banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 19:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 733 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 37  Sledeća

Ko će biti izabran za Gradonačelnika na izborima 2024.?
Jelena Trivić (Narodni front) 36%  36%  [ 16 ]
Davor Dragičević (nezavisni kandidat) 0%  0%  [ 0 ]
Draško Stanivuković (PDP) 40%  40%  [ 18 ]
Nikola Šobot (SNSD) 24%  24%  [ 11 ]
Ukupno glasova : 45
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Sep 2024, 19:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
_зока je napisao:
Pitanje da li je imao izbora. Šta je problem što je iz Glamoča? Pa pola građana BL do 69. je živjelo negdje drugdje.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока
Čime je mogao biti uslovljen, gubitkom posla? Teško vrhunskom kardiohirurgu naći posao gdje želi.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2024, 19:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
_зока je napisao:
Pitanje da li je imao izbora. Šta je problem što je iz Glamoča?

To je pitanje za njega. Šta je problem pa to krije?

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 06:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Forty Two je napisao:
_зока je napisao:
Pitanje da li je imao izbora. Šta je problem što je iz Glamoča? Pa pola građana BL do 69. je živjelo negdje drugdje.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока
Čime je mogao biti uslovljen, gubitkom posla? Teško vrhunskom kardiohirurgu naći posao gdje želi.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Nije uslovljen, jednostavno čovjek je dobio prijedlog i javila se želja da pokuša. Vjerovatno se brzo pokajao kad je skontao u šta je ušao. Jeste dobar doktor i čovjek, ali je amater za politiku. Gledajući društvo šteta bi bilo da on uzme i izgubimo takvog doktora jer je smo u takvoj situaciji da nam je svaki doktor potreban.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Ili mozda vidi ubrzan tempo Djajicevog propadanja, pa konta da ce trebati novi direktor uskoro. Za tu poziciju se moraju malo isprljati ruke politikom...

Моријентес je napisao:
_зока je napisao:
Pitanje da li je imao izbora. Šta je problem što je iz Glamoča?

To je pitanje za njega. Šta je problem pa to krije?

Odgovor na to pitanje je jednostavan. Zato sto gubi glasove.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 17:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
https://www.facebook.com/share/r/mu9jFy ... tid=D5vuiz

Најјачи политичар на нашим просторима.
У почетку ми је био сумњив, али временом је постао мој миљеник.

ЂАЈА ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА 2026.!

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Čega se normalan stidi, budala se ponosi....

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 20:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Danas tri poziva tri upita da glasam za Šobota. Pitam ih zasto to toliko forisraju i ko ih kandzija da skupljaju te glasove ako je kako kazu Drasko Dodikov igrac i ako je Šobot postavljen na listu SNSD a kako bi ga DS lako počistio?

Stvarno ne kontam ljude i to zivkanje, cimanje za JMBG i glas a ne cujemo se po godinu dana...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Mene kad pitaju za glas, kazem do sada nikad nikoga nisam odbio, tako da me i ti slobodno pisi

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2024, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
wizzy_bl je napisao:
Mene kad pitaju za glas, kazem do sada nikad nikoga nisam odbio, tako da me i ti slobodno pisi

Tako i kad te pitaju za Trivićku?

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2024, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
ssaassaa je napisao:
wizzy_bl je napisao:

Tako i kad te pitaju za Trivićku?
Srecom ne druzim se sa tim nekim sto rade za Trivic

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2024, 14:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
Mogli smo da otvorimo temu sa predizbornim plakatima i slicno za segu i komiku.

Zaista sjajnih stvari ima i stete da se ne nalaze na jednom mjestu. :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2024, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
https://www.facebook.com/reel/528755516211696

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2024, 18:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
"Стевандић је у праву!" је број 1, као она награда "Ана Ивановић - најљепша тенисерка". Па онда 5 мјеста празно и могу остали плакати. Неће човјек да се смара глупостима и измишљањем вицкастих слогана. Ја сам у праву, и то је то. Доминатор.

