Choban je napisao:
Jeb' ga promaklo. Izborna god'na.
Ako padne na tome onda je stvarno panglu.
Ima pravilnik/odluka i ako je dodjeljivao mimo toga onda ga stvarno mogu optužiti. Još ako je on sam donio odluku pa postupao mimo odluke...
Al dobro, jedan lik iz njegove partije je svojevremeno budžet Srpske vozao u gepeku i vadio lovu po potrebi. Bukvalno.
Kako kažem, više je kreten i glupan nego lopov... samo mu se vlast osladila pa je napravio to što je napravio da bi dobio koji glas više.
Ljubišin osnovni problem je taj što novac za plate i doprinose radnicima iz mnogih JP troši na druge stavke mimo budžeta, što je zaposlio komplet svoje selo, što u gradu NIŚTA nije napravio, čak i sabotira otvaranje nove autobuske stanice već 5 godina.
A ti Čiča iz Rogača si čigledno toliko zadojen mržnjom da ne kontaš poentu da ne dobijaju svi jebeno podsticaje već podobni...
A što se tiče RVI, nije najbitnije to što je neko ranjen već kompletna biografija... a ako je taj kod vas bio kompletan kandidat onda su i ti kod tebe retardi. Eto
I top je to da meni u Bijeljini govoriš kako mi je dobar Ljubiša ... Dabogda postao predsjednik RS pa bio dobar isto tako i tebi