banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7024 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Feb 2025, 06:09 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Rocker je napisao:
Neka zena bila na listi SP-a za neke izbore. Dobila neki posao u kantonu Sarajevo, turci saznali poceli hajku, zena dobila otkaz. Mislim da zena cak nije ni srpkinja.

Mi zivimo sa otvorenim fasistima u istoj drzavi, a medju nama jos uvijek ima ljudi koji su slijepi kod ociju. Sta se to treba desiti da pojedinci shvate da sa tm fasistima nije moguce “graditi mir”?

https://radiosarajevo.ba/amp/vijesti/lo ... 014/580014
Naravno da je Srpkinja.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 06:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Rocker je napisao:
Neka zena bila na listi SP-a za neke izbore. Dobila neki posao u kantonu Sarajevo, turci saznali poceli hajku, zena dobila otkaz. Mislim da zena cak nije ni srpkinja.

Mi zivimo sa otvorenim fasistima u istoj drzavi, a medju nama jos uvijek ima ljudi koji su slijepi kod ociju. Sta se to treba desiti da pojedinci shvate da sa tm fasistima nije moguce “graditi mir”?

https://radiosarajevo.ba/amp/vijesti/lo ... 014/580014
Pa normalno da se ne moze, gdje se moze na silu zivjeti. Pa sta onda Mile pregovara i nudi se. Hoces ici u razdruzivanje, pa odjebi te zajednicke institucije, povuci nase ljude. Ne on bi da pregovara, kao daje vrijeme ovima da odgovore. Druze osudili te, sta imas vise pregovarati. Nije u stanju skinuti jebene varta zastave sa zgrada tih institucija u RS, eto sutra je taj njihov praznik. Sta mislis koliko bi se kod siptara zadrzale zastave Srbije? Hoce da se odvoji a ovi mu kao ne daju. Picketina koja nas je prodala.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 06:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ja sam bot i uhljeb,pa radim kako radim...ali vidim da je sad na temi isplivalo bas raznih budala, ili ajde da pokušam biti blaži...ljudi koji su toliko zaslijepljeni mržnjom da im se razum poremetio.

Ponavljam, opet je opozicija napravila ključnu grešku jer su oni prihvatili presudu ,koja je sama po sebi nonsens.Samim tim su prihvatili i Smita kao VP koji to nije,metod djelovalja putem sile iz Sarajeva i ambasada,itd...
Da su oni stali iza Dodika, nista od.ovoga ne bi bilo. Samo su trebali reci, mi ne želimo ući u vlast na ovakav način . Na iducim izborima bi puno bolje prosli.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 07:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
skypostman je napisao:
Pa normalno da se ne moze, gdje se moze na silu zivjeti. Pa sta onda Mile pregovara i nudi se. Hoces ici u razdruzivanje, pa odjebi te zajednicke institucije, povuci nase ljude. Ne on bi da pregovara, kao daje vrijeme ovima da odgovore. Druze osudili te, sta imas vise pregovarati. Nije u stanju skinuti jebene varta zastave sa zgrada tih institucija u RS, eto sutra je taj njihov praznik. Sta mislis koliko bi se kod siptara zadrzale zastave Srbije? Hoce da se odvoji a ovi mu kao ne daju. Picketina koja nas je prodala.