А реално, јесте он у праву. Као и Миле. Као и Драшко. Као и Јелена и Вукан и сви остали. Сви су бољи од народа који гласа за њих. Јер већину људи боли ћошак да се исцима за било шта, што није њима лично у корист. Миле бар даје редовно плату и пензију. Јесте да су задуживања и све, али посљедњих дана, посматрам како се људи понашају, и вјерујем већину би било баш брига да се цимају и за то задуживање. Било би, је ли мени легла пара, а ове пензије, биле-не биле, нека мало и касне, шта сад. Миле се бар нешто исцима. Па и Вукан кад свако мало изађе да се дере, опет требаш се исцимати, ићи негдје сликати нешто, ризиковати да испаднеш будала пред камерама свако мало или да те неко сачека у неком мраку. Опет је неки труд, па макар он и био генерално блесав. И Драшко је можда саморекламер и скромног образовања и слабе екипе, али ето ако је и само умио град и ако има пропусте, бар се и за то исцимао, бар се цима да оде по селима и да га свако мало легије баба обљепљују пљувачком. И Јелена која има двоје мале дјеце, троши своје вријеме које је као мајка могла посветити њима. Сви су бољи од народа, мислим да их ни такве какви су, не заслужујемо. Дакле, на изборе опуштено, нешто ће се већ заокружити. Ја врв СДС, чисто "пи*ање уз ветар" што би рекао почивши, а вјечно живи наш Бора Чорба, јер имају далеко најмањи штанд пред Боском (и то кад сам пролазио, једини штанд без икога), никакву кампању, а опет их они гадови преко баре укидају. Нека побиједи ко побиједи. Кад будемо бољи, онда се можемо занимати и да побиједи бољи.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2024, 18:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne daje Mile redovne plate i penzije,u tome i jeste štos.Dajemo svi mi koji punimo budžet gdje se slivaju svi porezi i doprinosi a plaćamo bukvalno sve osim vazduha....i ovih zadnjih mjeseci američkih sankcija se tačno vidi da se sva ta socijalna davanja,podsticaji,penzije i plate zaposlenim mogu isfinansirati iz punjenja budžeta kroz navedene aktivnosti + nemale dotacije svježeg novca iz sve veće gastarbajterske baze bez nekog jakog zaduživanja.....Para nema za Prointer i ostale krpelj firme,što oni kažu...nema novca za razvoj i investicije al jbg....šta da se radi......ovako ćemo dalje pa ko duže izdrži .Jedini ekvivalent crvenoj nervozi je totalno bolikurstvo za njikovu poziciju običnog puka,što im od početka sankcija nikako ne odgovara.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2024, 19:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
E moj Cica.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2024, 19:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2020, 06:41
Da li se Grmuša kandidovao za ove izbore? Nisam mogao da ga nađem.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2024, 20:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
E moj Cica.

Nebitno da li mi vjeruješ ili ne ali ne mogu ti riječima opisati koliki je broj mladih crvenih uhljebljenika koji traže rezervnu političku opciju u Laktašima samo da bi sačuvali posao.....ima ih dosta i među trenutnim kandidatima za odbornike.Jedan se već prodao US i ne pojavljuje se na njihovim skupovima.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2024, 18:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Da li je Sobot samo lutak ili ce, u slucaju da prodje, unijeti neki svjezi povjetarac :D u ucmalu jednopartijsku sredinu koja je pocela da jede samu sebe? Ovo sto je on kandidovan izgleda mi iz vise razloga kao pametan SNSD potez, i uopste ne sumnjam da bi prosao da nije nekih okolnosti koje mu, slicno kao Radojicicu, donekle smanjuju sanse....desavanja sa americkim sankcijama, cinjenica da SNSDu nije neka tragedija ni ako prodje Stanivukovic, pa i ovaj amaterizam sa nonsalantnim skrivanjem mjesta rodjenja, sto je podatak koji se u svakoj biografiji navede u prvoj ili drugoj recenici, po semi i strukturi. Ovako je skrenuta paznja i dato je na znacaju upravo onome sto se htjelo elegantno precutati. Kako god, izlijece mi ovih dana na YT onaj spot gdje doticni obecava skoro sve iz moje liste :D (osim javnog prevoza, i obnovljive energije), ali obecava i puno toga drugog pa to na kraju lici na kule i gradove i razvodnjava se. Mada, 40 000 stabala zvuci odlicno. To bi promijenilo panoramu grada, i to ne odmah...Ali onda obeca i dosta gradnje tako da bi bilo puno i puteva i zgrada i mladih stabljika i kolektora i sistema za otpad itd :D
Svega!

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2024, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
skitnica je napisao:
, izlijece mi ovih dana na YT onaj spot gdje doticni obecava skoro sve iz moje liste :D (osim javnog prevoza, i obnovljive energije), ali obecava i puno toga drugog pa to na kraju lici na kule i gradove i razvodnjava se. Mada, 40 000 stabala zvuci odlicno. To bi promijenilo panoramu grada, i to ne odmah...Ali onda obeca i dosta gradnje tako da bi bilo puno i puteva i zgrada i mladih stabljika i kolektora i sistema za otpad itd :D
Svega!

Šta je ove iz SNSD-a sprječavalo da to urade u ovih 20 i kusur godina koliko su na vlasti i koliko vode skupštinsku većinu u Banjaluci?

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2024, 05:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tamaris trlja ruke

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 733 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]