banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 13:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9552 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 424, 425, 426, 427, 428, 429, 430 ... 478  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Dec 2024, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
richa je napisao:
Ko je viziju hakovao nalog?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pazi...to sto cu ja sutra opet glasati za SNSD ne znaci da se moram slagati sa svim potezima SNSDa i braniti neke idiotluke koje naprave.Glasam za njih zato sto smatram da je to manja steta.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 16:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Problem je neracionalno trošenje para, pa se onda i tih 6 miliona manje osjeti kao mnogo više.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 16:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Ok, gradonačelnik neracionalno troši pare i nije neko sretno rješenje, u tom se slažemo. A slažemo li se da uzimanje para od TVOG grada zarad političke osvete nije dobra stvar?

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 16:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Naravno da nije dobra stvar i treba se boriti protiv toga, ali ne na ovaj način na koji se to radi.
Znam ja da mi sad živimo u doba Instagrama i TikToka, al ja sam kontao da se polikitom bavi na malo višem nivou.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 16:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Rocker je napisao:
Ja ovdje vidim da i jedna i druga strana jebeno zloupotrebljava poziciju zaradi svojih džepova, a nas ko jebe.

Bravo!

Rocker je napisao:
Djetinjasti Draško počinje radove bez ikakvih dozvola, namjerno izazivajući republičke institucije na reakciju, ovi reaguju, narod jebe mater svima i gubi vrijeme u saobraćaju . . .
To su sve govnari, sebičnjaci i narcisoidno poremećeni manijaci.

Bravo! Svjesno se potkopava sistem. Rezultat toga će biti da će sutra Igor Dodik i Draško podijeliti sve na dva vlastelinstva i da će se raditi kako se njima ćefne. Što i nije toliko puno drugačije od sadašnjeg stanja...

Rocker je napisao:
Ako se desilo da je bilo neko pošteno i pristojno čeljade među njima dobijali su šut karte, Igor kod crvenih i Grmuša kod ovih hrastovih.

Bravo!

Rocker je napisao:
Sve u gradu što je rađeno od infrastrukture je potpuni amaterizam, pa nijedna saobraćajnica nije izvedena po propisima, nijedan slivnik ne funkcioniše, na svakoj raskrsnici se nakuplja blato i otpaci (jer slivnici nisu nivelisani) itd itd.
A neko uzeo pare za tehnički prijem.
Niko od nas se nije usudio pomisliti da te "nepravilnosti" prijavi negdje, a eto tu su i zagorčavaju nam život svaki dan. Svaka ozbiljnija kiša je problem, ma da ne pričam.

Bravo!
Žali bože bačene pare na cestu u Česmi. Toliko para je potrošeno, a napravljen je put koji je smeće i koji će se razletiti kroz par godina. Samo što onda neće biti para da se opet uradi. Draško je skontao da je predizborni asfalt jako bitan, samo je još skontao da se od Instagrama može dobro živiti i progurao je kampanju na novi nivo...

Što je moj stari nekad davno govorio: Svana gladac, a iznutra jadac...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 16:27 
Veteran
Veteran

<Enter_name> je napisao:
Naravno da nije dobra stvar i treba se boriti protiv toga, ali ne na ovaj način na koji se to radi.
Znam ja da mi sad živimo u doba Instagrama i TikToka, al ja sam kontao da se polikitom bavi na malo višem nivou.

Slažem se. Ali njemu zapravo i ne preostaje ništa drugo kad imaju sve mehanizme države na svojoj strani. Može samo ovako. A da nije sretno rješenje nije jer građani ispaštaju na neki način. Međutim grad će ispaštati još i više ako ovo prođe...a proći će jer je sistem jači od pojedinca.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 16:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ma daj... Frajer pravi rijaliti od Grada...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Danchi je napisao:
Znači problem je jedan slivnik a 6 miliona manje , to nije toliki problem.

Opa, školovani troll.
Trivijalizacija i banalizacija argumenta, "jedan slivnik" a u stvari na stotine :D Da mi je vidjeti bar jedan koji je pravilno postavljen i nivelisan. Hajde sad malo relativizacije, tipa pa šta i u njemačkoj ima slivnika koji ne rade . . . :D
Da Draško ne dobija klipove u točak od SNSDa svi bi slivnici bili kao saliveni :D

Itd itd.
Daj bre!

