Volim Borac je napisao:
joj opravdanja ...joj suplje price ...vrijeme, mraz, vetar, guzva među oblacima, gust dim u avionu..
Nije valjao Jovan, koji je dobijao sve duele, dok sadašnja devetka nije dres uprljao na utakmici.
Graha nije valjao , ali dobar Nikolajev , Skorup koje se nisu vidjeli, Ogrinec nešto u drugom.
Savić se u Mostaru nije vidio, nastavio niz.
Herera vjer najlošija utakmica u Borcu, ali Suba ne dobija minute.
Kvržić posebna priča, ispada čoek iz aviona, ne znam kako su ga sačuvali u transportu. Sve je preko njega išlo a ovaj veliki strateg ne ubacuje Hrelju, Subu, ne spušta Kulašina...užas čisti
Žiža podudlaj ga, malo si ti u klubu da bi se opustio, sisice slijedeći put kada autobus utovaris u avion , i to neki veci da bi igraci mogli na sest sjedista samo sjediti i parkiras ga protiv jebenih islanđana, treba 8 komada primiti i da ti se svi useru u stav taktiku muda i izbor igraca.
Vranješ čim je ušao sačuvao par lopti, Dajić i Čava unjeli živost, zločin je Srećkovića nestaviti u početnih 11.
Ova naši kada igraju ovakve utkamice, ginu na terenu, jer im je dres svetinja, dok stranci "laganica" .
Nije ovo slučajno, u Mostaru je za kurac bilo, osim zadnjih 15ak minuta, Široki nam se srećom zalomilo preokrenulo ...
Samo prđenje u prazno, vrijeme malo popričati sa "manekenima" da se na utakmici makar dres uprlja, i lagano se Subi sagnete koji ga ignorišete.
Sta da se prica manekenima? Druze moj dobri, da si ti meni ziv i zdrav, poslije Dinama iz Zg Borac je najuspjesnija ekipa u regionu, sirem regionu. To nikada nisi mogao da cujes za Borac. Ljudi odlicno igraju evropu, guraju i u ligi, raspored je zaista jako gust, ne moze se sve ni dobiti, mora se negdje kiksati.
I ti sad poslije ovoga pljujes ljude i nazivas manekenima.. pa da mi je vidjeti sport kojim si se ti bavio ( ako si se bavio), na sta je to licilo.