banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 17:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 234 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2005, 21:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2003, 21:52
i kako zavrsi...?

http://www.geocities.com/Eureka/Park/73 ... is_jus.htm

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2005, 21:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Zasluženo ispadanje

Pukli smo sasvim lijepo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2005, 21:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Izgubili smo 74:71

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2005, 21:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2003, 21:52
ja sramote, svi igraju u nba jos kod kuce... ovo je gore nego kad su izgubili od azerbedzana... :) :D

http://www.geocities.com/Eureka/Park/73 ... is_jus.htm

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2005, 21:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Svakom se desi poneki lapsus, ali mi smo uspjeli da zadnja tri prvenstva završimo na dnu tabele.

Bilo je lijepo dok je trajalo a sad je vrijeme da počnemo ispočetka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2005, 21:40 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Sep 2005, 09:42
Jebote koja sramota, nemogu da verujem,,,,Ovoje zadnji puta da igramo zajedno sa siptarima,,,Bice smo samo Srbija,,,,

I netrabaju nam crnogorci ni bosanci da igarju za nas vise nikad picka ima materina ufurana!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2005, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
kazes LAPSUS???!!!!??? :o

LAPSUS je to, sto si rekao da je to LAPSUS!

Deo, smiri nerfe! Nemoj po bosancima iz RS! A "crnogorci" jesu funjare, ali ne i Srbi u CG!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2005, 21:51 
Veteran
Veteran

Nisi dobro pročitao. Nisam rekao da je današnji poraz lapsus već sam rekao da ne može biti lapsus ako tri puta zaredom zauzmemo samo dno tabele.

To znači da smo precijenili našu reprezentaciju koja se dokazala kao srednja žalost na zadnja tri prvenstva na kojima je učestvovala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2005, 21:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2005, 10:49
Wellcome to reality...nebeski narode. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2005, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
jadno...neka su nas spustili na zemlju, bolje oni nego litvanci. branio sam obradovica, ali sad totalno mjenjam misljenje. treba mu se zahvaliti i traziti drugog, sposobnijeg i savremenijeg selektora. puno je stvari ostalo nejasnih ovde, ali mene interesuje samo jedno...zasto odlicni vladimir radmanovic jebeno presjedi na klupi citavo drugo poluvrijeme?! :mad: kad je trebalo probijati zonu, nigdje igracha koji ce da shutne. bash me interesuje kako ce obradovic to da obrazlozi ljutoj naciji...chestitke hrvatima, pokazali su se kao dosta jaki. sanse sa spancima su podjednake...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2005, 22:10 
Veteran
Veteran

Citiraj:
Wellcome to reality

Biće bolje, navijaćemo i dalje, mi smo realnost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2005, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
obradovic je kreten uvijek bio i ostao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2005, 22:35 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 14 Sep 2005, 01:46
acrobatico je napisao:
jaka francuska.
e što me sada nasmija. ko je jak? toni parker. i ko još? možda rigodo ili saša gifa? hahaha. zar jedna lasta čini proljeće.
francuska je poput rusije koja ima samo kirilenka i holdena ili njemačke u kojoj sve ide preko novickog dok se jadničak ne umori.
dakle, osrednje reprezentacije.

Pokazalo se kao dovoljno, bato!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2005, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
sad citam, na konferenciji za novinare obradovic okrivio igrace.

mozda smo ga prerano osudili ( i nije dao ostavku ).

rekao je da igraci nisu ljudi, da oni medjusobno ne govore!!!???????
da ih je sestoricu trebao otjerati sa priprema...
da nisu nista ispostovali sta su se dogovarali na treninzima. da je svako radio sta je htio, i na utakmicama i ovako. da su u hotel dolazili u 5 ujutro..... itd...

dakle, pored svega i losa atmosfera u timu. od toga nista gore nema!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2005, 22:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
pa sta ste ocekivali, samo niste znali citati izmedju redova
prvo Sale kaze da ce se oprostiti pred svojom publikom od kosarke, trenira i igra odlicno da bi samo par mjeseci ranije rekao kako ipak zavrsava karijeru onda Pedja iz samo njemu znanih razloga odbije da igra za repr. a Divac kaze kad bi uz njega bili pravi ljudi mozda bi i zaigrao ali ovako ...

eee svi su oni govna da ih nabrojim Gurovic, Jaric, Rakocevic, Bodiroga...

Zao mi naroda njima bi oduzeo pasose ( koji im nista ne vrijede ) i zabranio im povratak u BG jer ih to jedino i tangira ( nocni provodi )

bas sam ljutttttttttttttttttttt

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2005, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Ahahaha....
od sada navijam za Izrael
NAPREEED IZRAEL!!!

