banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 16:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120014 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5876, 5877, 5878, 5879, 5880, 5881, 5882 ... 6001  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 02 Nov 2024, 18:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2013, 22:14
Hvala Lesinarima 1987, Borcevcima na podrsci povodom jucerasnje tragedije koja se dogodila ispred Zeleznicke Stanice u Novom Sadu.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2024, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Čavić ne samo da je beskorisno gnu, njegov ulazak je ujebao poslije sve izmjene koje su pravljene, pa je Kulašin morao na beka, Hrelja ispred, a Čava je dominiriao lijevom stranom našeg napada...

Ne možeš uvesti Hrelju, a da Kulašina ne pomjeriš. Jedini je bonus igrač, a Hrelja može da igra samo desno krilo.

Naši se jednostavno ne mogu adaptirati na vjetar koji dole duva. Po meni je ono na granici regularnosti i to se često dešava kad gostujemo tamo. Pa Herera nije mogao normalan centaršut da napravi, šta reći za ostale.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2024, 20:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Лоша игра. Пихлер ми је био најбољи. Јер је играо добро неприрордну позицију.

Много горе од губитка два бода је што су Савић и Кулашин близу да тотално издувају. Сваки минут практично играју.
Послије њих Херера и Огринец.
Ајд вратио се Граховац па ће бити неке додатне ширине у везном реду.

Што се тиче Исланда, горе је брза, вјештачка подлога, вјероватно ниска температура, напржен ривал који сигурно види шансу да се бодовно дигне. Сви ти сканиданвци играју директан фудбал. Не би ме чудило да изгубимо већом разликом. Надам се да се можемо с бодом вратити.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2024, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Нова Варош je napisao:
Лоша игра. Пихлер ми је био најбољи. Јер је играо добро неприрордну позицију.

Много горе од губитка два бода је што су Савић и Кулашин близу да тотално издувају. Сваки минут практично играју.
Послије њих Херера и Огринец.
Ајд вратио се Граховац па ће бити неке додатне ширине у везном реду.

Што се тиче Исланда, горе је брза, вјештачка подлога, вјероватно ниска температура, напржен ривал који сигурно види шансу да се бодовно дигне. Сви ти сканиданвци играју директан фудбал. Не би ме чудило да изгубимо већом разликом. Надам се да се можемо с бодом вратити.

Ја не очекујем ни бод са Исланда, биће то тешка утакмица за нас, само да не изгубимо са великом разликом, тешко ћемо се адаптирати на све услове који нас чекају. Тако да, све осим пораза горе ће бити изненађење. Плус ово што си рекао за Кулашина, Савића, Хереру и Огринеца, напоран је темпо, нешто на шта наши играчи нису навикли. Зна ли ико хоће ли Мејерс играти против Викингура? Неко је рекао да се повриједио, Датковић је завршио сезону а Бајде је исто повријеђен, питање је да ли ћемо га видјети и минуте на терену у нашем дресу.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2024, 21:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Pihler je bio odlican na stoperu.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2024, 09:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jun 2022, 14:36
Што се Исланда тиче, бод је премија. Објективно смо бољи, али не побјеђује увијек бољи... Видјело се то и на нашем примјери. Нашим играчима никако не одговара за директна игра пуна контакта и трчања. Још кад а се на то дода вјештачка трава биће тешко. Срећом није превише хладно, биће око 6 степени у термину када будемо играли.
Нема везе, ово момци су заслужили да се вјерује у њих.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2024, 10:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Utakmica za zaborav, ali ne bi bilo lose da ovakvu odigramo i na Islandu i cvaknemo bod. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2024, 11:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Slažem se sa procjenama da nas na Islandu čeka težak poraz, ali nije tačno da se igra na vještačkoj travi, već na prirodnoj na nekom zamjenskom malom stadionu, takođe oni su sad za vikend u borbi za titulu izgubili od direktnog rivala
na domaćem 0:3 a trebao im je bod. Sve ovo bi nam trebalo ići u prilog ali više bih se nadao da gostujemo Betisu ili Čelsiju. U Mostaru dobar rezultat, bili smo čak i bliži šansi nego oni na kraju niko nije uspio stvoriti šansu, realan rezultat

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2024, 12:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Jeste vještačka trava na tom stadionu gdje oni igraju. Ne bih rekao da je ovo dobar rezultat u Mostaru, pogotovo u situaciji gdje su ostala dva konkurenta ostvarila pobjede, a Zrinjski odmakao na +5.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2024, 12:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Cini mi se da smo mi prosle sezone otisli na zimsku pauzu sa +7, na kraju Zrinjski nas nije uspio stici. Sad smo mi u istoj poziciji kao oni, nama ce decembar odrediti dalji tok, igramo dve evropske i sa Zrinjskim i Sarajevom, taj prikljucak se mora traziti u tim derbi utakmicama.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2024, 14:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Jul 2024, 15:05
Играмо на стадиону Kópavogsvöllur

