banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 16:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120014 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5990, 5991, 5992, 5993, 5994, 5995, 5996 ... 6001  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 10 Jul 2025, 22:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2025, 00:11
wizzy_bl je napisao:
Rašo Spasojević je napisao:
Nisu ljudi botovali, nego su skretali pažnju da se i prošlo ljeto kritikovao prelazni rok, pa se pokazalo suprotno. Nisam vidio da je neko botovao, ljudi su samo htjeli da im se pruži prilika, ovaj put su pogriješili. Kao što sam i ja pogriješio što sam naše protivnike nazvao indijancima.
Kakvi crni indijanci...ovi su 3 klase iznad Borca.Ajd sto ti pogirjesis,ali nije mi jasno da kladionice toliko promaše....

Nego..koliko je kostao Mayers da ostane?

Teško je parirati klubu iz Egipta. Ali isto tako je uprava kad je dovodila Mejersa i ima dobre relacije sa njegovom agencijom morala dogovoriti ugovor na dvije godine.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Golemog penisa neka se nasisaju za ovo veceras. Jebala vas pojacanja iz 2-3 lige Srbije, Hrvatske, Goska umrlog! MRS!

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 22:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Stavite rezultat na insta i fb jebo vas bog.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
skypostman je napisao:
Gdje su pare?

+1

15 miliona.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 22:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Čekajte nije još gotovo. Da se još jednom obrukamo pa da onda kažemo valjaju li igrači. Zli jezici će reći da smo postali klub za udomljavanje loših menadžerskih igrača

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Izvini Šiškovski, mislio sam da mali ima nekog šlifa ali to je izgleda samo još jedna kombinacija koju ćemo morati istrpiti..
Žiža ako ništa na poluvremenu izveo trojicu najgorih. Graha koliko god mi je drag veoma limitiran igrač i prošle godine rak rana onog tima, Runa je bio na tribinama tako da ga slobodno zovnite isporučiće što i Diuf bar nećete stan plaćati i Rogan presmiješan igrač.
Karlo Perić dobar za termina.
Jbg moralo se vratiti za onu sreću od prošle godine, što su nas vile nosale. Drago mi je što je istok poručio šta misli o upravi.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 22:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Jul 2024, 17:28
nadam se da ce neko ko imalo ima u sebi ljubavi prema Borcu a ne samo licne interese da izadje u javnost i objelodani sve informacije vezane za pojacanja,pare od evrope prosle godine gdje su nestale itd inace ako se ovo ne iznese javno ocekujte jos losiju posjetu nego prosle godine u PLBIH

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Моријентес je napisao:
baki je napisao:
Sto se mene tice a znam jos par momaka, Borcu svaka cast ali dok je Mile D. u klubu i njemu slicni nece se bas dolaziti na tekme.

Da se razumijemo, politika i sport su tu od prvog dana i uvijek su isli jedno uz drugo, samo kad budete sledeci put pisali o marketingu,o igri i posjeti na tribinama znajte da ima ljudi koji ne dolaze na tekme zbog određenih ljudi u klubu.

Vjeruj mi da ti isti koji ne dolaze na tekme ne bi dolazili ni da je druga struktura ljudi u klubu, samo bi našli drugi izgovor ili drugog krivca. Nagledao sam se godinama takvih likova.

Majstore, ova garnitura ljudi odnosno njihova ispostava je tu 30 godina. O kojim godinama pričaš? Periodu prije 50 godina? Nuđena vam je Milka da bude predsjednik, baš na ovom forumu htjeli ste da iskacete kroz prozor. Ali za razliku od tih koje braniš, ona nije kupila diplomu i ne bi ukrala ni marke.

To što pišeš nema veze sa ovom diskusijom. Ako je neko počeo ići na utakmice prije 15 godina, a prestao prije 5, sve vrijeme je išao za vrijeme iste garniture, jel tako? Znači da ona i nije razlog što je prestao jer ne bi ni počinjao.

Pa evo neka kaže neko još ko je bio na utakmici da li je bilo tako. A jeste bilo, ja sam bio na utakmici i čulo se odlično sa obe tribine. Vjerujem da imamo bar jednog čovjeka ovdje na forumu koji će potvrditi moju priču da se nakon svakog gola protiv Sarajeva skandiralo "pumpaj".

