banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 11:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120005 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5835, 5836, 5837, 5838, 5839, 5840, 5841 ... 6001  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 01 Sep 2024, 16:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
skypostman je napisao:
Evo neke statisticke projekcije, prognoziraju nam 4 boda iz 6 utakmica.Slika

У суштини потребно је 7-8 бодова за тај плеј-офф.
Мада треба пуцати одмах на нокаут фазу, добити све у БЛ па са стране шта узмемо :D

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2024, 17:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Ukoliko se malo pojačamo, a ne znam šta više čekaju, po meni možemo uzeti realno 4 boda kući i 4 u gostima.
Kući smo tradicionalno jaki i na gradskom je sve moguće. Ekipe kojima idemo u goste su realno našeg ili lošijeg kvaliteta, tako da je po meni ovih gore 7-8 bodova uz malo sreće dostižno.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2024, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Iz prva dva kola sve preko 0 bodova je uspjeh. Najteža domaća i najteže gostovanje bez polemike.
Do tada imamo derbije kući sa Veležom i Sarajevom kao i Zrinjski u gostima koji slijedi 15.09.
Aj Boracc

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2024, 20:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Ako sam dobro skontao na sajtu uefe, mi smo do sada osvojili 2,5 boda, te sledeće sezone krećemo sa 8.000 bodova. Dalje piše da svaka pobjeda donosi 2 boda, a neriješeno 1 bod. U teoriji, ako bi npr imali dvije pobjede i neriješeno, sledeću sezonu počinjemo sa 13.000 bodova. To je benefit koji bi nam donio status nosioca u prva dva kola. Molim LDA i ostale što se razumiju da potvrde ako je ovo tačno.
https://documents.uefa.com/r/Regulation ... gue-Online

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2024, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
korpus je napisao:
Ako sam dobro skontao na sajtu uefe, mi smo do sada osvojili 2,5 boda, te sledeće sezone krećemo sa 8.000 bodova. Dalje piše da svaka pobjeda donosi 2 boda, a neriješeno 1 bod. U teoriji, ako bi npr imali dvije pobjede i neriješeno, sledeću sezonu počinjemo sa 13.000 bodova. To je benefit koji bi nam donio status nosioca u prva dva kola. Molim LDA i ostale što se razumiju da potvrde ako je ovo tačno.

Тако сам и ја схватио неки дан.
Тренутни коефицијент нам је 8000 а можемо га поправити резултатима у групи. А сад шта нам може донијети коефицијент јесте награда за цијелу лигу.
Не знам такође јесам ли добро схватио али захваљујући резултатима сљедеће године имаћемо представника у ЛШ, ЛЕ и ЛК, сад чекамо да нам се неко прикључи у дискусију о овоме.

https://meridiansport.ba/featured/borac ... evo-velez/

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2024, 21:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ne sampion ide u LS, ostali u LK, stim sto osvajac kupa krece iz drugog kola LK. Isto sve ostaje. Da bi dobili LE mislim da BiH mora biti 32 cini mi se, sto je nemoguce. Mi ako osvojimo ligu vrlo vjerovatno cemo biti nosioci u prvom kolu.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2024, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ma kakav benefit za ligu, to dobri Bošnjo priča da bi lakše podnio Borčeve uspjehe. To što si ti rekao možda bi dobili ako budemo među 8. Nek pričaju ne treba im kvariti merak. Ništa se neće promijeniti oko lige. A ovo što Korpus pita to i mene zanima mislio sam njega pitati, pošto se onaj sajt za koeficijente skrojz raspao na Borcu svaki dan drugačije pokazuje. Da smo osvojili 2.5 do sad, vjerovatno jer sam skužio da je i Zrinjski plasmanom dobio 2.5 ali ovo da pobjeda nosi 2 tako piše iako mi to nešto puno

Nego dobre protivnike nam je raspored ujebao, kako je moguće da gostujemo i Vikinguru i Šamroku, zašto nekom nismo domaćini. A ove domaće su teške

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2024, 21:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Trenuto je 8, to nam se racuna za sljedecu sezonu. U grupi dobijamo dva za pobjedu i jedan za remi, plus bonusi u zavisnosti od mjesta na tabeli na kraju nesto sitno.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2024, 21:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Da, pobjeda nosi 2 boda za klub, a za drzavu se to dijeli sa brojem ucesnika te drzave, tj 4 u ovom slucaju. Znaci 0.500 bi Bosna dobila za Borcevu pobjedu. Remi je 1 bod za klub i 0.250 za drzavu.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2024, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
korpus je napisao:

Ovo boldovano je ključno.

Citiraj:
Za ispadanje u prvom pretkolu Konferencijske lige se dobija koeficijent 1.000, u drugom 1.500, u trecem 2.000, a u playoffu 2.500.