Ono što nije moguće to je prvenstveno biti politički opredjeljen za evropski put kojim se nametanjem briselskih zakona trasira sužovot i na silu centralizacija BiH,A u tu pogubnu mrežu evrointegracija su upletene sve i jedna stranka iz Rep.Srpske....Jasno je da bi svakoj partiji odustajanje od evrointegracija automatski značila avantura bez mnogo izgleda da budu dio bilo kakvih vlasti u entitetu a pogotovo u zajedničkim institucijama ali bi vremenom dobijali na značaju,posebno nakon ovakvih dešavanja kad su evrointegracione partije ogoljene u svojoj poslušnosti i servilnosti...a sve preko leđa običnih građana...u skoro sve i jednoj evropskoj državi postoje takve stranke,samo se na Balkanu zapatilo političko sluganstvo do bolnih granica.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 10:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Čile ko je tebe ubjedio da je to samo na Balkanu tako. Pliticko sluganstvo je na zapadu institucinalizovano i dovedemo do savršenstva. Pa oni prave sanitarne kordone oko drugog mišljenja. Šta misliš zašto njemački i ini zapadni studenti imaju supermoc da progutaju svako govno koje im se servira. Mi ovde još imamo pravo da se bunimo samo zato što još uvijek nisu uspjeli da nam instalirani svoju liniju. Sutra ako nas zajaše neko njihov preko noći će se stvar promijeniti najednom će se izgubiti potreba da uopšte razmišlja o tome ko tobom vlada.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A šta je bio Brexit pod pokroviteljstvom konzervativnih laburista?Jesu li odradili otklon od Brisela te i dalje nastavili sa konzervativnom politikom....istina nisu na vlasti ali traju i imaju pun narodni legitimitet.?Eno ti i jebena Gruzija gdje su birači izglasali suverenu političku stranku koja je odjebala EU i rekla maktese 5 godina da probamo bez vas pa ako ne budemo mogli vidjet ćemo kako ćemo dalje...dotle ,šic....oni su svoje pravo na pobunu iskoristili kako treba.Kod nas ne postoji ni pomisao o tako nečemu....evo i Dodik serenda o zloj Evropi a kurva se sa evropskom desnicom za mrvu pažnje i naklonosti koju bi od njih dobio kad bi oni došli na vlast....OK ta fikcija može na momenat izgledati primamljiva i mila srcu ali ko ti na duže staze može garantovati da će tako ostati....već sledeće izbore u Americi mogu pobjediti ponovo Bajdenovi pa onda opet ista i još gora sranja po nas...prođe nas život u fikciji da ćemo se nekome na zapadu do te mjere dodvoriti da nas napokon ostave na miru....ovo pišem za sve tri strane u BiH...ne samo za nas.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 11:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Razlika između nas i Gruzije je to što je Gruzija u ruskoj interesnoj sferi i za čas Rusi tu naprave invaziju ako treba.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidim da se i po Bugarskoj i Rumuniji dešavaju slične stvari...znači,prilazi

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 12:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nemojte molim vas o Rusiji. Mi sami sa sobom ne znamo sta cemo i kako cemo. Prvo to treba rascistiti, jel idemo u disoliciju ili ne.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 12:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U tome i jeste problem....ne možeš ići u disoluciju sve dok si na proevropskom putu ...niti iz istih razloga možeš ostati u zajednici
to je toliko komplikovano da je u stvari prosto ko pasulj.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
U disoluciju se ne moze ici ni sad ni kasnije.

Kosovo i Metohija nikad nece biti drzava bez priznanja Srbije.
Republika Srpska nikad nece biti drzava bez priznanja Bosne i Hercegovine.

To znaju i Dodik i Vucic.
Sve ostalo je palamudjenje.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dukke je napisao:

Vatafak :-?

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 18:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Oće momak da kaže da nas gdin Konaković mora đegođ priznati

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Dukke je napisao:
U disoluciju se ne moze ici ni sad ni kasnije.

Kosovo i Metohija nikad nece biti drzava bez priznanja Srbije.

To znaju i Dodik i Vucic.
Sve ostalo je palamudjenje.

Rekao bi da je to otvoreno pitanje kako se se tretira i zavisi od slucaja do slucaja!!
Nemoj sad da me pitas kako i zasto jel to trzi tri dana objasnjena i primjera.

Najbolje je ako se moze dogovorom rijesit(a tesko jer druga strana nece nikakvu decentralizaciju vec obrnuto) kako da izgleda ustrojstvo jel dosadasnje ne funkcionise svaka 3 dana trokira i zastoj.
Ako moze jedna drzava kao (savez drzava ili labava konfederacija). Naravno bez stranaca.

Ako ne moze i ako postoje uslovi moze i odcijepljenje a neka BiH ostane kao ostatak i dalje.

