За 3 мјеста сигурно није битно, али ако га метне 13. мјеста ниже у црну Африку, онда је и те како битно.
Čiča iz Rogače je napisao:
Nema se tu šta gledati ili negledati....ako je skup antifašistički onda je tamo srpskom predsjedniku od svih prisutnih mjesto odma pored Xsija,po antifašističkim pokretima,žrtvama i sl.....svi ostali mogu sjediti dva reda iza ali ako je skup antiglobalistički (a izgleda da jest) onda je Vučko smješten gdje treba.
Наравно. Скуп је прије свега јубилеј побједе над фашизмом, и то округлих 80 година, наравно да је прва ствар ту обиљежавање саме побједе. И да је Србији по страдању, борби и историји ту мјесто одмах уз ове највеће. Вучић је примљен као што би био примљен и Коштуница, и Веља Илић јер Путин не би одбио председника Србије, али порука је послата. С тим и што Веља чак не би био гурнут тако ниско... Чак мислим и да је састанак Путина са Вучићем трајао краће него са Фицом, Траореом... У сваком случају са овом двојицом Путин је излгедао мнооого срдачније, док је Вучића погледао некако пропитивачки уз строго формалан рјечник. Док је Вучић изгледао скрушено, чак покајнички, и уз то говорио руски, што не паше ни мени као залудном русофилу, јер ти тамо представљаш српски народ и треба да говориш српским језиком, а ово је било ем подилажење (за које Путина реално боли одсјечен нокат малог прста лијеве ноге), ем класична вучићевска дзанг зао да си ђинпин представа за гледаоце Хепи и Информера.
Volta je napisao:
Ibrahim Traore iz Burkine Faso.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Он је братина. Човјек прво што је рекао Путину, на састанку њих двојице: "Посјетио сам Ломоносов универзитет. Ми имамо тешко наслијеђе колонијализма, и да бисмо га се ослободили потребно нам је прије свега знање. ... машинска индустрија, итд..."
Човјек свјестан ситуације своје земље и жели да то исправи. И иначе излгеда као интелигентан и уравнотежен лик.
Ови наши су вјероватно гледали шта је најбоље са менија... јер код нас су на вишем нивоу те игрице струке и знања. "Ако немате партијску књижицу, диплома вам не значи ништа". Шта знају црнци из Африке шта је то, 500 година су иза нас...
Нама је једина шанса да упаднемо у неки "Руски мир", "Српски свет" (само без Вучића)... јер пропадамо на један начин с Додиком, а пропашћемо на други начин с овима што су против Додика толико да од дрвета (мада јесте крупније дрво) не виде шуму, па их заносе светла великога града (који ће имати све мање струје убр).
Наравно, пита се ту и други дио лудачке кошуље, али ако ово у Украјини заврши повољно по Русе, а Европу удари скоро па извијесна криза и почну да прште откази, сунцокрети ће опет да се заврте, у то не треба сумњати.