banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 13:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 352, 353, 354, 355, 356  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Avg 2025, 10:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Стварно неко мисли да овај може да преживи ово на било који начин а да ЕУ заиста жели да се испоштује одлука часног суда (што би Радован рекао)?
Овима ако се дигне курац а срећа не диже им се, ухапсиће га у по дана у центру Бања Луке и ништа се неће догодити, осим што ће Сања сикћати као змија и Ања храбро јебати мајку сви редом.

Едит: и за то су криве све странке које за 30 година од краја рата ништа нису урадили за Републику Српску, али су зато од мноштва појединаца направили милионере (бићу скроман).

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2025, 11:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Čiča iz Rogače je napisao:
vlakanje je napisao:
ako kojim slucajem dodje do tih izbora, koliku izlaznost ocekivati?
ja ne vidim na koji nacin to moze da se sprovede ako je dodik vec najavio da ce mup dobiti nalog da sprijeci odrzavanje?

To je situacija-nema izbora,nema predsjednika.....u prevodu,Srpska vlast će bojkotom izbora sama isključiti entitet iz svih međunarodno pravnih akata....postat ćemo crna rupa na Balkanu u kojoj vlada autokrata i diktator.Međunarodne sankcije su neminovne a sa njima i povlačenje svih ino firmi koje rade na teritoriji RSa

Nisam siguran toliko drasticno da ce biti... Moguce odugovlacenje, zavlacenje par mjeseci da bi se uslo u 2026. i onda odrzati redovne opste izbore 2026.
Taman ce se uci u novu godinu, budzetom imaju isplanirana sredstva...
U moru krsenja zakona i pravnih normi ovo ne bi bilo nista da se izbori sa oktobra prebace recimo za februar ili mart.
Smit tako odluci i cao! Onda neko vrijeme prepucavanje oko toga moze li da nametne odluku ili ne moze a na kraju svi izadju na izbore.
U govnima su svi do grla jer niko se nije drzao principa (i odluka) koje je sam sebi zacrtao. Od sarajlija, smita, dodika, opozicije tako da svako svakome ima sta da prebaci... "A kako ste vi njima stoku?"

A ako kojim slucajem i dodje do izbora kampanja ce biti nista u odnosu na anti-kampanju da se ne izadje i ne glasa. I sve sto ide uz to, call centri ce da rade, zovu,pitaju, sugerisu...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2025, 11:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Čiča iz Rogače je napisao:
vlakanje je napisao:
ako kojim slucajem dodje do tih izbora, koliku izlaznost ocekivati?
ja ne vidim na koji nacin to moze da se sprovede ako je dodik vec najavio da ce mup dobiti nalog da sprijeci odrzavanje?

To je situacija-nema izbora,nema predsjednika.....u prevodu,Srpska vlast će bojkotom izbora sama isključiti entitet iz svih međunarodno pravnih akata....postat ćemo crna rupa na Balkanu u kojoj vlada autokrata i diktator.Međunarodne sankcije su neminovne a sa njima i povlačenje svih ino firmi koje rade na teritoriji RSa
Isto kao i na KiM. Nema izbora, pa onda ima pod Kosovskom drzavom, pa se ne izadje na te izbore, pa nemas nikakvu vlast, pa onda gase polako sve i jednu instituciju.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2025, 11:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Na KiM prije ili poslije 1999. godine?

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2025, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jel presuda stup odmah na snagu il ima neki rok da se Lemi povuče?
Ako stupa odmah, ne može lemi sutra na posao :)
Kontam ništa od izbora do redovnih dogodine.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2025, 12:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
skypostman je napisao:
Isto kao i na KiM. Nema izbora, pa onda ima pod Kosovskom drzavom, pa se ne izadje na te izbore, pa nemas nikakvu vlast, pa onda gase polako sve i jednu instituciju.

pa nije isto sasvim ali je slicno iz ugla da sa malo glasova ce neko biti izabran. malo glasova u odnosu na broj glasova koje inace dobije pobjednik na predsjednickim izborima.

na kosovu se desilo da su se izbori(lokalni)odrzali, Srbi bojkotovali i kao posljedica, u srpskim opstinama za nacelnike izabrani siptari sa po 10-20-50 glasova.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2025, 12:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Nije isto kao na KiM, zapravo je suprotno.
Tamo Kurti ima silu, a BG nema, ovdje Sarajevo nema silu u BL, a Mile ima. Zajedničke institucije nemaju silu koja bi nešto mogla provesti. Pitanje je da li bi EUFOR mogao nekog ustoličiti jer se nisu miješali do sada oko Mile.

Teško bi neko "lijevi" mogao opstati u zgradi SDK, pogotovo ako neki iz sarajevske stranke pobijedi u dijaspori, a ovdje ne bude izbora.
Po pitanju opozicije sve se vidjelo kod hapšenja Miličevića kada nije okupila 100 ljudi u BL, teško bi neko njihov danas zasjeo u fotelju predsjednika da ga neko ne svrgne.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2025, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Jel presuda stup odmah na snagu il ima neki rok da se Lemi povuče?
Ako stupa odmah, ne može lemi sutra na posao :)
Kontam ništa od izbora do redovnih dogodine.

Rekao onomad Davor Dragičević: "Izbora biti neće", samo je promašio godinu.

Nego, kaže Blagojević da Mile više nije El prezidente.
https://srpskainfo.com/blagojevic-dodik ... ao-mandat/
A u praksi...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2025, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Malo će Mile se busa, pa će onda otići da se pokloni u Sarajevo.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2025, 14:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Choban je napisao:
Nije isto kao na KiM, zapravo je suprotno.
Tamo Kurti ima silu, a BG nema, ovdje Sarajevo nema silu u BL, a Mile ima. Zajedničke institucije nemaju silu koja bi nešto mogla provesti. Pitanje je da li bi EUFOR mogao nekog ustoličiti jer se nisu miješali do sada oko Mile.