Kad mi već repliciraš, samo da te podsjetim da se nije javio NI JEDAN svjedok tvoje lovačke priče, niti postoji video ni vijest o tome, kao što postoji sa nekih drugih stadiona npr. u Nišu.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 22:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Skandiranje uprava napolje je nešto najbolje što se moglo desiti.
Nek bar malo čuju da su oni najveći krivci.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka

borac_sampion je napisao:
Izvini Šiškovski, mislio sam da mali ima nekog šlifa ali to je izgleda samo još jedna kombinacija koju ćemo morati istrpiti..
Žiža ako ništa na poluvremenu izveo trojicu najgorih. Graha koliko god mi je drag veoma limitiran igrač i prošle godine rak rana onog tima, Runa je bio na tribinama tako da ga slobodno zovnite isporučiće što i Diuf bar nećete stan plaćati i Rogan presmiješan igrač.
Karlo Perić dobar za termina.
Jbg moralo se vratiti za onu sreću od prošle godine, što su nas vile nosale. Drago mi je što je istok poručio šta misli o upravi.

Kako ranije Juricica nisu doveli da ga registruju, da i on pokaze sta zna poslije godinu dana roštilja i sača. Usrali su i sefa i stanicu veceras.
Onaj Serif da dobije papire koliko veceras. Graha na klupu, ne moze on vise nista ozbiljno ponuditi sem lopte nazad stoperima. Drag mi je, ali treba biti realan. Ovaj sleper ostalih nazovi pojacanja neka salju nazad odakle su dosli.

Vukovicu a pogotovo Kulasinu zelim da koliko sutra odu i potpisu za klub koji im trenutno najbolje uslove daje.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 23:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Dec 2020, 15:59
Vukovic blijeda sjenka igraca od prosle godine, nek prihvati prvu ponudu koju dobije i nek uzme koliko toliko kesa! Ovo veceras rapsodija, nemamo vezni red koji moze iznijeti loptu, protiv ove ekipe nemas 3 prava suta u gol? Sramota! Ovi Andorci u kontu jest ova Bosna dobra kad god igramo tu uvalimo 4-5 komada…

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 23:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Maj 2022, 15:45
Govna u klubu i oko njega, klub i grupa blijeda sjenka onog sto je nekad bilo...

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 23:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Nešto Lešinari slabo skandirali protiv uprave,nema sad Dele da je i dalje neki strah za izjasniti se.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 06:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ima li Misimovica pizdurine, sto se ne obrati navijacima? Lako je kititi se tudjim perjem prosle polusezone.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 06:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2025, 00:11
Моријентес je napisao:
Моријентес je napisao:
baki je napisao:
Sto se mene tice a znam jos par momaka, Borcu svaka cast ali dok je Mile D. u klubu i njemu slicni nece se bas dolaziti na tekme.

Da se razumijemo, politika i sport su tu od prvog dana i uvijek su isli jedno uz drugo, samo kad budete sledeci put pisali o marketingu,o igri i posjeti na tribinama znajte da ima ljudi koji ne dolaze na tekme zbog određenih ljudi u klubu.

Vjeruj mi da ti isti koji ne dolaze na tekme ne bi dolazili ni da je druga struktura ljudi u klubu, samo bi našli drugi izgovor ili drugog krivca. Nagledao sam se godinama takvih likova.

Majstore, ova garnitura ljudi odnosno njihova ispostava je tu 30 godina. O kojim godinama pričaš? Periodu prije 50 godina? Nuđena vam je Milka da bude predsjednik, baš na ovom forumu htjeli ste da iskacete kroz prozor. Ali za razliku od tih koje braniš, ona nije kupila diplomu i ne bi ukrala ni marke.

To što pišeš nema veze sa ovom diskusijom. Ako je neko počeo ići na utakmice prije 15 godina, a prestao prije 5, sve vrijeme je išao za vrijeme iste garniture, jel tako? Znači da ona i nije razlog što je prestao jer ne bi ni počinjao.

