banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 14:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7021 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Feb 2025, 08:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
E da ga hoće osuditi pa da odmorimo od zlotvora. A i odmah Prestolonasljedniku zajedno u paketu da udare zabranu..

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 08:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ti si dečko glup. Ne sude njemu zbog kriminala pa da se radujemo ako ga osude. Sude mu zato što nije poštovao odluke nepostavljenog stranog diplomate. Shvataš li kakve implikacije ta osuda može imati po RS?

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 09:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Očigledno da ne shvata.
Nisam ljubitelj Mile, ali ovdje je samo radio šta mu je i posao, potpisao ukaz nečeg što je usvojila NSRS. Mislim da je neko onog luđaka Šmita, koji nije ni izabran, pogrešno nasavjetovao i da Šmitove odluke i njihova primjena od strane nekih iz Sarajeva mogu imati nesagledive posljedice.

Zvog manjih stvari su izbijale političke krize, a ovo bi mogla biti najveća do sada u poslijeratnoj Bosni i Hercegovini.

Ovo nije udar na Dodika zbog kriminala i korupcije, ovo je udar na insistucije Republike Srpske.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 09:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
_зока je napisao:
Ti si dečko glup. Ne sude njemu zbog kriminala pa da se radujemo ako ga osude. Sude mu zato što nije poštovao odluke nepostavljenog stranog diplomate. Shvataš li kakve implikacije ta osuda može imati po RS?

Ajmo malo dublje-kakve?

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 09:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Vjerovatno se nista spec nece desiti jer Mahala vjv nema muda da talasa sa novim Amerima. Mozda uslovna? Ili nesto kao sa Trampom, kriv si, ali jbg prezidente si i onda nista.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 10:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
_зока je napisao:

Evo Zoka pametnjakoviću, taman sam čekao prvog da se upeca.

Citiraj:
Dodik je dao potpunu podršku odluci visokog predstavnika i ostao u premijerskoj fotelji do 2001. godine.

"Pravo je visokog predstavnika da posegne za tom odlukom, koje je dobio po Dejtonskom sporazumu, u kojem je sadržana klauzula da je on iznad Ustava BiH i ustava entiteta. Nije Westendorp diskvalifikovao Poplašena već se Poplašen sam diskvalifikovao u proteklih pet mjeseci, vršeći funkciju na samo njemu svojstven način. On je ugrožavao demokratski razvoj RS, i u tom pogledu joj je nanio mnogo štete. Dobro je što je otišao"

A sad pozivam ostale administratore da "ohlade" Zoku jer je ovo već drugi ili treći put da me vrijeđa bez osnova i bez kazne.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mahalu usmjerava EU i njena još postojeća administracija a Ameriku čisto zabole za predsjednikom entiteta neke tamo banana državice na Balkanu.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 10:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
ElPadrino je napisao:
_зока je napisao:

Evo Zoka pametnjakoviću, taman sam čekao prvog da se upeca.

Citiraj:
Dodik je dao potpunu podršku odluci visokog predstavnika i ostao u premijerskoj fotelji do 2001. godine.

"Pravo je visokog predstavnika da posegne za tom odlukom, koje je dobio po Dejtonskom sporazumu, u kojem je sadržana klauzula da je on iznad Ustava BiH i ustava entiteta. Nije Westendorp diskvalifikovao Poplašena već se Poplašen sam diskvalifikovao u proteklih pet mjeseci, vršeći funkciju na samo njemu svojstven način. On je ugrožavao demokratski razvoj RS, i u tom pogledu joj je nanio mnogo štete. Dobro je što je otišao"

A sad pozivam ostale administratore da "ohlade" Zoku jer je ovo već drugi ili treći put da me vrijeđa bez osnova i bez kazne.

Zoka je u pravu.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 10:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: To piše i na tarabi

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 10:29 
Administrator
Korisnikov avatar

Da li je uvreda kad crncu kažeš da je crn?

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 10:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
_зока je napisao:

Ajmo malo dublje-kakve?

Pa obzirom da Šmita nije potvrdio UN onda komotno može ekipa ambasadora iz Kvinte da sjedne i počne mijenjati Dejtonski sporazum po svom nahođenju jer im, jelte, ne treba saglasnost i pristanak nikog osim njih samih. OK neće menjati ali mogu šenlučiti onda kako hoće.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Vjerovatno se nista spec nece desiti jer Mahala vjv nema muda da talasa sa novim Amerima. Mozda uslovna? Ili nesto kao sa Trampom, kriv si, ali jbg prezidente si i onda nista.

Pitanje je koja je najmanja zaprijećena kazna. Ako nije uslovna, onda je zatvorska.
(Edit: Neko je objavio na netu da je minimalna 6 mjeseci, dakle ne može biti uslovna i vjerovatno vodi ka zabrani obavljanja funkcije u tom periodu)

A i sama presuda i izricanje bilo koje kazne po izmjenama zakona koje je donijelo neizabrano lice i objavilo tu odluku na internet stranici (u ovom slučaju bivši ministar poljoprivrede! Njemačke K. Šmit) urušava pravosudni sistem u Bosni i Hrcegovini i pitanje je gdje će to voditi dalje i da li će otvoriti Pandorinu kutiju.

Malo su se razmahali neki u Sarajevu, možda više nego što mogu dobaciti.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
_зока je napisao:

Ajmo malo dublje-kakve?

