Ne znam, stvar je kako se na stvari gleda iz kojeg ugla, ali nije prijatelj kluba onaj koji će gledati stvari kroz lijepe oči. Možemo reći najbola sezona, i to je to , ajde da više i ne igramo do kraja sezone, jer je do sada bila najbolja ili ajmo realno pričati, dešavaju se dobre stvari ali i loše, loše se moraju kritikovati.
Skidamo gaće u mahovljanima kada se putuje na ostrva, to je realnost.
Umor, o čemu pričamo?! Mi pričamo o profesionalcima, ljudima koji su plaćeni za taj posao. Hoćemo u krajnost, da ih sedam dana na bauštelu stavimo, da skontaju da možda i nisu baš toliko umorni za toliko rada za takvim ugovorima?! Tempo prejak ...ljudi o cemu pricamo... Ekipa broji koliko igrača, postoji rotacija, ako smo 11 igrača ispraznili, onda moramo reči da je do trenera, jer ne koristi dovoljno rotaciju, a nije da nema utakmica u kojima se može rotirati, da ne spominjem neke igrače koji se ne uvode ni kada to mora biti.
Izgubili smo kući od dva "konkurenta" za titulu, Sarajeva i Zrinjskog? I mi pričamo o tituli? Hocemo jos malo dalje o nekim sudijskim odlukama, ima ih i Zrinjski samo ne kenjaju federalci po njima toliko ...
Za početak osvježi ekipu Žiža za Tuzlu, da ne kažem sve izrotiraj, Omonija je ispada uprkos "sjajnoj" sezoni SPAS polusezone ...smijesne su price sigurno uzimamo , ne uzimamo sigurno, već igrači trebaju guzice dati, "poginuti" na terenu uz malo srece pa mozda bude dobar rezultat.
Tuzla , opet kažem, ne treba se zavaravati njihovim raspadom, treba prvo to rješiti , što prije izaci iz "krize".