Kada se uđe u grupnu fazu, bodovi se skupljaju od nule, svaka pobjeda nosi 2.000, a remi 1.000. Ako ekipa skupi manje od 2.500 bodova u grupi Konferencijske lige, uzima se da je osvojila 2.500, znači isto kao da je ispala u playoffu. Ako skupi više, uzima se toliko koliko je skupila (znači ne zbraja se tih 2.500, to je samo minimum ispod kojeg se ne može).
Za Europa ligu je isto, samo što je ta minimalna granica 3.000.

Npr Borac udje u Konferencijsku ligu, ako sve utakmice izgubi, ili samo jednu pobijedi, dobija koeficijent 2.500. Ako 1 pobjedi i 1 neriješi, dobija 3.000.

Ako prođe grupu dobija bonus još barem 2.000 boda.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2024, 08:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
4. Septembar je rok za registraciju igraca za sljedecu fazu lige konferencija. Gdje su ta pojacanja ?

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2024, 08:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Моријентес je napisao:
korpus je napisao:

Ovo boldovano je ključno.

Citiraj:
Za ispadanje u prvom pretkolu Konferencijske lige se dobija koeficijent 1.000, u drugom 1.500, u trecem 2.000, a u playoffu 2.500.

Kada se uđe u grupnu fazu, bodovi se skupljaju od nule, svaka pobjeda nosi 2.000, a remi 1.000. Ako ekipa skupi manje od 2.500 bodova u grupi Konferencijske lige, uzima se da je osvojila 2.500, znači isto kao da je ispala u playoffu. Ako skupi više, uzima se toliko koliko je skupila (znači ne zbraja se tih 2.500, to je samo minimum ispod kojeg se ne može).
Za Europa ligu je isto, samo što je ta minimalna granica 3.000.

Npr Borac udje u Konferencijsku ligu, ako sve utakmice izgubi, ili samo jednu pobijedi, dobija koeficijent 2.500. Ako 1 pobjedi i 1 neriješi, dobija 3.000.

Ako prođe grupu dobija bonus još barem 2.000 boda.

Da, takozvano branjenje bodova, i u LE ima isto, samo tamo je 4 ili 5, ne sjecam se sad. Barem je bilo do promjene formata, tamo ima 8 utakmica pa ko zna kako je sad. Tog jedino nema u LS, ali tamo je svakako pet puta teze i zakaciti neki bod. :D

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2024, 08:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Fighter1926 je napisao:
4. Septembar je rok za registraciju igraca za sljedecu fazu lige konferencija. Gdje su ta pojacanja ?

Izgleda da se sve radi na ho ruk, igraci se dovode kad se zagalami i kad nezadovoljstvo kipti,onda daj sta das,dokaz zadnja dva igraca plus golman,hvala Bogu sa njima su pogodili,cim su se oci zamazale ovom euforijom oko evrope nista.Nama treba jos 4 igraca da budemo konkurentni u prvenstvu,evropa nije ni bitna,sta napravimo napravimo.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2024, 09:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slušao sam određena razmišljanja koja kažu da bi 4-5 novih igrača vratilo stvari na početak i razbilo neki duh ekipe koji se stvorio.

Drugi su mišljenja da je prvenstvo predato i neće da se troše bezveze a nemaju ambicija u Evropi, prezadovoljni su ovim.

Dok treći smatraju da bez novih kvalitetnih igrača u svakoj liniji vrlo brzo će zaribati borčeva mašina

Ja sam mišljenja da dovedu barem veznjaka i napadača, i da ganjaju prvenstvo ali probati neopterećeno u smislu prolaza dalje uzeti koji bod u Evropi zarad reputacije kluba i keša naravno.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2024, 09:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kad su izbori za novog predsjednika saveza? Ako je predato prvenstvo, pa moze se sad graditi ekipa za sljedecu sezonu, to je najbolja solucija, ulaze uigrani i spremni za onu tamo sezonu.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2024, 09:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
U martu iduće godine su izbori u savezu.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2024, 09:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
Evropu odigrati muški a prvenstvo da bude prioritet...U ovim takmičenjima konferencijske lige i evropa lige, uvijek su jači klubovi igrali sa pola gasa a slabiji grizli, i tako treba da se i mi postavimo, pa šta bude....Prvenstvo je najbitnije takmičenje i to treba da bude prioritet nad prioritetima ! Ove priče predato prvenstvo Sarajevu je šuplja !

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2024, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Tapsoba je stigao.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2024, 11:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jurilj u Zrinjskom izgleda.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2024, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
Tapsoba je stigao.

A ko je ovaj što ga sad reklamiraju, ovo su ruke nekog bjelca, nije crnjo

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120005 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5835, 5836, 5837, 5838, 5839, 5840, 5841 ... 6001  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]