Mene fascinira seletkivna memorija nekih ljudi. Ja sam polozio 2012. i od 2012. do danas su guzve jednake u istom periodu dana. Zapadni tranzit:
Uljucenje na kruzni tok kod Centruma sa Petricevca. Skretanje lijevo za Rosulje. Skretanje za centar od Konzuma/Emporijuma. Nije tranzit ali povezano sa tim, semafor kod Gimnazije - desna traka sluzi samo za kretanje pravo i desno. Lijeva samo sluzi da 3-4 auta prodju lijevo ka Poliklinici.
Sa druge strane, Istocni tranzit - Kolona se proteze starom cestom od Pijace ka Trnu, ali ako samo racunamo od Lesnine ka ostatku grada:
Od Lesnine do Velesajma guzva, Kruzni tok Delta je ok samo ako se kreces iz smjera Istocnog tranzita, ukljucenje iz druga dva smjera je uvijek daleko sporije. Semafori kod Merkatora i Audi servisa - 2 nejgora mjesta. Upravo jer su tako blizu jedan drugoga a spajaju jako frekvente dijelove grada. Rebrovacko - zbog jedne trake za isljucenje ka Vrbanji na tom dijelu je cesto guzva. Na ostatko istocnog tranzita nema guzvi.
Centar:
Cekanje iz smjera Zapadnog tranzita ka centru je bilo gore nego sada. Prije se u bilo kojem dijelu dana znala formirati kolona od Emporijuma do Narodnog pozorista. Isto tako, na semaforu kod narodnog pozorista iz smjera Zgrade vlade sam znao cekati i po pola sata kada je spica. Sa druge starne to mi se nije desilo nijednom od kad je uveden jednosmjerni saobracaj.
Venecija most. Ovde nije ni bilo nekih izmjena ali ako se igdje prave ogromne guzve, narocito prilikom nekih manifestacija u centru, to je pravac od Parka Mladen Stojanovic prema Venecija mostu. Tu nikakvih izmjena dugo nije ni bilo i samo pokazuje generalno saobracajne nedostatke koje nijedan kruzni tok ili dodatni most nece rijesiti.
Naravno da ce biti guzve kada se prave kruzni tokovi na tranzitu. Ja sam mjesecima preko pola sata do centra putovao autom kada su pravili kruzni tok kod Lesnine i spajanje ka kruzom toku kod Centruma. Ili npr kruzni tok kod Rebrovackog mosta koji je trebnao biti zavrsen za 90 dana se pravio preko 200 dana:

Tacnije 219:
Datum objave 07.11.2017:
https://www.nezavisne.com/novosti/banja ... sta/450573Datum otvaranja 14.06.2018.:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zvanicn ... /180614022Saobracajne nedostatke i treba nastaviti kritikovati, da bi se pocelo raditi na dugorocnom konkretnom rijesenju a to je modernizacija javnog prevoza. Ali od toga nece biti nista ako bude podijeljna vlast opet tj skupstina i gradonacelnik ako se budu prepucavali i bez podrske vlade. Sa druge strane SNSD je preko 20 godina na vlasti na republickom i gradskom nivou i nisu nista po tome uradili. Drasko je nastavio trend gradjenja kruznih tokova koji pomazu najvise onda kada najmanje znaci - kada guzve nema. Jednosmjerni sistem jeste pomogao (iako znam da neki i to negiraju).