ih Ado odjebao jer ih je htio napasti, kojima su svi govorili da će ih brko napasti, a oni nisu vjerovali nikome nego svom brkatom savezniku hahaha. Ali to vaši niskointeligentni mozgovi ne žele procesuirati, ali ne zamjerim vam jer jednostavno nemate inteligenciju koja će vas navesti na logičko razmišljanje podložno prihvatanju argunata i traženju istih.
Rusi zbog kojih su milioni ukrajinaca pomrli od gladi bi da im Ukrajinci budu potrčci. Pa shvatam ja da su i ukrajinci glupi ko kurac, ista je to škola kao rusi, ali ako imaju gram dostojanstva i samopoštovanja mrziće ruske naciste zauvijek!
Ako imaju bar malo ljubavi prema sebi tražiće sve načine da se pridruže evropskoj civilizaciji i otklone potpuno od zatucanih rusa.

Lako je Uporediti države koje su nakon pada komunizma bile pod uticajem Rusije i onih koji su pod uticajem Evrope. Poljska i Slovačka pod uticajem Evrope i Ukrajina i Smrdija pod uticajem Rusije. Imali su sličnu startnu poziciju, a gdje su danas? Višestruko manji bdp, višestruko manje plate, višestruko manje godina sa negativnim prirodnim priraštajem, višestruko smanjena razlika u broju stanovnika. Naravno u svemu su višestruko lošiji oni koji su pod uticajem Rusije, ali nema veze Srbi žive od pravoslavlja što znači da su nebeski narod i da će svi u rajske doline kao takvi.

Vidimo kako se Srbija raspada, sve je to zasluženo, jedan velikan je davno rekao da svaka laž stvara dug prema istini, a taj dug kad tad dolazi na naplatu. Eto naplate u Srbiji! Kad državu, naciju, nacionalni identitet temeljiš na lažima, mitovima, zlu, manipulaciji i zaglupljivanju već zaglupljenog naroda onda se dobije to što se dobije. Zasluženo!

Podrška iz najljepše i kosmopolitske Banjaluke naivnim i glupim ukrajincima u borbi za slobodu protiv agresora nacističkih sklonosti! Valjda će sad naučiti lekciju za sva vremena i shvatiti ko im je najveći neprijatelj i bar malo se probati opametiti!

Oh Stephen Hawking izvini nisam te odmah prepoznao.Inače ne bi mi 8) .
Oprosti nam.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2025, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
munja.alex je napisao:
... , što ne uzjašu na Leoparde pa na Ruse tamo da udaraju....

Probalo se, ne ide nešto....

The_new_Statesman je napisao:
Necete valjda da se objasnjavate sa tim jadnikom? :(

I ja gledam!? Ne kontam čemu?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10419 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 517, 518, 519, 520, 521

Sva vremena su u UTC [ DST ]