banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 18:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6004, 6005, 6006, 6007, 6008
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 08 Avg 2025, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
pendula je napisao:
Kako Uefa poklanja pare,ovako smo se mi trebali pojacati kao Sarajevo,uloziti ozbiljne pare,uzeti ponovo titulu, u grupe ne udje samo ko ne zeli kao prvak,dici koeficijent sa 2 grupne lk,u jos 3 prelazna roka pojacati ekipu,uzeti titulu pa napasti grupe le,jer bi bili nosioci al jbga, mi poklonimo titulu Zrinjskom pa se pojacamo iz Vrsca i Goska,ovo nam je bila istorijska prilika da se izdignemo koju smo nazalost propustili...

To ti je brate komplikovano...bolje BMW X8 i vikendica od milion evra :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2025, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Citam sad, i Zrinja dovodi dva pojacanja, jedan je bivsi reprezentativac hrvatske sa bogatim iskustvom. Ne znam, konkurenti nam se pojacavaju, vrte, rade, dovode kakva takva imena za ovu ligu. A mi nista. Toliko je mrtvilo da se prasina i na insta stranici uhvatila.
I to sarajevo jeste kiksalo, ali doveli su Husrefa koji im je ko amar selji nekada ( vidim da ga u zadnje vrijeme ne simpatisu). Proigrace i oni, uhvatice ritam. Zrinjski se celici vec u toj evropi sa timovima koji su kud i kamo jaci od timova bh lige, dodatno se pojacava.
Mi sad idemo Slogi na noge koja je u sjajnom ritmu, ali nesto ne vjerujem da ce im biti ekstra dan za vikend khm..
jedva cekam utakmice protiv ove tri ekipe da vidimo ustvari gdje smo i sta smo.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2025, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Liga 10 za sad djeluje užasno, kola su nekompletna, svega 4 utakmice, neke se još igraju u istom terminu pa je subjektivni osjećaj još jadniji jer se čini da se liga svela na dva tri para po vikendu. Ni jedan od vodećih klubova za sad nije za pohvaliti, sve se svodi na muljažu uprava koje kupe lovu od evrope i transfera a kvalitet tri koraka nazad, blamčine u Evropi, smjene trenera, Zrinjski se bukvalno na silu gura u LK preko San Marina, a već dvije sezone su u slobodnom padu, Borac na sav jad i pasivnost sad ima pauzu 15 dana, ljudi će zaboraviti da klub postoji..

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2025, 10:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
Borac u srcu je napisao:
Liga 10 za sad djeluje užasno, kola su nekompletna, svega 4 utakmice, neke se još igraju u istom terminu pa je subjektivni osjećaj još jadniji jer se čini da se liga svela na dva tri para po vikendu. Ni jedan od vodećih klubova za sad nije za pohvaliti, sve se svodi na muljažu uprava koje kupe lovu od evrope i transfera a kvalitet tri koraka nazad, blamčine u Evropi, smjene trenera, Zrinjski se bukvalno na silu gura u LK preko San Marina, a već dvije sezone su u slobodnom padu, Borac na sav jad i pasivnost sad ima pauzu 15 dana, ljudi će zaboraviti da klub postoji..

Ja sam ispratio sve utakmice do sada i sve i jedna mi je bila poprilično interesantna, od Radnika na Koševu , pa Rudara na Grbavici, pa Sloga kući, i ova sada Široki - Velež, sve mi je nekako interesantnije nego prošle godine, plus mi smo samo jednu tekmu odigrali i Zrinjski niti jednu....Biće ovo najbolja sezona do sada, bar u takmičarskom smislu, jer će mrtvu trku voditi tri ili četri kluba....
Ja bi samo da upitam ove što su se naslikavali i mazali nam oči sa izvođačem radova, kada će ta rekonstrukcija majka mu stara ? :D ili se čeka rasplet oko gazde M, pa da se motaju kablovi !?

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2025, 12:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Juzna tribina bi trebala biti gotova za 3 dana, posto su rekli do sredine avgusta, kroz na istoku do sredine septembra?

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2025, 12:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
zerocool je napisao:
Juzna tribina bi trebala biti gotova za 3 dana, posto su rekli do sredine avgusta, kroz na istoku do sredine septembra?

Extra, znači iduću tekmu kad budemo domaćini gosti će se moći lijepo šepuriti na novoj južnoj tribini....
Taman i krov će da bude kada krenu duge kiše jesenje, ma milina :D

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2025, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Још да има неки новинар да постави питање господи гдје су радови и зашто слагаше поштен народ...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2025, 14:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
kibicer je napisao:
zerocool je napisao:

Extra, znači iduću tekmu kad budemo domaćini gosti će se moći lijepo šepuriti na novoj južnoj tribini....
Taman i krov će da bude kada krenu duge kiše jesenje, ma milina :D

PA da, na sve se mislilo. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6004, 6005, 6006, 6007, 6008

Sva vremena su u UTC [ DST ]