banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 00:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120019 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5913, 5914, 5915, 5916, 5917, 5918, 5919 ... 6001  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 22 Jan 2025, 13:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
skypostman je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Baš suprotno, prvi put djelujemo kao klub, nema curenja informacija iz kluba, svedena su na minimum. Igrači odlaze i dolaze, uvijek je tako bilo. Žao mi je Skorupa ako ide, Vukčević manje više, doći će drugi i nadamo se bolji.
Ko se danas sjeća Blagajića, Nišića i tako nekih igrača.
Sta je sa produzenjem ugovora postojecim igracima, pole ekipe istice ugovor na ljeto, opet remont cijele ekipe? Jel to ozbiljno? Zasto dovodimo igrace na godinu dana, razigravamo ih i onda idu za dzabe? Sta je sa infrasturkturom, stvari se nisu pomjerile sa mrtve tacke osim terena koji je UEFA finansirala?

Au brate koliki si ti pesimista i koliko mračiš....
Ti kao od juče da si krenuo pratiti Borac i politiku kluba u vezi dovođenja i otpuštanja igrača...
Isto kao što uzimamo igrače sa slobodnim papirima samo bez ikakve odštete tako ih i puštamo, ali Skorup je izuzetak jer još ima ugovor sa nama te je za njega plaćeno obeštećenje, a to obeštećenje bi i ja prihvatio da sam u upravi kluba, jer 350 hiljada za jednog Skorupa je premija....Druga stvar, njegov izostanak nećemo ni osjetiti dolaskom Hiroša i Zorića, a ja garantujem da ova dvojica će na toj poziciji bolje da se pokažu, jer su i prgaviji i brži, stim što ova dvojica mogu i prema naprijed da više ponude i to dosta više.Ako ćemo povući paralelu dosadašnjeg rada uprave i ovo sada, razlika je i više nego evidentna ali na bolje ! Najbolje da se zaletiš na neku bombaru, platiš milion i oklizneš se, što će biti slučaj sa ovim iz Sloge, jer ništa neće pokazati, dajem ruku !
Istok se renovira na proljeće, a da će biti rekonstrukcija komplet stadiona to možemo da zaboravimo, jer velika je igranka ta zemlja gdje je stadion, a i na kraju krajeva taj stadion je gradski, i nije u vlasništvu FK Borac....

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2025, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Rogan, novi desni bek.
Iz Čuke dolazi.
Nisam ga gledao nikad.
Pozitivno je što je mlad.
Teren će biti mjerilo.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2025, 16:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Rogan, na koliko je potpisao? Jel pozajmica ili je placena odsteta, s obzirom da je imao ugovor sa Cukarickim? Na koliko je potpisao? Opet pitam ima li iko informaciju na koliko je i Zoric potpisao?

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2025, 16:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Nov 2023, 00:44
Rogan na dve ipo godine, za Zorica nisu napisali.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2025, 12:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kibicer je napisao:
skypostman je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Baš suprotno, prvi put djelujemo kao klub, nema curenja informacija iz kluba, svedena su na minimum. Igrači odlaze i dolaze, uvijek je tako bilo. Žao mi je Skorupa ako ide, Vukčević manje više, doći će drugi i nadamo se bolji.
Ko se danas sjeća Blagajića, Nišića i tako nekih igrača.
Sta je sa produzenjem ugovora postojecim igracima, pole ekipe istice ugovor na ljeto, opet remont cijele ekipe? Jel to ozbiljno? Zasto dovodimo igrace na godinu dana, razigravamo ih i onda idu za dzabe? Sta je sa infrasturkturom, stvari se nisu pomjerile sa mrtve tacke osim terena koji je UEFA finansirala?

Au brate koliki si ti pesimista i koliko mračiš....
Ti kao od juče da si krenuo pratiti Borac i politiku kluba u vezi dovođenja i otpuštanja igrača...
Isto kao što uzimamo igrače sa slobodnim papirima samo bez ikakve odštete tako ih i puštamo, ali Skorup je izuzetak jer još ima ugovor sa nama te je za njega plaćeno obeštećenje, a to obeštećenje bi i ja prihvatio da sam u upravi kluba, jer 350 hiljada za jednog Skorupa je premija....Druga stvar, njegov izostanak nećemo ni osjetiti dolaskom Hiroša i Zorića, a ja garantujem da ova dvojica će na toj poziciji bolje da se pokažu, jer su i prgaviji i brži, stim što ova dvojica mogu i prema naprijed da više ponude i to dosta više.Ako ćemo povući paralelu dosadašnjeg rada uprave i ovo sada, razlika je i više nego evidentna ali na bolje ! Najbolje da se zaletiš na neku bombaru, platiš milion i oklizneš se, što će biti slučaj sa ovim iz Sloge, jer ništa neće pokazati, dajem ruku !
Istok se renovira na proljeće, a da će biti rekonstrukcija komplet stadiona to možemo da zaboravimo, jer velika je igranka ta zemlja gdje je stadion, a i na kraju krajeva taj stadion je gradski, i nije u vlasništvu FK Borac....
Meni se svidja sto sad nije bilo puno tumbanja i nije mi zao kad igrac ode i dobijemo lovu za njega. Zao mi je kad ode dzabe neko koga vratimo u zivot. Ali vidi ovaj spisak, sad treba praviti plan za ljeto. Ovim igracima isticu ugovori na ljeto.Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2025, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Sinoć prebacim na Zvezda tv čisto da vidim kako to funkcioniše, oni ganjaju igrače po sobama, snimaju svaki detalj... to je čisto preseravanje. A ovo naše gdje ljudi u klubu smatraju da ne trebaju uopste izlaziti u javnost ni sa jednom informacijom po 15 dana je druga krajnost i katastrofa.
Dajte barem one dzinglove na ju tjubu poput Velez TV, gdje svaki dan ima 4-5 min vijesti iz kluba. Te kratke razgovore preuzimali bi svi veci portali, to je za mjesec dana 500 novih tekstova o Borcu

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2025, 18:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Odose li momci za Antaliju danas, nikakva objava, nista?