Pa obzirom da Šmita nije potvrdio UN onda komotno može ekipa ambasadora iz Kvinte da sjedne i počne mijenjati Dejtonski sporazum po svom nahođenju jer im, jelte, ne treba saglasnost i pristanak nikog osim njih samih. OK neće menjati ali mogu šenlučiti onda kako hoće.

Pa to se radi još od nelegalnog uklanjanja demokratski izabranog Poplašena.....nije bitno dal se to radi preko nekog ko je legalno ili nelegalno izabran
znači,ništa tu nije novo...po tvom kontu Šmit (kvinta) bi to imao pravo uraditi da je legalno izabran

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 12:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 02:18
_зока je napisao:

Ajmo malo dublje-kakve?

Одбијам да повјерујем да неко озбиљно пита ово.

Затворска казна и забрана бављења политиком за предсједника (или било којег другог функционера Српске) због одбране животних интереса Срспке. Јер је потписао закон који је донијела НСРС да се неће објављивати одлуке нелегалног нацисте Калаја у Службеном гласнику РС. Истог оног који је већ спремио закон о имовини којим би де факто ставио тачку на постојање Српске.

Балије са судом тзв. БиХ могу стрпати било којег Србина у затвор или му забранити бављење политиком. Отети шта год пожеле од Српске уз помоћ тзв. уставног суда тзв. БиХ и Калаја 2.0. Изгубићемо све створено и одбрањено у рату, завршити као Срби на Косову, вратити се у најмрачнија времена турске и аустријске опкупације. И онда неке морончине сдс-овске ликују због тога јер болују од излива Додика у мозак. :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 12:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa to se radi još od nelegalnog uklanjanja demokratski izabranog Poplašena.....nije bitno dal se to radi preko nekog ko je legalno ili nelegalno izabran
znači,ništa tu nije novo...po tvom kontu Šmit (kvinta) bi to imao pravo uraditi da je legalno izabran

Pravno gledano imao bi pravo. Protiv Vestendorpa se nisi mogao boriti, ovaj Šmit nema pravnu težinu jer nije postavljen kako treba. Isto bi bilo da američki ambasador donese neku odluku i objavi je na stranici ambasade. Plus, i Dodik i Lukić su radili samo ono što se zakonski očekuje od njih.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

партибрејкер je napisao:
_зока je napisao:

Ajmo malo dublje-kakve?

Одбијам да повјерујем да неко озбиљно пита ово.

Затворска казна и забрана бављења политиком за предсједника (или било којег другог функционера Српске) због одбране животних интереса Срспке. Јер је потписао закон који је донијела НСРС да се неће објављивати одлуке нелегалног нацисте Калаја у Службеном гласнику РС. Истог оног који је већ спремио закон о имовини којим би де факто ставио тачку на постојање Српске.

Балије са судом тзв. БиХ могу стрпати било којег Србина у затвор или му забранити бављење политиком. Отети шта год пожеле од Српске уз помоћ тзв. уставног суда тзв. БиХ и Калаја 2.0. Изгубићемо све створено и одбрањено у рату, завршити као Срби на Косову, вратити се у најмрачнија времена турске и аустријске опкупације. И онда неке морончине сдс-овске ликују због тога јер болују од излива Додика у мозак. :lol:

Da,samo u tome postoji jedan generalan zajeb koji se zove glad za vlašću.Svjedočili smo da su se za ostanak na vlasti isti ti koje braniš,dogovarali oko izbornih rezultata nakon očitog gubitka izbora pa se tad posezalo za raznim obećanjima od kojih je jedno od njih bilo i ovo famoznog zakona o imovini po uzoru na ranija obećanja oko prenosa nadležnosti koja nisu imala težinu kao ovo poslednje.I opet pitam....kakve qu...e veze sa tim ima činjenica dal je legitiman Šmit ili nije kad si sa njim štimao izborni rezultat gdje si izgubio izbore pa kad je CIK odradio svoje taj isti nelegalni izašao i rekao da su rezultati ok uz manje izborne nepravilnosti.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

e veze sa tim ima činjenica dal je legitiman Šmit ili nije kad si sa njim štimao izborni rezultat gdje si izgubio izbore pa kad je CIK odradio svoje taj isti nelegalni izašao i rekao da su rezultati ok uz manje izborne nepravilnosti.

Jes, jes, on izgubio, Jelena Trivić pobijedila, Šmit namiještao. I CIK u kojem sjedi Šarovićeva sekretarica (i šta ono već bi?) i lik sa PDP-ove izborne liste.
A onda je svizac zamotao čokoladu.
Bajke su na drugom dijelu foruma.

Izgubila je opozicija koja se ne može smisliti da ide u jednu ili bar dve kolone za nivo NSRS ili PSBiH, a još više je izgubila opozicija ijer su stavili Jelenu Trivić kontra Dodika.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 13:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nadležnosti su se prenosile po savjesti srpskih prestavnika,ok :roll:
drugo,pa lakše im se bilo riješiti Dodika na izborima uz svu logistiku koju si naveo nego ovako,suđenjem i mrcvarenjem :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Ne želim Mileta više da gledam u političkom životu, želim da neki drugi ljudi nakon ovih 20-25 godina pokušaju nešto. Možda neće biti bolji, al makar neka pokušaju dovesti pravdu i red pa polako...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2025, 14:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
To se neće desiti, ta pravda i red.
Za kalifa se slažem.
Da institucije Republike Srpske rade svoj zakonski posao, ne bi on ni stigao do suda BiH.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7021 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]