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 16:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Slivnici jesu problem i način na koji se gradi bez dozvola koje se ne izdaju na vrijeme, ali problem je i kada neko sebi hoće da digne budžet na 40 miliona Evra i da glumi Djeda Mraza koji gradi vrtiće. Jebeš Vladu šta će, što mu ne daju cijeli budžet ionako sam raspoređuje.

I još je problem kada se kažnjavaju dva grada otimanjem love od preraspodjele PDV-a, pod izgovorom pomoći nerazvijenim lokalnim zajednicama.

Bukvalno iz SNSD-a nabacuju voleje Stanivukoviću i rade na tome da ih građani zamrze. Ionako mnogi nisu zaboravili one prijetnje onomad iz izborne noći.

Ali, kao što sam napisao nebrojeno puta, ne možeš stavljati analfabete, preletače i ćutologe na listu, a to SNSD radi godinama.

Poslednji put menjao Choban dana 08 Dec 2024, 17:04, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 16:59 
Veteran
Veteran

Daj bre Rockinjo i wizzy je progledao...samo si ti ostao na braniku :D

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Problem je što dosta vas koji sad navijate za Draška i kliku oko njega u stvari ne pratite moje stavove i pisanije još od vremena trganja asfalta i performansa po selima.
Tad sam pisao da podržavam to što i kako radi, odnosno da aktivizam tog tipa i treba biti odrednica političara, od lokala do viših nivoa.
E, onda se desila PzD i Draško i ekipa su kao najogavnije hijene i lešinari naskočili na taj voz, maksimalno se okoristili, i novčano i politički o nesretnog Davora . . . I opet izgubili.

Zašto sad Draško ne kmeči pravda za davida ? Odavno je osoba na poziciji, ima težinu . . . Govno bre.
Tačnije, govna.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 17:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
I g*vna se razlikuju, neko veće, neko manje. :lol:
Btw, zašto bi iko pri pameti podržavao dezertera, ratnog profitera, lopova i lažovčinu? Valjda narod voli da im je gazda seronja veći od njih samih.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 17:15 
Veteran
Veteran

Boli me kurac za Draškom ali podržaću svakog ko se bori protiv ovakvog bezobraznog otimanja para. Neka uzme od Laktaša!

Izvini 3oka :D

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 17:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
30 godina od rata, a još postoje "nerezvijene opštine".
Zar ne bi trebalo biti stid to govoriti?

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 17:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Znaci ove godine ce biti skupstinska vecina, ali ce se grad sjebavati na druge nacine. Pa sjajno, zaista. A i ako je iko vjerovao da ce snsd tek tako progutati to sto je Drasko oduvao u BL vec drugi put, bez posljedica, zajebao se.

E sad, ne razumijem kako je moguce da se od jednog grada uzimaju sredstva, ukidaju neke stvari da bi se preusmjerilo u druge opstine koje “ nisu razvijene” ? Zar drzava nije ta koja je duzna da razvija svaki grad, svaku opstinu, svako selo koje je pod njenom zastavom?

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 17:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nisi te opštine nerazvijene zbog rata, takve su bile i prije njega. Naše propadanje je samo u tim opštinama vidljivije.
Nego, tih 20 miliona kojima dižu budžet Predsjednika je bar duplo više para nego što bi se dobilo preraspodjelom novca od PDV-a. Neka te pare preusmjere u te opštine. I brate neka ukinu Istočni Drvar, Istočni Mostar, Ošteu luku i sl. Čemu uopšte postojanje tih opština?

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 18:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Da izvlace pare eto cemu, sad vidimo i na ovaj nacin.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Zoka te patuljaste opštine će biologija da ukine brzo.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 19:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Gledam maloprije, tri pomenute opštine plus Osmaci nemaju zajedno 2000 stanovnika. Vukosavlje i Petrovo još cca 2500. Znaš šta bi njima značilo tih 20 miliona?

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2024, 20:30 
Veteran
Veteran

https://www.nezavisne.com/novosti/banja ... DEO/874108

Crveni krenuli grubo. Poslali specijalu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9552 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 424, 425, 426, 427, 428, 429, 430 ... 478  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]