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2025, 19:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Počela prodaja karata za revans u Ljubljani,ko ne planira sa navijačima neka ganja sektor S26 koji je predvidjen za simpatizere i borčevu dijasporu.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2025, 20:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jun 2022, 14:36
žao mi muškatli je napisao:
Počela prodaja karata za revans u Ljubljani,ko ne planira sa navijačima neka ganja sektor S26 koji je predvidjen za simpatizere i borčevu dijasporu.

Не брате, сектор гостујући навијачи и ту сви иду. Не зове се сектор Лешинари, него гостујући. А карте ће се узимати преко клуба/групе, биће ускоро. Словенци су закомпликовали

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2025, 21:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sa BiH ip adrese se ni ne moze kupiti.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2025, 21:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Za naše ljude gore je sektor 26.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2025, 21:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Zamolio bih, ako nije problem, da se oko gostovanja u Ljubljani, samo provjerene i tačne informacije pišu.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2025, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Људи стрпите се мало, биће ускоро праве информације.
digitalniBorac је већ све рекао. Ај Борац!

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2025, 09:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Na zelenom forumu pljuju Hiroša i prelazak u Borac.

Okačiše sliku, preko ledja tetovirana Grbavica stadion a šalom i kao nekim navijacima.

Kazu i oni, luda glava ali korektan igrač.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2025, 11:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Ja ne zelim da vjerujem da su momci vec otisli za antaliju, ili na bilo koju drugu destinaciju a da nije Banja Luka, a da stranica i marketing tim nije uopste izvjestio narod o tome. Jel opet zimski san, sta li je?

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2025, 12:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

supersonic je napisao:
Ja ne zelim da vjerujem da su momci vec otisli za antaliju, ili na bilo koju drugu destinaciju a da nije Banja Luka, a da stranica i marketing tim nije uopste izvjestio narod o tome. Jel opet zimski san, sta li je?

Pa valjda se izvještava kada se stigne na destinaciju, koji klinac imam da čitam i gledam kako ulaze u autobus/avion, ono, to me toliko zanima kao lanjski snjeg...
Evo ti na instagram profilu 20 fotografija(prelijepih) kako se trenira u Antaliji, a biće i neki izvještaj sigurno.
Ne vidim razlog konstantnog mračenja, ja sam naprimjer za manji broj informacija, ali kvalitetnih a ne da me bombarduju sa glupostima kao npr na profilu Voše, dnevno 10 objava potpuno bespotrebnih...

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2025, 12:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Не знам чему толико мрачење? На форуму на теми ФК Борац је атмосфера као на задушницама.

Ко хоће све савршено, сјајно, бајно итд нека навија за Реал...

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2025, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
kibicer je napisao:
supersonic je napisao:

Pa valjda se izvještava kada se stigne na destinaciju, koji klinac imam da čitam i gledam kako ulaze u autobus/avion, ono, to me toliko zanima kao lanjski snjeg...
Evo ti na instagram profilu 20 fotografija(prelijepih) kako se trenira u Antaliji, a biće i neki izvještaj sigurno.
Ne vidim razlog konstantnog mračenja, ja sam naprimjer za manji broj informacija, ali kvalitetnih a ne da me bombarduju sa glupostima kao npr na profilu Voše, dnevno 10 objava potpuno bespotrebnih...

Druze, ocigledno ne znas kako odnosi sa javnoscu/marketing funkcionisu. Niko nije rekao da treba 100 objava dnevno o tome ko je kako kakio, piskio, kako je ko spavao. Aludiram takodje i na silne novinare koji o trosku kluba idu svake godine tamo, pa ne vidjoh ni jedan tekst da su poletjeli, a kamoli da su tamo.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2025, 13:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

supersonic je napisao:
kibicer je napisao:
supersonic je napisao:

Druze, ocigledno ne znas kako odnosi sa javnoscu/marketing funkcionisu. Niko nije rekao da treba 100 objava dnevno o tome ko je kako kakio, piskio, kako je ko spavao. Aludiram takodje i na silne novinare koji o trosku kluba idu svake godine tamo, pa ne vidjoh ni jedan tekst da su poletjeli, a kamoli da su tamo.

Prijatelju, upravo sam ti rekao da ima na instagramu 20 slika iz Antalije, znači odmah prvo jutro čim su došli tamo....

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2025, 14:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I dalje ne znamo ko je sve otisao, spisak igraca. To je neki minimum informacija.

Sta je sa clanskim kartama, zna li se koliko imamo clanova dosad?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120019 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5913, 5914, 5915, 5916, 5917, 5918, 5919 ... 6001  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]