skypostman je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Baš suprotno, prvi put djelujemo kao klub, nema curenja informacija iz kluba, svedena su na minimum. Igrači odlaze i dolaze, uvijek je tako bilo. Žao mi je Skorupa ako ide, Vukčević manje više, doći će drugi i nadamo se bolji.
Ko se danas sjeća Blagajića, Nišića i tako nekih igrača.
Sta je sa produzenjem ugovora postojecim igracima, pole ekipe istice ugovor na ljeto, opet remont cijele ekipe? Jel to ozbiljno? Zasto dovodimo igrace na godinu dana, razigravamo ih i onda idu za dzabe? Sta je sa infrasturkturom, stvari se nisu pomjerile sa mrtve tacke osim terena koji je UEFA finansirala?
Au brate koliki si ti pesimista i koliko mračiš....
Ti kao od juče da si krenuo pratiti Borac i politiku kluba u vezi dovođenja i otpuštanja igrača...
Isto kao što uzimamo igrače sa slobodnim papirima samo bez ikakve odštete tako ih i puštamo, ali Skorup je izuzetak jer još ima ugovor sa nama te je za njega plaćeno obeštećenje, a to obeštećenje bi i ja prihvatio da sam u upravi kluba, jer 350 hiljada za jednog Skorupa je premija....Druga stvar, njegov izostanak nećemo ni osjetiti dolaskom Hiroša i Zorića, a ja garantujem da ova dvojica će na toj poziciji bolje da se pokažu, jer su i prgaviji i brži, stim što ova dvojica mogu i prema naprijed da više ponude i to dosta više.Ako ćemo povući paralelu dosadašnjeg rada uprave i ovo sada, razlika je i više nego evidentna ali na bolje ! Najbolje da se zaletiš na neku bombaru, platiš milion i oklizneš se, što će biti slučaj sa ovim iz Sloge, jer ništa neće pokazati, dajem ruku !
Istok se renovira na proljeće, a da će biti rekonstrukcija komplet stadiona to možemo da zaboravimo, jer velika je igranka ta zemlja gdje je stadion, a i na kraju krajeva taj stadion je gradski, i nije u vlasništvu FK Borac....