U ovome treba biti realan i hladno ocijenit kakva je dinamika medjunarodnih okolnosti trenutno i neposredno okruzenje.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 19:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ponavljam, možda sam dosadan. Dodiku nije riješenje u disoluciji i traženju naklonosti zapada već samo i jedino u izlasku Republike Srpske iz Evro integracija. Zakočiš sve aktivnosti u zajedn. institucijama, iz Vlade Rep. Srpske izbaciš sve njihove kancelarije čiji je cilj približavanje EU i imat ćeš veliku narodnu podršku

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 19:15 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
bit ce ovo veoma guravo, ukoliko nas hrvati ne spasu jer i njima gori nakon oduzimanja imovine RS i prestanak postojanja RS..imaju bolje kontakte u eu...amerika i dalje pici po svom principu "RS krsi Dejtonski sporazum"...razlog takvog pisanja od strane sad ambasade jeste sto muslimani imaju svoje dopisnike koji kmece kod cnn, bbc, euro news...mi smo tu labavi jos od pocetka rata jer smo uglavnom sve novinare rastjerali i ocherali ih kod muslimana..a olovka (stampa, mediji, pisana rijec) nekad je jaca od tenkova, aviona i nuklearnih bombica..

ostaje nada da hrvati preko svojih kontakata nekako uspiju ubijediti amere i eu da ustvari smit i muslimani krse dejtonski sporazum..

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 19:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ako mislis na tvit americke ambasade iz Sarajeva, ko zna ko je to pisao, jebace im znanje uskoro. Tramp mjenja sve iz korijena. Cekamo novog ambasadora, dosta ce od tog izbora zavisiti. Danas objava PIC-a u skroz drugacijem tonu. Definitivno se nesto desava i situacija se mjenja. Sad treba lobirati na sve strane, sad je momenat i nadam se da Dodik to vidi.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Čiča iz Rogače je napisao:
Ponavljam, možda sam dosadan. Dodiku nije riješenje u disoluciji i traženju naklonosti zapada već samo i jedino u izlasku Republike Srpske iz Evro integracija. Zakočiš sve aktivnosti u zajedn. institucijama, iz Vlade Rep. Srpske izbaciš sve njihove kancelarije čiji je cilj približavanje EU i imat ćeš veliku narodnu podršku

Prava reakcija na tako nesto bit ce sankcije od strane Srbije koje ce morat uvesti iste, inace i ona ide pod sankcije!!
A onda ide da li je to vrijedno toga ....ocemo po Kantu tjerat pravdu do kraja pa sta god ili J.Loku ko ima vecu korist?

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Poslednji put menjao Brale001 dana 28 Feb 2025, 19:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Pa može da se odugovlaaaaaaaači proces integracija u nedogled.

Bar ovdašnji političari imaju iskustva u pričanju o EU putu dok ne rade ništa.

Inače, nema ništa ni od ulaska BiH u EU i sva ta priča o EU putu je samo - priča.

I tu podržavam Čiču da ne neophodno da na političkoj sceni neka stranka krene zalagati za izlazak iz "EU integracija".

Poslednji put menjao Choban dana 28 Feb 2025, 19:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 19:41 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
skypostman je napisao:
Ako mislis na tvit americke ambasade iz Sarajeva, ko zna ko je to pisao, jebace im znanje uskoro. Tramp mjenja sve iz korijena. Cekamo novog ambasadora, dosta ce od tog izbora zavisiti. Danas objava PIC-a u skroz drugacijem tonu. Definitivno se nesto desava i situacija se mjenja. Sad treba lobirati na sve strane, sad je momenat i nadam se da Dodik to vidi.

ma neki dan neka crnkinja..kontam to sto je ona izjavila i ovo da nije neki klon profil..al ajd..

nego cisto da se podsjetimo..

Ne prihvatanje RS znacilo bi nastavak rata i poraz

Obrazovati muslimane i tako integrirati BiH u cjelosti

Poslednji put menjao spavac dana 28 Feb 2025, 19:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7024 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]