banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 09:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9551 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 421, 422, 423, 424, 425, 426, 427 ... 478  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Dec 2024, 08:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
@tns
Aj ne seri molim te, znaš i sam da to nije moguće. Čak i ako to uradi postoje Ustavni sud RS, Ustavni sud BiH, Sud u Strazburu. Ne može on ograničavati prava lokalnim zajednicama kako se njen ćefne.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 08:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Moguce je i upravo sam napisao kako je moguce. Kljucna rijec je sigurnost. Naravno da su varijacije na temu moguce, ali ima potpuno legalnih nacina da se ovo sprovede.

Btw kako je moguce donositi odluke kao Drale? Bez ikakvog istrazivanja, mjerenja, analiza, sutra ustane lik na lijevu nogu i zabrani kafe po gradu jer zaboga mnogi iz drzavnih sluzbi po cijele dane iste ispijaju? Ili baste kafica jer mu je baba tako rekla?

Opusti se malo, nemoj da si nervozan :)

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 07 Dec 2024, 09:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 08:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Не може ни локална заједница ограничавати право кретања, угрожавати безбједност и нормално функционисање. Сви запели само за оне који раде у стакленој згради, шта је са људима који ту долазе послом због овог или оног разлога? Ако требаш било какву потврду из пореске или неког министарства мораш мораш изгубити бар још пола сата кружећи по граду и тражити паркинг. Свакако мјера која помаже смањењу гужви, а погодно утиче и на квалитет ваздуха.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 08:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Btw ovim Drale samo potvrdjuje da nije u stanju upravljati gradom.
Da je pametan povukao bi se da umanji stetu koju grad ima zbog njega. Poslije bi povlacenje mogao kapitalizovati kada i ako ikad dodje vrijeme za to.

Naravno, ovo vazi pod uslovom da je citav ovaj okrsaj iskren i nije "povod" za koncetrisanje apsolutne moci na ranije opisan nacin.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 09:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Sad ću ja malo u TnS modu, al šta ako zatreba vatrogasno vozilo, a ono parkirano na ulazu parkinga?

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 09:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije to moj mod, jednostavno je sve toliko predebilno da mi je tesko povjerovati da je iskreno i da se nesto drugo ne valja iza brda.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 09:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
<Enter_name> je napisao:
Sad ću ja malo u TnS modu, al šta ako zatreba vatrogasno vozilo, a ono parkirano na ulazu parkinga?

Nije valjda da je grad spao na samo jedno vatrogasno vozilo...

A i ako, ne daj Bože, bude požar na zgradama kod tog trga mogu odmah reagovati.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 09:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mogu požari izbiti na više mjesta, a čisto sumnjam da vatrogasna ekipa dežura u vozilu...
Nek doveze onaj bager što je stajao ispred Kajaka, ima više simbolike :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 09:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
TNS sere ko foka po običaju ali jedno je u pravu, crveni kmeri mogu preko noći napraviti zakone koji ograničavaju prava lokalnih zajednica , kako bi ovo prevazišli. A to će i uraditi ako se ovo nastavi. Pa sam ovaj rogobatni zakon koji je i povod svemu ovome je dokaz tome. Gradovi preko 100k stanovnika...na period od 3 godine. Pa mogli su odmah reći, uzimamo pare BL i Bijeljini do sledećih izbora, da se ne muče oko formulacija. Isto tako zakon o gotovinskoj isplati funkcionerima....ne znam ima li ijedna normalna država takve propise. I tako dalje. Jednostavno štimaju kako njima paše a tako će i ovde napraviti. Plus imaju aparat iza sebe. Neko pita ima li policija pravo da sklanja....ko te pita, mogu da rade kako hoće.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 09:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
lemi_93 je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Mile na ove debilne poteze moze odgovoriti jednako debilnim: Npr preseljenjem institucija iz Banjaluke, prvo drzavnih u kojim ima itekako PDP glasaca, pa onda i republickih.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Znači odustaće se od kupovine zgrade za UIO u centru BL za cca 100 miliona. Oće, oće... Al malo sutra.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Philby je napisao:
Не може ни локална заједница ограничавати право кретања, угрожавати безбједност и нормално функционисање. Сви запели само за оне који раде у стакленој згради, шта је са људима који ту долазе послом због овог или оног разлога? Ако требаш било какву потврду из пореске или неког министарства мораш мораш изгубити бар још пола сата кружећи по граду и тражити паркинг. Свакако мјера која помаже смањењу гужви, а погодно утиче и на квалитет ваздуха.
A i to kad kazes "ti sto rade u staklenoj zgradi". Bar danas nije nikakav poseban benefit raditi u toj zgradi, jer plata nije nista posebno u odnosu na realan sektor.

