ElPadrino je napisao:
zidarR je napisao:
tu je ElDraškinjo u pravu.
Haha, dobra.
To je to, svi ovi vaši odgovori i jesu ogledalo današnjeg društva, samo "daj daj daj daj". Čudi me kako još neko nije uzeo za argument i čuvenu "što nije učio školu, ne bi asvaltirao ulice".
Okej su zebre, to se radi jednom ili dva puta godišnje, ali da se sada uzme kao nekakva norma rad uveče, zato što BanjOlučani ne mogu da trpe gužve meni je to užas razmišljanje. Ali to je to, daj da je mojoj guzici dobro, za ostalo me zabole. Slična je bila rasprava i za parking kod Merkatora (za i protiv plaćanja i zatvaranja). Postali smo neviđeni egoisti bez i trunke razumijevanja za drugog Čovjeka.
Pretpostavljam da bi isto tako navijali i da bude radna nedjelja, a i da se produži radno vrijeme nedjeljom do 22h, što da ne.. Ko im je kriv kad su na toj radnoj poziciji.
ElPadrino je napisao:
zidarR je napisao:
tu je ElDraškinjo u pravu.
Samo sekund, je li empatičnije da ekipa od 20 ljudi, radi treću smjenu
za koju su plaćeni i koja ima je u opisu poslova recimo 5 dana i time uštedi 10 dana gužvi i zastoja, ili je empatičnijeda realno 100 hiljada osoba u tih 10 dana krkljanca da izgubi svako po sat vremena + xxx,xx tona goriva, + tona izduvnih gasova i svega koji
im nisu plaćeni ni u opisu života?
Da se razumijemo, auto mi je opcija 3 ili čak 4, uvijek prije toga iscrpim bicikl, trotinet, noge, zastoji me ne pogađaju, ali nedostatak logike da.
Samo mi razjasni logiku.
Ili treba da lomimo preko ovog kružnog toka i ukidamo treće smjene?
Nemam nikada ništa protiv principa, ALI, ako ti iz principa i na svom primjeru pokazujući,
nikad ne odeš u nedjelju u kupovinu, bojkotuješ dragstore i treće smjene time što
nikada ne kupuješ u trećoj smjeni i destimulišteš njihovo postojanje, e onda skidam kapu i soli nam panet. A da li si baš takav principijelan?
Apoteke isključujem, lijek i hitnoća su drugi aršini.