banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 18:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 234 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 00:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
e jeste me i obradovali.... :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 01:19 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 27 Jun 2005, 23:52
Ma nek su nas nabili, tako nam i treba!

njih mi nije zao, zao mi je Bosne i Bugarske....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 03:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
iskreno nisam se boljiem ni nadao (naravno ni u snu nisam pomislio na 19 razlike), dokaz je da sam ih preskochio danas na tiketu...

daj boze da im ovo bude opomena, da se trgnu, pa da stisnu pa da uzmu to zlato.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 10:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2002, 20:30
Hmm...Davno je to bilo,ne sjecam se ni kako se ovo vise radi.Bilo kako bilo,onakvom predpotopskom kosarkom necemo ni Izrael pobjediti,a kamoli nesto osvojiti.Mozda osvojimo nagradu za nagluplju reklamu za evropsko prvenstvo u kosarci!"Dobrodosli u zemlju kosarke gdje zive kosarkaski vanzemaljci i Brazilci"! :D tamo neki cigojneri bacaju neku gumenjaru kroz felugu od bicikla!Taman smo tako i igrali sinoc!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 10:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Bas mi je drago sto ih je publika u novom sadu izvizdala.Pa u cjeloj reprezentaciji je igrao samo Rakocevic.Ako on nije u igri sve se svodi na isforsiran sut za tri poena.Avdalovicu ne treba ni dat da vise igra i ne znam sto se onoliko cekalo sa uvodjenjem Radmanovica, mislim da je on trebao da igra od pocetka.Gurovicu uopste nije mjesto u reprezentaciji, ne znam ni sta ce on tu.Sve u svemu ova ekipa nema pojma, Obradovic se ponasa kao da je sad prvi put na trenerskoj poziciji, ne zna se organizovat napad protiv zonske odbrane koju su spanci igrali skoro cijelu utakmicu.Pa to je stvarno sramota!!!

Hrvati nisu nista bolji, trebali su onu utakmicu izgubit al nesreca bugarske je u tome sto nema dovoljno igraca na klupi.Isto vazi i za BiH, stvarno su pruzili velik otpor sloveniji al veci izbor igraca je na kraju presudio...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 10:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2002, 20:30
Aj ti...Sta ti znas o kosarci!Ti si muzicar!Ostavi se ti ovoga i idi tamo sviraj te basove..Hrvati pojma nemaju o kosarci!Bugari su ih trebali dobiti!!

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 17 Sep 2005, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Mala ispravka: Osim naših, među prva četiri mjesta će biti Grci, Italijani i Nijemci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 12:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ma da sad ce mrljaviti slijedece dvije tekme protiv ovih anonimusa i prvi slijedeci ozbiljniji ko naidje razbice nas k'o kantu......i adio srbi.. :x :x .....
nista napravit' necemo

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 12:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
dakle,

mala ispravka, španci nisu igrali zonu, već kombinaciju zone i čovjeka. to je ono što je zbunilo naše momke. a i selektora.
ovo nije bio poraz već teška bruka. još jednom se pokazalo da je ŽELJKO OBRADOVIĆ grobar naše košarke.
zašto povrijeđeni tomašević i levat avdalović u reprezentaciji? a, zašto ne sale đorđević ili dragan lukovski. milojević ponovo dokazuje da je dobar za gudijer ligu i smiješni partizan, ali ne i za ozbiljne utakmice.

odbrana je bila kriminalna. bodirogu i avdalovića nije prolazio samo ko nije htio. nema ko da skoči i uhvati loptu. centri previše nervozni.

u napadu bezidejni, spori, igraju poziciono, soliraju jer nema timske igre. rakočević jedini dobar, svi koji su ga do sada pljuvali, sada će to fino da poližu. radmanovića i šćepanovića treba pustiti više da igraju. radman ima sjajne fizičke predispozicije i treba ih više koristiti.

u svakom slučaju, ne piše nam se dobro.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hm, zaboravih.
atmosfera u dvorani kao u operi. kada španci napadaju tri čovjeka im zvizde. nečuveno.