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 20 Sep 2005, 23:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ovo mi je definitivno najgori dan još od onog poraza od Kineza na Olimpijadi, a prije toga sam se ovako užasno osjećao mislim još tamo 97. ili kad je već Partizan izgubio 5:0 od Kroacije. Užas, grozota, ne znam šta da kažem.
I dalje mislim da Obradović nije kriv (osim što je izabrao gomilu idiota da igraju, ali to je nažalost najbolje što imamo). Baš će interesantno biti kako će da obrazloži izostavljanje Radmanovića na kraju utakmice, ali majku mu, pa na terenu su bili Rakočević, Jarić i Gurović, to su kao neki šuteri, trebalo bi da pogađaju. A ono, katastrofa živa. Prvo niko ne smije da puca na koš iz otvorene pozicije, a onda Gurović promašuje nekoliko otvorenih šuteva. Krstić, konj jedan neopjevani, prima loptu sam pod košem i čeka da naiđe protivnički igrač i da napravi faul (??????). A druga ekipa ni blizu bonusa! Pa koji to idioti igraju za ovu našu propalu reprezentaciju, to je katastrofa. Nažalost, ma koliko to grozno zvučalo, pokazalo se da nakon otkaza Stojakovića nemamo igrača koji može da ubaci 20 i više poena, a to nam je bilo neophodno jer bismo sa njim održali bez problema onu prednost od 14 poena i lagano priveli meč kraju. Katastrofa... Rebrača i Bodiroga svakako odlaze, treba šutnuti Jarića, Gurovića, Krstića, Avdalovića, Milojevića (mada nije igrao na posljednjoj utakmici, na ostalima je bio prilično slab), bazirati novu generaciju na Darku Miličiću, Radmanoviću i Rakočeviću, možda i Vujaniću, mada i on katastrofalno igra za reprezentaciju a odlično za svoj klub, naročito kad igra protiv naših timova. I naravno, proganjati Blejka Stepa i moliti ga na koljenima da uzme naše državljanstvo i igra za našu reprezentaciju. Tužno, tužno... Sad gledamo u leđa Hrvatima...
Inače, sad čujem da hoće da pomjere tricu na 7.25, ne bi li upropastili ove reprezentacije "što im se igra bazira isključivo na šutevima za tri poena" (čitaj: Litvaniju). U prevodu, reprezentacije koje igraju najljepšu košarku. Plače mi se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 00:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
ko ih jebe, proshao sam dva tiketa :D bice sutra :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 00:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 01:54
Ludilo braleeeeeeeee Talijani su pali,a kako i nebi kod onoliko Hrvatski navijaca u Titogradu(draze mi nego Podgorica).

A sada su Spanci na redu....... :D

A sta ste se raskukali,rekoh ja proslo vrijeme dominacije u kosarci a vi ne vjerujete.......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 01:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
obradovic je kreten uvijek bio i ostao

Nista taj covjek nije kriv... Kriv je samo sto se prihvatio vruceg krompira i sto je mislio da je igracima stalo do reprezentacije...
Drago mi je da su nadobudne evropske i NBA zvijezde konacno spustene na zemlju, ali mi je zao dvojice ljudi. Obradovica, jer je morao da radi sa gomilom kretena i Bodiroge koji je ovom narodu donio toliko radosti i koji je na oprostaju od reprezentacije morao da dozivi ovakav fijasko i to pred domacom publikom...
najlakse bi bilo osuti paljbu po selektoru ali ponavlajm opet da taj covjek nista nije kriv. Pa nije valjda Obradovic rekao igracima da francusku zonu napadaju beskrajnim dodavanjim trojice vanjskih igraca dok stoje u liniji. Nece Obradovic reprezentativne centre da uci kako se gradi prostor i kako se gradi pozicija za skok. Nece valjda da im objasnjava tehniku skok - suta i kako pogoditi kos iz ciste pozicije... Gluposti. Covjek je uradio sta je mogao, a sad...
Reprezentativci nemaju srca, nemaju patriotskog osjecaja u sebi. Dosli su na reprezntativnu akciju cisto da ne naruse svoje imidze vrhunskih sportista, koje su izgradili u svijetu (cast izuzecima). 2002. godine u Indijanapolisu imali smo Vladu Divca, covjeka od 34 godine kako se baca po parketu za svaku loptu kao da ima 18, ono sto nasi danasnji reprezentativci nikako ne rade, da ne pokvare frizuru ili da ne isprljaju dres. Imali smo tad mladog Jarica koji se nije plasio ni NBA igraca ispred sebe, Gurovica koji je imao i ruku i srce, da ne navodim ostale. A sad imamo istog tog Jarica koji se boji da krene u prodor protiv francuskih bekova, imamo centre NBA kalibra koji ne mogu da poentiraju protiv protivnika koji igra bez prave petice na parketu. Niko nema muda da prezume odgovornost i niko ne osjeca potrebu da ostavi srce na parketu...
Radmanovic nije igrao u odlucujucim momentima... Pa taj covjek nista nije ni odigrao na utakmici. Pogodio je cetiri suta iz otvorenih pozicija i jedan zicer, ono sto bi i pocetnik mogao. Pod kosem ga nigdje nema. Krstic je davao 14 poena u prosjeku za New Jersey, a za reprezntaciju kad igra boji se lijevih centara kao sto su Veis i Julian. Rakocevic dobar do tenutka kad je tebalo preuzeti kompletnu odgovornost na sebe. Onda vise ni on nije imao hrabrosti da probije zonu i udje pod kos.O Jaricu da ne trosim rijeci...
Osramotili su generacije osvajaca medalja, osramotili su zemlju kosarke i titulu svjetskog prvaka koju jos uvijek sluzbeno nose...

Za dalje je najbolje izbaciti sve ove NBA zvijezde iz reprezentacije i poceti ispocetka. Uzeti najbolje klince, najbolje iz Zvezde i Partizana, momke zeljne igre i momke koji ce ostaviti srce na parketu i ako je potebno izaci sa njega krvavih koljena i laktova jer se tako igra za reprezentaciju...
Ima kvaliteta i u nasoj ligi, samo momcima treba pruziti sansu...
Milojevic moze da ostane, a uz njega gurnuti u reprezntaciju i Perovica, Tripkovica, Jeretina, Bojana Popovica, Petra Popovica, Aleksandrova i ostale koji bi nosili dres reprezentacije sa duznim postovanjem...
Dotakli smo samo dno i treba poceti sve ispocetka...

P.S.
Cestitke Hrvatima na prolazu u iduci krug. Oni su pravi primjer kako se bori za svoju zemlju...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 234 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]