Pa evo neka kaže neko još ko je bio na utakmici da li je bilo tako. A jeste bilo, ja sam bio na utakmici i čulo se odlično sa obe tribine. Vjerujem da imamo bar jednog čovjeka ovdje na forumu koji će potvrditi moju priču da se nakon svakog gola protiv Sarajeva skandiralo "pumpaj".

Kad mi već repliciraš, samo da te podsjetim da se nije javio NI JEDAN svjedok tvoje lovačke priče, niti postoji video ni vijest o tome, kao što postoji sa nekih drugih stadiona npr. u Nišu.

Nije isto ići na utakmice sa 15 i sa 30 godina. Sa 15 godina te zanimaju samo igrači na terenu, bez neke dublje analize i zalaska u problematiku. Kad je osoba zrelija onda je i ološa svjesnija.

Protiv Sarajeva je pola zapada i pola istoka skandiralo "pumpaj" i tek će opet da skandira. U inat onome čiji je klub zapravo Igokea i čije je slavlje svakog uspjeha Borca uvijek bilo vještačko.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 06:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
skypostman je napisao:
Ima li Misimovica pizdurine, sto se ne obrati navijacima? Lako je kititi se tudjim perjem prosle polusezone.

:lol: On je unio autoritet, profesionalizam, digao klub na viši level zar on da se obraća?

Vratite pare klubu da dovede 4-5 igrača kao što Sarajevo dovodi, obavezno dovesti i ozbiljnog golmana, pridošlice sve do jednog raspustiti, a od uprave ostaviti samo bradonju i onog iz Zokija

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 06:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Нова Варош je napisao:

+1

Ono je bilo uzas od samog pocetka. Ocito su podcijenili protivnika. Igra ocaj. Gledati ono juce je tacno bilo sok i nevjerica.

A pare je neko fino podijelio.
Navijaci su bili u razmisljanju da li oplesti po upravi pa su se odlucili psovali fudbal. :lol: Ali vjerujem da su poruku razumjeli oni koji su trebali. Samo sto se bojim da nista ih to dotaci nece.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 07:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Нова Варош je napisao:

Baš tako , uprava napolje !!!

Nijedna adekvatna zamjena nije dovedena umjesto odlazećih igrača.

Gospodinu Žižoviću, pitanje. Ima li ikakva mogućnost da tim čestito izvede korner (bez onih glupih kombinacija i dodavanja).

Na stogodišnjicu kluba niste u stanju napraviti tim, gdje su potrošene pare od Evrope?

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 07:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Hajmo malo hladne glave sagledati ovo.
Ocigledno su igraci usli sa onim lako cemo.
Nevjerevotne greske je napravio i sam Zizovic od personalnih rjesenja do formacije.
Lose skautirana ekipa, tacno se vidjelo u pojedinim momentima kad su drzali loptu nisko u svom sesnaestercu, da nasi nisu znali sta da rade. Kad im golman drzi loptu nasi se pocnu gledati po sistemu ko ce sad da pritisne.
Kako bilo,mislim da se ovaj splet okolnosti ne moze ponoviti i da cemo tamo dobiti,jer smo bola ekipa.
Uglavnom ostaje gorak ukus u ustima. Pregorak.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 08:00 
Stara kuka
Stara kuka

veteran 1987 je napisao:
Hajmo malo hladne glave sagledati ovo.
Ocigledno su igraci usli sa onim lako cemo.
Nevjerevotne greske je napravio i sam Zizovic od personalnih rjesenja do formacije.
Lose skautirana ekipa, tacno se vidjelo u pojedinim momentima kad su drzali loptu nisko u svom sesnaestercu, da nasi nisu znali sta da rade. Kad im golman drzi loptu nasi se pocnu gledati po sistemu ko ce sad da pritisne.
Kako bilo,mislim da se ovaj splet okolnosti ne moze ponoviti i da cemo tamo dobiti,jer smo bola ekipa.
Uglavnom ostaje gorak ukus u ustima. Pregorak.

Ma ono sinoc je lakrdija. Zasto Siskovski nije branio? Zasto Max nije bio ispred Serifa? Posrali su se sa ovim na uspjeh od prosle sezone, a znas kad ce posjeta opet biti kao sinoc??

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120014 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5990, 5991, 5992, 5993, 5994, 5995, 5996 ... 6001  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]