banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 14:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 234 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 06:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
The Godfather je napisao:
ma da sad ce mrljaviti slijedece dvije tekme protiv ovih anonimusa i prvi slijedeci ozbiljniji ko naidje razbice nas k'o kantu......i adio srbi.. :x :x .....
nista napravit' necemo

evo sam sebe citiram od neki dan............to je to :x :x :x

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 07:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Bar niko nije povraćao!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 07:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Zaboravih da čestitam Hrvatima na odličnoj partiji protiv Talijana, uništili su ih po košem! Trebaju biti primjer svima ostalima, realno imaju najslabiji igrački kadar, 6-7 igrača se rotira al srce ima sve to nadoknadjuje! Znaju za koju državu, zastavu, narod i himnu se bore za razliku od nekih...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 07:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Crni_Labud je napisao:
ja sramote, svi igraju u nba jos kod kuce... ovo je gore nego kad su izgubili od azerbedzana... :) :D

Šta ti pričaš basketbalija, pa tebi su minimum 2 repke ispali i BiH i Turska. :wink:

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 07:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
Nazhalost, dobili smo shto smo trazhili ... Nitro, svaka chast na postu, slazhem se sa tobom!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 08:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Avg 2002, 16:27
acrobatico ::
jaka francuska.
e što me sada nasmija. ko je jak? toni parker. i ko još? možda rigodo ili saša gifa? hahaha. zar jedna lasta čini proljeće.
francuska je poput rusije koja ima samo kirilenka i holdena ili njemačke u kojoj sve ide preko novickog dok se jadničak ne umori.
dakle, osrednje reprezentacije

HAHAHAH acrobatico treba li komentar??????????????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 08:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Ovakvo isto pismo je poslato i na adresu KSSCG

Vreme za promene

Kazu da je jutro uvek pametnije od veceri,nazalost ovo jutro nije donelo olaksanje ili bar malo razumevanja za sve ono sto se desavalo oko i u reprezentaciji.Posle bitke svi su generali,bar tako kazu,medjutim pitanje je koliko bitki jos treba,ne da izgubimo,nego da budemo ponizeni (ja ne znam kako bih drugcije nazvao sve ovo sto se desava),pa da se nadje neki general koji ce preuzeti odgovornost i uvesti korenite promene.
Od svetskog prvenstva u USA (2002.),pa do danas mnogo se toga promenilo,nazalost uvek na gore:
-2003. EP u Svedskoj (D.Vujosevic)
-2004. OI u Atini (Z.Obradovic)
jedno razocarenje za drugim,a vrhunac svega je EP u Beogradu i nastup naseg selektora kome je sav svet kriv,a samo on je dobar.U jednoj utakmici su navijaci krivi,u drugoj igraci,pitam se ko je sledeci krivac?
Ne treba zaboraviti ni ucesce nasih klubova u GY-lizi od koga nasa kosarka ima samo stete,dok (ovo takmicenje je to pokazalo) ostali imaju samo koristi.
Pitam se ko je to uzeo tapiju na unistenje srpske kosarke,pitam se sta treba jos da se desi,pa da neko pocne snositi odgovornost?
Nije li vreme da pojedini ljudi (u savezu,ali i treneri) odu u zasluzenu istoriju,a mesto prepuste nekim ljudima koji zele dobro nasoj kosarci?
Posle ovakvih blamaza najlogicnije bi bilo (bar je tako u svetu) da rukovodstvo i saveza i reprezentacije podnesu ostavke,a zatim da se izaberu novi ljudi (pre svega iz sveta kosarke) koji ce pomoci nasem nacionalnom sportu da ozdravi i da se vrati na stare staze uspeha.
Vreme je da Divac,Pesic,Maljkovic,Djordjevic i jos neki bivsi asovi preuzmu cepter i vrate ovaj sport onima koji su nas proslavili.

Drugarski pozdrav s'nadom u bolje sutra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 08:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Trebalo bi pričati Obradoviću kako je Pešić izbacio igrača iz tima jer je pojeo bananu.

Eto, kad je bilo pitanje discipline onda je Pešić reagovao a Obradović očito nije imao takav autoritet.

Uostalom, ni mi nismo neki ljubitelji naše košarke, ako nije NBA i ako nije prvenstvo onda nas uopšte i ne zanima. I kako onda da se razvije neka dobra reprezentacija u zemlji koja ne šljivi sopstvenu košarku?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 09:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Sta reci ljudi zaslosno,,,Zao mo je publike,,navijali su fantasticno a na kraju radi manekena otisli ko popisani kuci,,,,

Kada sam postavijo ovu temu znao sam da Francuzi mogu dobiti svakoga,,, I nazalost sam bio u pravo,,,,Izbacise i BIH i SCG,,,,,

Ja mislim da Obradovic nije kriv,,,nedaje on trice,,,,Sve je do igraca,,,Ja nebi nikada vise dao nekima da igraju,,, a pogotovo Stojakovicu,,,nece da igra za svoju drzavu kada je najpotrebniji,,onda neka nikada neigra vise....

