Rivaldinho je napisao:
Пријатељу, замијенио си ме с неким, немам ја никакву врсту ауторитета овдје, само пратим ситуацију и бацим и прокоментаришем понеку информацију на коју наиђем, а која ми се учини занимљива. Можда само мало чешће од других. Има овдје далеко "јачих" од мене у сваком погледу, шта више, већина боље влада материјом, а мени је уживање читати писаније појединаца, ето Брале001 ми некако први падне на памет са својим широком перспективама, мада нисмо увијек у свему сагласни. Имамо, уз, то и људи са ратним искуством овдје.
Да се вратим на тему - Курска област, 45 јединица украјинске технике, лежи око једног села:
https://t.me/debeljaca1vrs/28601 Други видео, два руска БТР (мааринци) заустављају колону од 19 непријатељских возила. Мислим да се 12 повукло, остале су или уништили ови БТР-ови, или су их касније довршили други.
Стварно ови ратници имају херца... одмах пада на памет онај тенк што је својевремено уништио 6 украјинских возила.
...
За Блиски Исток вјероватно већ има тема, тако сам отварао и ја скоро о Америци, кад оно има о Америци (гле чуда)
А сагласан сам да бисмо ипак требали мало боље неке ствари да испратимо, ипак су други регионални форуми на неком вишем нивоу, чини се.
Ma Rivaldinjo, nisam mislio ništa loše, post je više bio šaljivog karaktera, pošto na forumu uopšteno ima do 10ak glava koji prate sve ovo (povremeno ili aktivno). A pošto je ova tema za Arape politička, ne bi bilo loše da ima neka i ovako otvorena pa da malo diskutujemo, valjda za to forum i služi.
Inače, zanimljivo, Zaharova je odbrusila Vučiću malo. Izgleda da su malo i u Rusiji shvatili sa kakvim bolesnim manipulatorom imaju posla. Naravno "čvrsti" odgovor Vučka je tabloidno šikaniranje. Može se reći da je to Vučkova pješadija.
Što se tiče same Ukrajine, mislim da će ovo na Bliskom IStoku dosta pozitivno da utiče na Ruse i njihovo napredovanje. Izgleda da će Ukrajina biti sve manje i manje zanimljiva finansijerima na Zapadu, pa će to da otvori vrata i za još jače napredovanje Rusa. Nadam se do Odese i Harkova, ipak su to negdje ruski gradovi, pogotovo ovaj prvi.