banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 22:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 911 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 46  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jan 2025, 18:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kao i tvoj. Trpi narod, sta ce :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 18:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
:-? Probaj da shvatiš pitanje, nemoj biti munja

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni je dobro i ovako :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 18:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Hendikep njemačkog govornog područja ;)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 18:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
The_new_Statesman je napisao:
Meni je dobro i ovako :D

Drago mi je cuti

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Ne djonom na TNS.
Pa i to je neki prisilnu rad...nije otiso gore sto mu se digla ona stvar!! :)

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pada li AV veceras sutra?

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 19:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Šta podrazumjevaš od padom

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To je tragedija sto su nastradali ti ljudi nema govora treba trazit odgovornost na jednoj strani pa ako idemo dalje i kvalifikovati ovo kao zlocin moze i tako.

Ali onda treba gledat i drugu stranu sta je sa drugom stranom gdje se pravimo ludi kako to studenit nisu vidjeli sve druge stvari koje pogadjaju ljude i gdje ljudi stradaju umiru tiho i neprimjetno iz dana u dan vec godinama i godinama.
Trazis pravdu!! Koju pravdu?

Borba protiv korupcije, naci i kaznit odgovorne...da da ispravno smisljeno! Odgovornost, odgovornost je narativ iz jednog bivseg sitema i misaonog sklopa.
Zasto se pravimo ludi na drugoj strani i necemo da priznamo sebi u kojem sistemu zivimo!!

Taj narativ! Kakva odgovornost ako me uhvatis odgovoran sam ako me ne uhvatis ja sam "uspijesan i dobar" poslovan covjek idemo dalje!

To je system koji ordinira kad se skine lazna maska "demokratije prava "and" sloboda" !!!

Kazu car je go! Prica je stara 200 godina a ti ju tek sad konzumiras i vidis svoga cara!

Dobro car, ali otkud je dosao nas goli car i njegova kamarila i ideologija, sigurno iz : Surdulice, Backe Palanke, Uba, Kaludjerice...jel??

Pretvarati se da ne zivis u sistemu koji je zasnovan na principu: Lopovi su samo oni koje uhvate a i onda nisu dok ih ne osude!
U sistemu koji nagradjuje i stimulise prevare i uzdize spekulante kao uspjesne i poslovne ljude.

Sve to dolazi na naplatu i na kantar...pitasl li se od kud to sve stvarno dolazi?
Smjenit ces vladu, presjednika to je to, to rijesava!! Sve se mijenja...i ja bi to sine i ja!!
btw.
Kako to da su student, omladina tako pametna i tako vide cisto i moralno neukaljani su a roditelji im tako glupi, neuki tako podmitljivi lako zavodljivi,i zaslepljeni i nista ne vide!!

Dajmo malo pijeteta i ozbiljnosti!!

Ne igrati se sa tragedijom i izgubljenih zivota i sa emocijama njihovi porodica i najblizi! Koristi to za obracune i politiku prljavih poriva i nagona!!

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 20:21 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 21 Maj 2008, 14:24
Brale, glava i mozak me zabole koliko ga iseres i nepotrebno zapetljas, uz duzno postovanje :D

Stvari su preproste, sto dokazuju kratki i poenterski istupi studenata, ljepota.

Juce drzi konferenciuju sat vremena, studenti izadju sa objavom, Zahtevi nisu ispunjeni.

Padne Vlada, isto, Zahtevi nisu ispunjeni.

AV kruzi koliko god moze, a zna da zahtjevi nisu politicki, da se ne traze ni ostavke, ni smjene, ni izbori.

Kruzi i zabija utogolove...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ozrenx je napisao:
Brale, glava i mozak me zabole koliko ga iseres i nepotrebno zapetljas, uz duzno postovanje :D

Stvari su preproste, sto dokazuju kratki i poenterski istupi studenata, ljepota.

Juce drzi konferenciuju sat vremena, studenti izadju sa objavom, Zahtevi nisu ispunjeni.

Padne Vlada, isto, Zahtevi nisu ispunjeni.

AV kruzi koliko god moze, a zna da zahtjevi nisu politicki, da se ne traze ni ostavke, ni smjene, ni izbori.

Kruzi i zabija utogolove...

Ma jeste u pavu si sad kas sam povovo cito zabolila me glava, ne znam sto sam uopste ulazio u temu toliko je providno. Hvala za postovanje!! :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 20:35 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 21 Maj 2008, 14:24
Ne trazim ja da ja budem u pravu ili ne, ovo cu cinjenice :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ozrenx je napisao:
Ne trazim ja da ja budem u pravu ili ne, ovo cu cinjenice :D

Mislio sam na to sto je razvuceno i dugacko. Sve sto rekoh stoji. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 21:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

hoće brale da studenti taraže odgovornost za sve lopovluke i zločine vlasti od 5 oktobra na onamo... :D
što reče ozren,komplikuješ bezze
a stvar je toliko prosta

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ok, ja ne vidim sto svi vi vidite. Np nije prvi put!