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 09:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
predlažem da se i ovo pročita, vrlo zanimljivo

http://www.b92.net/sport/eurobasket2005 ... _id=176986

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 10:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 01:54
Sondri je napisao:
Zaboravih da čestitam Hrvatima na odličnoj partiji protiv Talijana, uništili su ih po košem! Trebaju biti primjer svima ostalima, realno imaju najslabiji igrački kadar, 6-7 igrača se rotira al srce ima sve to nadoknadjuje! Znaju za koju državu, zastavu, narod i himnu se bore za razliku od nekih...

Pocemu imaju Hrvati najslabi kadar,je si ti sta pijo ili neznam.....:)
Pa imaju Tri igraca u NBA,ovi ostali igraju u Evropskim klubovima kazem igraju ne sjede :lol: ,a centri su nam da ne pricam ludilooooo,.....

I sta ste se raskukali pa ima i gorih stvari recimo vi sa nama u finalu i mi posto smo bolji pobjedimo u sred Beograda,e ja mislim da bih vi odmah izvrsili samoubistvo,ako ne svi onda vecina hehheheheh :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 10:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
M.M ne seri, nego komentarishi normalno ako mozhesh, a ako ne mozhesh onda - RAZGULI !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 10:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2002, 20:30
Sta da vam kazem,prestigli ste me i rekli vec sve sto je trebalo!Ipak,ponovicu i ja ponesto.Ovu utakmicu je izgubio Obradovic i niko drugi!!Nakon 14 poena razlike,takav pad u igri,a sve je pocelo ulaskom Scepanvovica :-? u igru?Sta ce taj covjek uopste u reprezentaciji?Ako izuzmemo to da je Crnogorac,a sad moraju bar 2 od 12 biti djetici,jebo im pas mater!Kakva bruka juce u Podgorici!Citava moraca u crveno-bijelom kariranom dezenu!!!A srpske zastave nema i nije dozvoljeno da se unese!To dovoljno govori o njima.Kakav trener bi uopste izveo covjeka koji u jednoj cetvrtini trice puca 4 od 4?A treba nam sut jer igramo na zonu?!Osim toga,gubimo sa 5,ne ide nas,a u igru ulazi Vule Avdalovic?! :-? Pa stvarno...A tek onaj ulazak Milicica i Radmanovica u zadnjoj sekundi da "preokrenu" rezultat?Ucinak Scepanovica je bio 2 faula,a ni Gurovic nije bio nista bolji,a igrao je citavu cetvrtu cetvrtinu.Obradovic bi trebalo da prestane da se bavi kosarkom i ode negdje na pecanje,to je tempo koji mu odgovara,kosarka je postala prebrza za njega.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 11:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Vec dosta puta sam stao u odbranu Zeljka Obradovica i stacu jos po hiljadu puta... Da nisam gledao utakmice mozda bih i ja okrivio njega, ali gledajuci utakmice sve mi je bilo jasno...
Da ponovim jos jednom. Nije Obradovic od juce trener. Zna on dobro kako se razbija protivnicka zona, ali ne moze on da izadje na teren i pogodi otvoren sut, da pokupi skok u odbrani i povuce kontru. Ne moze Obradovic da izadje na teren i skace, dok nasi NBA centri ne mogu da uzmu odbrambeni skok protiv ekipe koja nema igraca preko 2.05 visine. Svi su se bojali odgovornosti i kraj price. Svako je gledao da utrpa loptu nekom drugom u ruke i da sebe razrjesi odgovornosti.Moze li Obradovic da utice na Scepanovica da pogodi otvoren sut za tri poena, moze li Obradovic da utice na Jarica da ne promasuje slobodna bacanja, moze li Obradovic da izadje na teren i razbije zonu sa tri dodavanja i dvije kontre, moze li Obradovic umjesto Krstica da realizuje situaciju pod kosem u kojoj ga cuva 10 cm nizi igrac? Nece valjda reprezentativcu da objasnjava elementarne stvari kosarkaske igre kao sto je borba za poziciju pod kosem, gradjenje prostora i protivnickog igraca. Smijesno i zalosno...