Teško bi neko "lijevi" mogao opstati u zgradi SDK, pogotovo ako neki iz sarajevske stranke pobijedi u dijaspori, a ovdje ne bude izbora.
Po pitanju opozicije sve se vidjelo kod hapšenja Miličevića kada nije okupila 100 ljudi u BL, teško bi neko njihov danas zasjeo u fotelju predsjednika da ga neko ne svrgne.
Tako su nasi prije 15ak godina na KiM mislili da nece siptarska noga preko Ibra krociti pa gdje smo sad. Demografski RS se prazni, sa aspekta sile ce nas sve lakse i lakse kontrolisati ako se ukaze potreba za tim, a takodje izdajnika, pete kolone i potencijalnih saradnika ne manjka. Znam ja nas, jebo ti nas.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2025, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Tako su nasi prije 15ak godina na KiM mislili da nece siptarska noga preko Ibra krociti pa gdje smo sad.

Dugačija je situacija nego na KiM, a ako pokušaju ovi iz Sarajeva provesti bilo kakvu silu na institucije u Srpskoj, bez aminovanja ovdašnje vlasti tj. Banjaluke, znaš šta to znači. Znaš.
Bar ja prvi gulim u ŠveCku.

Ali, nisu oni toliko hrabri, pa pored SIPE, Ose, OS BiH, policije Federacije, Granične policije Mile im se šetao i još ušetao u Sarajevo (i pokazao slabost odlaskom u SA), a nisu ga ni uhapsili.
Mile se bar ušetao, krišom, za razliku od njih koji su jaki na riječima.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2025, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Da se pojasnim, Mahala ce sada imati problem kako da se izbori sa Vucicem. Htio Cica priznati ili ne, uklanjanjem Dodika, Vucko je dobio citavu RS na tacni. Sa resursima i uhodanim semama koje ima tesko da se nece namjerciti i na ostatak Bejha. Ja nikako ne mogu smetnuti sa uma da je Zeljezaru Zenica uzeo lik koji je valjda prekucavao broj motora na dajcu.

Lemi je trebao osnovati nekakvu Fondaciju Predsjednika MD i proglasiti se upravnikom iste. Na tu fondaciju prebaciti sve finansije i operativu kroz uslugu. Ne znam pravne finese, ali para vrti dje burgija nece te bi tako mozda sacuvao licnu moc jos neko vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2025, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Malo samo lupaš za fondaciju, finansije i tako to. Na šta si konkretno mislio,.budžet predsjednika?
Inače, zanimljiv info za prekucača Dajca....

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2025, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
TNS kao uvjek,precjenjuje Vučića kome ni u Srbiji nije sigurica

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2025, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije baš da mu nije sigurica. Sigurica mu je bar do oktobra, a i nakon toga je ooprilično siguran.
Vučić je preživio 15. mart - jedne od najvećih protesta ikada, protesti sada razvodnjeni, studenti se vratili na ispite, sad je ljeto (bleja, more, kupanjac - osim u par gradova), opozicija i dalje rasparčana i međusobno posvađana.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2025, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

munja.alex je napisao:
Malo samo lupaš za fondaciju, finansije i tako to. Na šta si konkretno mislio,.budžet predsjednika?
Inače, zanimljiv info za prekucača Dajca....

Ako sad ustukne, čeka ga onaj proces zbog kojeg je išao u Sarajevo onomad i zbog kojeg je bila raspisana potjernica. I njega i Viškovića i Stevandića. A i ko zna šta mu još mogu nakačiti ako ustukne. Ili ako pokuša da ostane na funkciji i odustane (još jedsn proces sigurno).

Teško da šta može učiniti sa Fondacijom.
Rekao je da može biti na čelu SNSD-a, ali teško da se on sam može zadovoljiti tom funkcijom.

Ili da ga Vučko imenuje 'mjesto Macuta za premijera Srbije :iconbiggrin:
I mirna Bosna!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2025, 21:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Choban je napisao:
Ili da ga Vučko imenuje 'mjesto Macuta za premijera Srbije :iconbiggrin:
I mirna Bosna!

koji će mu q
ima on u srbiji oko sebe lopina na izvoz....samo mu mile fali

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2025, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A ti Cica mislis da taj neki sledeci "posteni" za kojeg ces navijati nece svrtati samo ako bude bio u prilici? :lol:

Ovo sa fondacijom je samo moja nemusta ideja kako bi koliko toliko ostao u sedlu bar sto se ticw kontrole nad vlastitim jalijasima. A sve su prilike da je zavrsio karijeru prije nego sto mu je dosadilo.

Sto se Vucica tice, lik vjerovatno moze postrojiti preko 95% politickog sastava RS. Na lijep ili na manje lijep nacin. Ako mu gazde puste, vjv moze postrojavati i neke bejha mahalase.

Covjek se digao iz mrtvih i sve su prilike da ce jos dugo jahati.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2025, 05:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prilike su uvjek tu da se iskoriste ali svesti karijeru na sirovo i konstantno stvaranje tih prilika je pogubno po narod koji ti je "dao" povjerenje.Zato se niko od tog naroda njegovom smjenom neće ni počešati po guzici.Dokaz-poslednji skup narodne podrške gdje nije mogao skupoti više od 5000 ljudi iz čitave RS-a.
Ko se digao iz mrtvih :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2025, 05:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

https://www.sarajevograd.click/neizvjes ... vu-dodiku/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 352, 353, 354, 355, 356  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]