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2024, 14:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Jul 2024, 15:05
https://maps.app.goo.gl/UU3SKcerFY5GEu5w8 Мислим да је била природна трава а сада вјештачка

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2024, 18:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
skypostman je napisao:
Cini mi se da smo mi prosle sezone otisli na zimsku pauzu sa +7, na kraju Zrinjski nas nije uspio stici. Sad smo mi u istoj poziciji kao oni, nama ce decembar odrediti dalji tok, igramo dve evropske i sa Zrinjskim i Sarajevom, taj prikljucak se mora traziti u tim derbi utakmicama.

Ne igramo sa Sarajevom do kraja polusezone, pomjereno je to kolo za proljeće.

Nakon 11 utakmica mi smo na istom broju bodova kao i prošle sezone, samo je razlika što su ostali dodali gas.

Sezona 2023/24
Slika
Sezona 2024/25
Slika

Zadnja utakmica u prvenstvu ove polusezone je kući sa Zrinjskim i to baš u nezgodnom trenutku, između Šamroka i Omonije. Do te utakmice ne vidim gdje možemo kiksati. Imamo Igman, Slobodu, Slogu 2x i Gošk.

Zrinjski ima Sarajevo 2x, Gošk, Radnik (a), Posušje (a).
Sarajevo ima dvije sa već pomenutim Zrinjskim, Slogu, Gošk (a), Radnik (a) i zadnje kolo Posušje (a).

Ako oni odigraju međusobni tri za tri i sve ostale pobijede, a mi uzmemo ovih pet utakmica, u zadnje kolo ulazimo:
Zrinjski - 43
Borac - 41
Sarajevo - 39

Dakle, moguće je da polovinom decembra sa Zrinjskim igramo za prvo mjesto na polusezoni.

Evo i tabela nakon 17 kola prošle sezone.
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2024, 18:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dobro je ako je pomjereno. Imacemo i kup protiv Laktasa i to treba ugurati negdje.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2024, 18:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ova nasa djeca fino igraju. Ovo je prava stvar i svaka cast onom ko se sjetio da ih prosljedii BSK-u.Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2024, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Sinoć opet Despotović uzima slobodnjak sa desne strane ispred kapitena Herere koji je puno bolji izvođač.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2024, 07:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
Vjetar u Mostaru ili kraj Mostara je nešto što ubija u pojam, a njihovi igrači su koliko toliko navikli da igraju u uslovima kao da se voziš na motoru....tako da, rezultat i nije toliko loš ali ostaje gorak ukus u ustima kad vidiš da su oba konkurenta uzeli po 3 boda...Prije neki dan kada sam kudio Čavića i njegovu igru, sada sam samo potvrdio svoje navode, a vi ga i dalje branite zbog 3 poteza i dva gola u zadnjih 17 utakmica ;)

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2024, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Ono totalno je Čava kriv, što se Savić nije vidio na terenu, kao ni Despotovič, kao ni Kulašin ...Vranješ 100% promašio ali je življe i bolje sve sa njim izgledalo nego sa Despotovićem, ali to je problem napisati je li tako ...

Problem je napisati da Kulašina nije nigdje bilom a da Suba minut ne dobija, a ubjeđen sam da bi Suba probio napravio dar mar, sve ono što Kulašin nije na toj utakmici.

Krenuli su igrati zadnjih 15 minuta, da daju gol, a do tada ladovina, čekanje, pa da ga gurnu nekako.

Stvar je stava motivacije i profesionalizma da se uđe u svaku utakmicu 100%, tako će biti i na Islandu, zato nam trebaju domaći igrači...

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2024, 18:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
У понедјељак у 18:00 против Игмана.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2024, 21:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Imao sam to zadovoljatvo da putujem po Islandu, ako nasim igracima smeta Mostarska klima onda na Island u novembru mjesecu bolje da neidu. Volim borac a koji to evropski ili svjetski klub zivi od domacih igraca? Pa klubovi koji su miljama godina ispred nas kupuju mlade igrace po svjetu i ulazu u njih. Daj mi jedna primjet nekog top kluba koji zivi od domacih ili ti lokalnih igraca?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120014 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5876, 5877, 5878, 5879, 5880, 5881, 5882 ... 6001  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]