Ne treba izjednacavati pojam raditi i biti prijavljen da radis.Govorim o ovim sto rade i pomocu kojih sistem funkcionise.

A ovom odlukom najvise ce oni najebati, jer ovi protiv kojih je odluka...ti imaju rezervisana parking mjesta.

Kako god, opet podrzavam zatvaranje iz 2 razloga...neka narod smanji upotrebu automobila i drugi razlog jeste sto niko ne placa taj parking. Ljudi cim vide krivinu, odmah je koriste.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 09:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

To što grad nije regulisao plaćanje parkinga kako treba nije razlog, a ni povod ovog što se dešava... ako zbog toga podržavaš ovo, mašiš fudbal.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ovo se sigurno ne radi zbog tog. Tu je grad pojeo govno i ne vidim da Drasko ni kuka zbog toga, svjestan je i on da je do grada.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 09:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
<Enter_name> je napisao:
To što grad nije regulisao plaćanje parkinga kako treba nije razlog, a ni povod ovog što se dešava... ako zbog toga podržavaš ovo, mašiš fudbal.
To sto nije regulisao na pravi nacin, po meni nije razlog da prestanes placati uslugu koju koristis...a narod je to jedva docekao sa se uhvati neke sudske odluke i da prestane placati.To me nervira.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 09:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Choban je napisao:
lemi_93 je napisao:
Mile na ove debilne poteze moze odgovoriti jednako debilnim: Npr preseljenjem institucija iz Banjaluke, prvo drzavnih u kojim ima itekako PDP glasaca, pa onda i republickih.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Znači odustaće se od kupovine zgrade za UIO u centru BL za cca 100 miliona. Oće, oće... Al malo sutra.

Znam da nece, zato sam napisao sta ce se desiti.
A vi koji ne serete i koji niste zabrinuti izvolite pa uzivajte u Igijevoj i Draletovoj apsolutnoj vladavini koja dolazi :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jos jedno pitanje da li sam onda ja jedini koji placa parking? :lol:

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 07 Dec 2024, 09:28, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 09:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Plaćam ga i ja, ali privatnim autom rijetko idem u grad... za službeno plaća preduzeće :D
Ništ wizzy, ti kad parkiraš na mjesto gdje se ne plaća parking - plati ga, čisto da udariš kontru... promjene počinju od pojedinca.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 09:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
<Enter_name> je napisao:

Upravu si, ali evo regulisani su racuni za grijanje, vodu pa ponovo duguju par desetina hiljada KM.

Sve u svemu cirkus koji Mile radi vec godinama unazad a DS je preuzeo nabačenu loptu na volej jer ljudi vole ova drame, live desavanja sa ulice itd...

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 09:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Btw ovim Drale samo potvrdjuje da nije u stanju upravljati gradom.
Da je pametan povukao bi se da umanji stetu koju grad ima zbog njega. n.

Što se onda Dodik ne povuče da umanji štetu koju RS trpi zbog njega? I ne povuče razne Prointere?

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 10:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pod uslovom da je ovo sve iskreno i nista nije dogovoreno, Mile ima cime navesti vodu na svoj mlin, a Drale se moze samo derati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9551 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 421, 422, 423, 424, 425, 426, 427 ... 478  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]