Brale001 je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Brle ne znam kako je kod tebe ali ovdje je jedna godina sa snijegom pa naredne tri bez snijega i onda smo pretpostavili da neće ni ove godine biti snijega. Očigledno da nas neko iz Harp agencije zajebava.
File se savjetuje sa Vangom i Manituom!
Eee File moj, kada je Brale govorio da gradonacelnik mora da bude zvijer.
Zvijer doslovce u organizacijskom i menadzerskom smislu. Nesto kao CO GM-a ili Samsunga.
Takva "zvijer" da ustuknes i da se strecnes kad ga sretnes ne od straha vec od postovanja. Covjek koga gotovo nigdje ne vidis nema ga da paradira a grad...eee grad kao singerica radi sve klapa... a ne plakate slike i obecanja!!!
Каква звијер у организацијском смислу, момак није стиснуо петљу да факултет заврши, а економија је, није атомска физика....
Да, требају нам људи које описујеш, али нама је елита толико дуго систематски обезглављивана да ће потрајати док поново не будемо стварали такве. Па у рат смо ушли са Радованом и баба Биљом, шта више да причамо...
Да не испаднем неки анти-драшковац, гласао сам за њега на прошлим изборима, уствари. Искључиво јер су ме на то натјерали ови који су још гори од дотичног.
Срећа наша па је ова кишица што је почела синоћ изгледа отопила доста снијега. Немам у чему вани тренутно, све натопљено, па и не знам је ли поледило...
Него, гледам кроз прозор у двориште, и памтим много већи снијег, као дјеца смо се ваљали у њему, а сад би се брзо испрљали од земље. Није то, дакле, нешто невиђено. Међутим, толико попуцалих грана, водова, свега... можда је проблем што већ дуго нема оваквог интензитета падавина, па су се проблеми и слабости гомилали годинама, умјесто да сваке године нешто цикне, па се рјешава једно по једно. И онда сад дошло све на наплату.