Samo sa alergican na to kad cujem: pravda, odgovornost, zakon, korupcija a nema nigdje banana okolo!!!
A plus skuzim da nema ni vazelina...!! :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 21:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Šta ćet vazelin. Nek ti metnu na suvo.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Brale001 je napisao:
To je tragedija sto su nastradali ti ljudi nema govora treba trazit odgovornost na jednoj strani pa ako idemo dalje i kvalifikovati ovo kao zlocin moze i tako.

Ali onda treba gledat i drugu stranu sta je sa drugom stranom gdje se pravimo ludi kako to studenit nisu vidjeli sve druge stvari koje pogadjaju ljude i gdje ljudi stradaju umiru tiho i neprimjetno iz dana u dan vec godinama i godinama.
Trazis pravdu!! Koju pravdu?

Borba protiv korupcije, naci i kaznit odgovorne...da da ispravno smisljeno! Odgovornost, odgovornost je narativ iz jednog bivseg sitema i misaonog sklopa.
Zasto se pravimo ludi na drugoj strani i necemo da priznamo sebi u kojem sistemu zivimo!!

Taj narativ! Kakva odgovornost ako me uhvatis odgovoran sam ako me ne uhvatis ja sam "uspijesan i dobar" poslovan covjek idemo dalje!

To je system koji ordinira kad se skine lazna maska "demokratije prava "and" sloboda" !!!

Kazu car je go! Prica je stara 200 godina a ti ju tek sad konzumiras i vidis svoga cara!

Dobro car, ali otkud je dosao nas goli car i njegova kamarila i ideologija, sigurno iz : Surdulice, Backe Palanke, Uba, Kaludjerice...jel??

Pretvarati se da ne zivis u sistemu koji je zasnovan na principu: Lopovi su samo oni koje uhvate a i onda nisu dok ih ne osude!
U sistemu koji nagradjuje i stimulise prevare i uzdize spekulante kao uspjesne i poslovne ljude.

Sve to dolazi na naplatu i na kantar...pitasl li se od kud to sve stvarno dolazi?
Smjenit ces vladu, presjednika to je to, to rijesava!! Sve se mijenja...i ja bi to sine i ja!!
btw.
Kako to da su student, omladina tako pametna i tako vide cisto i moralno neukaljani su a roditelji im tako glupi, neuki tako podmitljivi lako zavodljivi,i zaslepljeni i nista ne vide!!

Dajmo malo pijeteta i ozbiljnosti!!

Ne igrati se sa tragedijom i izgubljenih zivota i sa emocijama njihovi porodica i najblizi! Koristi to za obracune i politiku prljavih poriva i nagona!!

Пратећи изјаве озбиљнијих, да кажемо, формираних људи из неке средње класе популације по статусу и годинама, дакле оне најзрелије, најспособније и најплодније, колико сам могао да увидим ово није изговор за обрачун, већ кап која је прелила чашу, која је тргла људе из успаваности. Вучићева подршка су углавном старији људи и нижи слојеви, а Србија је земља старијих и сиромашних... тако да је то немала подршка и показује мањкавости класичне демократије, гдје маса најподложнија манипулацији има огромну моћ у диктирању ствари.
Да, "какав народ, таква и власт", то је генерално тачно, али овдје је већ посреди толика злоупотреба власти да се народ још више и то систематски упропаштава.
Оно што мени буди оптимизам код ових протеста је што се масовно користе ћирилица и национални симболи, а "опозиција" и разни провокатори добијају практично исту порцију од демонстраната, као и Вучић. Нико није успио да се наметне као неко "лице протеста", или група коловођа.

Јуче. Химна Светом Сави и "Востани, Сербије". Прелијепо. Што реће Љубивоје Ршумовић, "Домовина се брани лепотом". Па, никад тачније није било!

Ово је стварно дирљиво. Не знам за вас, али мене на ивицу суза доводи.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da li je Vuciceva ostavka premalo?

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

daj uozbilji se......vučić bi možda privatno i digao ruke ali mu ne daju amerikanci i zapad....toliko je uloženo u njega a da ih sad napusti,jes ti zdrav
Rivaldinho...da se mene pita to bi trebala biti himna srbije...pjesma koja poziva na dizanje,akciju a ne bože pravde u kojoj se kukumavči i traži zaštita :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 23:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hmmm, da li im je toliko bitan? Da li je Srbija uopste toliko bitna i velika?
Njemacku su ponovo sveli na bitnost nekog indijanskog rezervata, a da ce se oko Srbije i Vucica neko pocesati po glavi :lol:

Da im je iole stalo do njega, davno bi ovo stalo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 911 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 46  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]