nedostaju nam strašno vujanić i stojaković.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 16:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ne znam da li ste bili ovde

http://www.b92.net/sport/eurobasket2005/

tu imate članke pod imenima

Obradović: "Ja sam kriv, sramota me je"
Rakočević: "Dva prosta razloga poraza"

i drugo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 16:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ma da obradovic k'o Bush 'prihvatam krivnju za ketrin i ta sranja....pa dokle vise obradovica i sranja...sta je u prpremama radio ...taktike slagao i ta sranja pratio :fist:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 17 Sep 2005, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Obradović je car, a naš tim je odličan i najbolji koji imamo.
Zna li neko šta je sa Gurovićem, je li neka svađa sa Obradovićem, povreda ili...?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Malo bolja igra protiv Izraela, izgleda da je Obradovic skontao da ne moze pretjerano da racuna na Bodirogu.I dalje mi nije jasna poenta onog Avdalovica, Gurovic i bolje sto nije ulazio samo bi usrao stvar svojim ispucavanjem.Ipak je najbolje kad igraju Rakocevic i Jaric zajedno u postavi samo je onda pitanje ko ce ih povremeno zamjeniti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 23:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
hahahaah, jesu nam suknuli al ono pravo. imamo najsporiju ekipu do sada, sami centri, sta ce drugo da nam igraju nego zonu??? sutera ni iz glave..... provala....

zna li neko neki sajt gdje se mogu gledati bar neki dijelovi utakmica???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2005, 05:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nemamo dovoljno niskih igrača. brzih i prodornih.
ali imamo jaku centarsku liniju i zato je trebamo i koristiti. ne treba dizati preveliku euforiju nakon ove pobjede, ipak je izrael nižerazredna ekipa.
danas neće biti lako protiv onih ludih letonaca, vidim da su španiju propisno namučili.
miličić je sinoć bio sjajan, 2 blokade i 6 skokova plus 11 poena. super.

inače, gledao sam litvu protiv hrvatske. ljudi igraju definitivno najbolju košarku na turniru, a nedostaje im 7 - 8 glavnih igrača. pa šta bi tek bilo da su kompletni.

BiH se ponovo obrukala. plus 5 na poluvremenu, minus 17 na kraju. jadno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2005, 09:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
SCG je dobro odigrala jeli su bili pod velikim pritiskom,,pravili su puno greski..oko 20 lopti su izgubili.....Ali su opet kontrolirali tekmu cjelo vrijeme....

BiH je vodila tokom cjele tekme protiv Francuza ali i 4,cetvrtini padaju skroz i Francuzi prave seriju 16-0... Nama fali plej jos jedam Mrsic nemoze sam, Momci su odigrali dobro ali nemaju jaku klupu i to je to,,,,

I to nije bruka,,,,Bruka je kada kuci izgubis 20 razlike...

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2005, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne bih rekao.
bruka je kada nikada na EP nisi ostvario pobjedu.
ima jedna takva reprezentacija.
pogodi koja.
:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2005, 10:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
acrobatico,, BIH je pobjedila 4 tekme 93,,osvojili 8 mjesto,,,,,
A protiv koga navija sobstvena poblika??
Pogodi,,tu je bruka,,,,

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2005, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
The Godfather je napisao:
ma da sad ce mrljaviti slijedece dvije tekme protiv ovih anonimusa i prvi slijedeci ozbiljniji ko naidje razbice nas k'o kantu......i adio srbi..

I meni se cini da ce tako da bude... Ako veceras pobijedimo Letonce koji su propisno namucili Spance sinoc (ispalili su 45 trojki, prava divlja ekipa), ne gine nam razigravanje za cetvrtfinale i ako to prodjemo onda idemo na Litvance u cetvrtfinalu, ako se ne varam...

Slazem se da je kosrakas koju forsiramo pomalo prevazidjena, ali taj isti Obradovic je sa tom svojom vizijom igre opet ove godine dovukao Panatinaikos do Final foura Eurolige, znaci da nije toliki problem on, koliki su problem one mrcine na terenu. Nigdje nema zelje, srcanosti. Niko se ne bori za svoju zemlju, a jos imaju hrabrosti da se ljute na publiku, koja "nije navijala za njih". Kao da su igrom zasluzili podrsku sa tribina...
I sinocnji rezultat bi mogao da zavara nekog ko nije gledao utakmicu. reklo bi se da smo ih lagano uzeli, a u stvari smo se opet nevidjeno patili. Grupa basketasa razbija prvog favorita. I tu se pokazalo da idioti mogu kad hoce. Prakticno su bili u egalu na pocetku zadnje cetvrtine, a onda za dva-tri minuta otisli na 18 razlike. Treba njima svima privezati po dvije tri roditeljske ili ih vuci za usi kao malu djecu. Nekad smo igrali najbolje kad gubimo, pobjedjivali smo iz inata. Danas cim nas neko povede desetak razlike utakmica je rijesena... Izgleda da su im pare i slava posteno udarili u glavu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 234 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]