Чињеница да је опозиција дубоко и непремостиво подијељена (до те мјере да је чак и ПДП изнутра подијељен пошто Црнадак редовно прозива Драшка), а с друге стране да је СНСД нашао кандидата без неке мрље, ако и не превише познатог до сада на политичкој сцени, говори у прилог томе да СНСД добија изборе. Да се добије Милетова машинерија, морају да се посложе баш све коцкице, а овдје их фали доста. Једино што је Драшко ипак довољно урадио, да се може добро попунити реклама, Врбас, паркови...
Што се тиче кандидата за скупштину, помену горе човјек Мињу Савановића и хвала му на томе. Вукановић ми иде на живце са својим драњем на свакога чим ухвати прилику, али Миња Савановић је добар момак, велики хуманитарац, ког сам имао прилику и упознати током скупљања неке помоћи за завејани народ по селима, коју су они онда развозили џиповима. Вјерујем да ћу за њега гласати јер нико други ми не пада на памет. Или за СДС, чисто из ината што их Американци блокирају. Иако никог са листе не видим да знам.
Носилац Жељко Раљић је био директор "Водовода"? Ево нешто Тривићка бјесни на Драшка због смјене:
https://www.instagram.com/p/C-Arg-7NMKS/Бацих поглед, и Драшко има далеко већу подршку на инстаграму, од Јелене. То ипак нешто говори у смислу тога какав резултат можемо очекивати. Јесте да велики дио гласачке популације не користи инстаграм, али разлика је ипак озбиљна.
Моја процјена - СНСД, али са малом предношћу.
Citiraj:
Crvenim kmerima je bolje da izgube i skupstinsku vecinu i gradonacelnika, jer ce im se mali balonja u suprotnom popeti na kicmu raznoraznim performansima.
Сви ти перформанси су нетрагом нестали негдје са појављивањем Бегићевог снимка...