motozeljo je napisao:
Моријентес je napisao:
Mislim čak i da je saobraćaj u gradu savršeno uređen, jutros ne bi bilo puno bolje.
I oni koji ne voze su jutros vozili.
Ne možeš natjerati Banjalučanina kojem je posao 15, 20 minuta od kuće pješke, da uzme kišobran i ode na posao.
Jednostavno prevelik je broj automobila u gradu.
Velika većina zaposlenih voze djecu ili u vrtić ili u školu .... zašto bi išli pješke, pogotovo ako recimo iz Rosulja voze dijete u vrtić na Obilićevo pa se vraćaju u centar na posao.
Ali onda treba prihvatiti realnost da je nemoguce napraviti infrastrukturu koja ce omoguciti potpuno neometan saobracajni tok ako se veliki procenat populacije ovako krece u malom vremenskom rasponu. Ne postoji tranzit, kruzni tok, petlja... koja ce smanjiti guzvu. Tj moglo bi se poboljsati kada bi se cijli grad dizajnirao od nule ali od toga nema nista.
Ja zivim na Petricevcu i priznajem svoj dio "krivice" sto se sam krecem automobilom kad god idem do centra/bilo kojeg dugog dijela grada ali se onda ne zalim na guzve jer sam i sam uzrok tih guzvi. Da mogu telefonom kupiti autobus kartu dnevnu za par maraka i da imam informacije gdje se sledeci bus nalazi i koji mu je ETA na najblizu stanicu, isao bih busom mnogo cesce. Mrzim traziti parking, kostalo bi me gorivo + parking vise nego karta za Bus ali opet se radije krecem autom jer je pogodnije.
Nije vezano za saboracaj, ali se moze primjeniti na ovo. Izjava Gabe Newell-a oko piraterije:
"We think there is a fundamental misconception about piracy. Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem."
Ako ja moram presjesti 3 puta i cekati ko zna koliko izmedju linija da bih dosao sa Petricevca na Starcevicu, citava poenta javnog saobracaja pada u vodu. Ja sam htio predloziti tj cak i napraviti aplikaciju koja bi ovo radila. Svaki bus bi imao GPS lokator, karte bi se kupovale preko aplikacije i postojale bi opcije za jednodnevnu, visednevnu, sedmicnu i mjesecnu kartu. Vozac ne bi imao interakciju sa putnicima. Kada izaberete autobusku stanicu kroz interaktivnu mapu pisalo bi vam ETA na osnovu trenutne pozicije sledeca 2 autobusa... ali sve to pada u vodu jer imamo vise prevoznika.