banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 07:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120044 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5999, 6000, 6001, 6002, 6003
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 20 Jul 2025, 17:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2025, 00:11
Моријентес je napisao:
Ni Savo ne poznaje ligu, zato i nije poželjan.

Kao selektor je pratio i bolje je poznaje nego Zekić kad je dolazio u Sarajevo.

zerocool je napisao:
Savo em supak, em los trener, daleko mu lijepa kuca. On ima najbolji strucni stab isto toliko koliko Borac ima najbolji marketing.

A gdje su te o tome obavijestili? U kafani Orao? Tamo skupljaš informacije?

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2025, 19:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sta, da je los trener? Obavjestile me moje oci dok sam gledao njegove ekipe.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2025, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Svakakvih gluposti se piše, ali jedna od jačih je stavljati Savu Miloševića u rang "top" trenera, sa ili bez svojih pomoćnika.
Sprdnja top klase...Savo neka uzme za početak jedan "prosječan" klub u nekoj ligi i napravi nešto kao što je npr Istera u Hr napravila, a ne učiti se na Partizanu ili Reprezentaciji ali njihov problem.

Ljudi se dernjaju uprava napolje a ceh platio Žiža. A ko je uprava, ljudi na papiru koji se ništa ne pitaju, Bogdan, Stanarević, Talić ...ne znam ko je još tu, Goran je izašao...smiješna priča...

Vinko, defanzivna igra, ziheraška, za BiH lige ok trener, ali za dalje ciljeve po meni nije...nama treba mlad perpsektivan trener sa mudima da se pobije gdje god...
Marko je u Posušju, Vule u Prijedoru i tu je već po malo kraj priče o potentnim trenerima ...Puzi nije dobio priliku ...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2025, 20:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2025, 00:11
zerocool je napisao:
Sta, da je los trener? Obavjestile me moje oci dok sam gledao njegove ekipe.

Stvarno? Nemoj da pričaš? Toliko si dokon ili si opasan kladioničar pa si pratio slovensku i iransku ligu?

Volim Borac je napisao:
Svakakvih gluposti se piše, ali jedna od jačih je stavljati Savu Miloševića u rang "top" trenera, sa ili bez svojih pomoćnika.
Sprdnja top klase...Savo neka uzme za početak jedan "prosječan" klub u nekoj ligi i napravi nešto kao što je npr Istera u Hr napravila, a ne učiti se na Partizanu ili Reprezentaciji ali njihov problem.
..

Niko nije rekao da je top trener, nego da nije kanta kakva se pokušava predstaviti ovdje. On prije svega ima dobro skaut oko za procjenu igrača, što može svakom klubu da donese dobre prodaje. A stručni štab mu je odličan koji anulira njegovo neiskustvo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120044 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5999, 6000, 6001, 6002, 6003

Sva vremena su u UTC [ DST ]