Nista nije pogiresio ni drzanjem Milicica na klupi jer mu je trebala brza tranzicija igre, a Milicic je prespor i premlitav za brzu igru. Radmanovic kao sto rekoh samo smeta na terenu i ceka da mu drugi otvore prostor za sut. Covjek se krije po terenu 20 sekundi, a onda nikne odnekud i ceka loptu za sut. Sta je Radmanovic uradio pod kosem? Koliko je imao skokova? Kako Obradovic da objasni Marku Jaricu da asisistira centru nakon igre "dva na dva", ako nista drugo u NBA je bar toliko mogao da nauci? To su elementarne stvari...
Kao sto rekoh, treba krenuti ispocetka... Bazirati ekipu na novim generacijama, mladim selekcijama koje su ove godine opet osvajale medalje i uciti se na primjeru Argentinaca, koji su svjetski vicesampioni i olimpijski pobjednici. 2002. godine sami su sebi platili put i boravak u Indijanapolisu, sami su sebi platili dresove i opremu za utakmice jer zemlja i kosarkaski savez nisu mogli da im obezbjede nista... To je primjer pravog patriotizma...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 12:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nitro,
samo delimicno bih se slozio s'tobom,jer tacno je da Obradovic ne treba da ih uci elementarnim stvarima,medjutim ima jedna sitnica koju ti zaboravljas.
Sinoc posle utakmice Nemacka-Turska,komentator kaze da je imao utisak da se Novicki cesto puta plazio (iako to nije njemu svojstveno) prema turskoj klupi i pita ga da li se vara i ako je to tacno zasto?
Novicki mrtvo-ladno kaze da je tako i da je na taj nacin zeleo da pokaze Tanjevicu da mu ne moze nista i da nije fer,jer igraci rade ono sto im trener kaze.
Pre pocetka prvenstva se znalo da nemamo igraca (tipa Djordjevic) koji ima sigurnu ruku,jake zivce i koji ce preuzeti odgovornost na sebe u kljucnim momentima,pa se prema tome trebalo ocekivati od Obradovica da smisli odredjene kombinacije i da ih uvezba sa ekipom.Nazalost od toga nije bilo nista,nego se prepustilo slucaju i sreci da ce neko u takvoj utakmici "proraditi".
Spominje se nacionalni interes i ponos,a sta je to,jer to odanost onoj zemlji koja vise ne postoji,da li je to ono od cega se zivi.Pa covek(Stojakovic) koji je najveci patriota medju kosarkasima nije uopste igrao,zbog cega???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Iako , nazalost, nisam u prilici da gledam EP pratim preko neta sve sta se desava. mada i sam Obradovic snosi veliki dio krvice, siguran sam da je 90% krivica igraca i njihovi medjusobni odnosi... (ni stojakovic nije igrao zbog svadja...) Neko je u jednom od prethodnih postova spomenuo pesica i bananu... sjecam se toga.. i tako se to radi... zna se ko je trener a ko igrac.. i sta je ciji posao ...Svaka cast svima koji su se borili a ostale neka bude sramota... uz nadu da ce jednoga dana biti bolje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
sikman je napisao:
Spominje se nacionalni interes i ponos,a sta je to,jer to odanost onoj zemlji koja vise ne postoji,da li je to ono od cega se zivi.Pa covek(Stojakovic) koji je najveci patriota medju kosarkasima nije uopste igrao,zbog cega???

e kad je tako...treba onda rasformirati repku i caolina....a ne da dolazi i odlazi ko kako hoce na takmicenja...ja bih prvomtomStojakovicu pasos uzeo i na granicu kad dodje nabio nogom u zicagu MRSS...e da je Joza ziv....na goli bi svi otisli...ti si taj kurcev profesionalac jesi NBA neka je...al' ima da dodjes za repku ili MRS .....
jebem i njih i nacionalni tim i patrotizam.....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
igraci kreteni sve i jedan osim bodiroge!!!
zao mi je obradovica koga svi sada okrivljuju.

igraci su se potukli u svlacionici poslije utakmice i u autobusu koji ih je vozio poslije tekme su bili samo radmanovic, scepanovic i jedan clan strucnog staba..

imate audio snimak konferencije za novinare na http://www.b92.net pod sport, poslusajte i sve ce vam biti jasno... traje nekih 9 minuta snimak.

a o crnogorcima necu da trosim rijeci. debili!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 14:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Trebala su ona trojica sici sa tribine i pokazati kako se igra za reprezentaciju...
Sto se tice krivice - otprilke 25-30% odgovoran selektor, a 70ak% igraci. Cim sam vidio sa kakvim 'zarom' igraju protiv Spanaca, prestao sam se aktivnije zanimati za prvenstvo... Polazem nade u Crvenu Zvezdu da ucini cudo protiv Brage, pa da napokon imamo 2 predstavnika u nekoj od evropskih liga; S obzirom na aktuelnu situaciju, to (i prolazak fudbalske reprezentacije na SP2006) bi bio ekstreman uspjeh za cjelokupan SCG sport.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 14:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

The Godfather je napisao:
e kad je tako...treba onda rasformirati repku i caolina....a ne da dolazi i odlazi ko kako hoce na takmicenja...ja bih prvomtomStojakovicu pasos uzeo i na granicu kad dodje nabio nogom u zicagu MRSS...e da je Joza ziv....na goli bi svi otisli...ti si taj kurcev profesionalac jesi NBA neka je...al' ima da dodjes za repku ili MRS .....
jebem i njih i nacionalni tim i patrotizam.....

Kume,
pa njemu ni ne treba taj pasos,a da je bio pametan,pa da je prihvatio da igra za reprezentaciju Grcke (ima njihov pasos) danas bi bio bog.
Pitas li se gde je bio taj savez kad je njemu trebalo,ne znam seca li se neko ovde afere i svega sto se desavalo kad je otisao da igra u Grcku,iskren da budem ne znam da li bih na njegovom mestu ikad vise zaigrao za repku,jer od nje ima samo stetu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 234 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]