banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 22:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120019 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5832, 5833, 5834, 5835, 5836, 5837, 5838 ... 6001  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 30 Avg 2024, 14:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Joker4 je napisao:
skypostman je napisao:
Joker4 je napisao:
Šamrok dobro gostovanje, let za Dablin svaki dan iz Zagreba, idealno gostovanje i lokanje po irskim pabovima.
Viza jel treba?

Treba, sutra saznajemo raspored, imamo mislim dovoljno vremena da to sredimo.

Jel treba kakva viza ?
Dozvoliš dolazak navijača samo sa grčkim pasošem i problem riješen.

Poslednji put menjao žao mi muškatli dana 30 Avg 2024, 15:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 15:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Jul 2024, 15:05
Надам се да ће се продавати пакети карата за све три утакмице, да буде стадион пун и на Омонији, иначе ко зна.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
skypostman je napisao:
Joker4 je napisao:
Šamrok dobro gostovanje, let za Dablin svaki dan iz Zagreba, idealno gostovanje i lokanje po irskim pabovima.
Viza jel treba?

Za BH i pasoš Srbije treba viza za Irsku, za Hrv pasoš ne.
Mislim da se za BH pasoše viza izdavala u Ljubljani, pa je jeba izorganizovati se.
Ako se nešto mijenjalo u međuvremenu, izvinjavam se.

Mada, tu će bit pjano sve, i u i oko stadiona. Treba to doživjet.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 15:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
skypostman je napisao:
Ja cijenim da ce 5-6 bodova biti dovoljno za plejof.

7 će trebati na osnovu simulatora
https://x.com/fmeetsdata/status/1827698 ... m82ig&s=19

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 15:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Choban je napisao:
skypostman je napisao:
Joker4 je napisao:
Viza jel treba?

Za BH i pasoš Srbije treba viza za Irsku, za Hrv pasoš ne.
Mislim da se za BH pasoše viza izdavala u Ljubljani, pa je jeba izorganizovati se.
Ako se nešto mijenjalo u međuvremenu, izvinjavam se.

Mada, tu će bit pjano sve, i u i oko stadiona. Treba to doživjet.

Sve je ovako kao što si naveo, provjerio sam na sajtu.

Nadam se da će biti nekako olakšana procedura preko kluba. Bilo bi ovo super za otići.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 15:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Avg 2017, 10:37
zerocool je napisao:
Filip je imao gresku jbg, ne znam ni ja sto je nogom isao u onoj situaciji, ali kako je branio sinoc, a pogotovo u Madjarskoj, nema mu se sta zamjeriti

Mene je podsjetio na Bajkovića 2012. u Bordou.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 15:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Svaka pobjeda u grupi 500 000 eura.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
žao mi muškatli je napisao:
Dozvoliš dolazak navijača samo sa grčkim pasošem i problem riješen.

Niti će ti sa grčkim pasošem biti miroljubivi na stadionu, niti će BBB propustiti priliku da dođu u grad da prave sranja. A problem što se tiče utakmice nije riješen dok je gostujući sektor tamo.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 16:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
:lol:

Citiraj:
Na tribinama Gradskog stadiona u Banjaluci, tokom meča koji su u četvrtak odigrali Borac i Ferencvaroš, bilo je prisutno oko 8.500 gledalaca, od čega 320 pristalica mađarske ekipe.

Podaci su ovo Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, iz koga su naveli da je sve prošlo bez incidenata.

"Sve je proteklo mirno zahvaljujući prije svega nizu planskih mjera koje su preduzeli pripadnici Policijske uprave Banjaluka u saradnji sa jedinicama žandarmerije", saopšteno je iz MUP-a Srpske.

https://www.nezavisne.com/sport/fudbal/ ... ros/853465

Inače, šta je s onim bacanjem flaša nakon što je Borac dao gol? Da li su ljudi toliko retardirani?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 16:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
Šta misliš zašto rade u policiji?

Moja prognoza za ovu Borčevu "grupu" je nekih 4-5 bodova ako igra bude na nivou ove dvije protiv Mađara.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 16:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
danijell je napisao:
:lol:

Citiraj:
Na tribinama Gradskog stadiona u Banjaluci, tokom meča koji su u četvrtak odigrali Borac i Ferencvaroš, bilo je prisutno oko 8.500 gledalaca, od čega 320 pristalica mađarske ekipe.

Podaci su ovo Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, iz koga su naveli da je sve prošlo bez incidenata.

"Sve je proteklo mirno zahvaljujući prije svega nizu planskih mjera koje su preduzeli pripadnici Policijske uprave Banjaluka u saradnji sa jedinicama žandarmerije", saopšteno je iz MUP-a Srpske.

https://www.nezavisne.com/sport/fudbal/ ... ros/853465

Inače, šta je s onim bacanjem flaša nakon što je Borac dao gol? Da li su ljudi toliko retardirani?

Mirno? Hahahha, jebo majku tacno nisu normalni.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 17:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Pa ovih 6 ekipa sa kojima igramo svaka ima drugačije protivnike. Pičvajz živi.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 17:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa da, to i jeste poenta ovog sistema.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 17:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Po meni najteži protivnik i na terenu i van njega je Panata: ima tri srpska reprezentativca, Mladenović, Maksimović i Đurićić.Skoro su doveli Pelistrija iz Man Junajteda i peocjenjena vrijednost im je skoro 100 miliona(oko 96). Ispali od Ajaxa u Evropa ligi a prošli Lens sinoć tako da nas očekuje teška borba za bod(ove).
Drugi po jačini sigurno je LASK koji je veoma loše otvorio sezonu, nakon 4 kola samo 3 boda u ligi i ispadanje od Steaue ukupnim rez 2:1. Od poznatijih igrača imaju Boatenga bivšeg štopera Bajerna i Filipa Stojkovića dugogodišnjeg desnog beka Zvezde. Najskuplji igrač im je Ljubičić hrvat procjenjen na 8 miliona, a ukupna vrijednost ekipe 46 miliona.
I treći po jačini protivnik nam gostuje a to je Omonia čija je vrijednost oko 26 miliona €. Izbacili su Torpedo iz Gruzije, Ziru iz Azerbejdzana i Fehervar mađarski. 5 pobjeda i poraz od Zire (6:0 prva utakmica). Najskuplji igrač Acili što je prošle ili pretpošle godine izludjivao Zvezdine igrače i čija je vrijednost malo preko milion €. Od nama poznatijih igrača imaju Veljka Simića (Zve, Voša) i Matea Marića što je igrao u Širokom.
Kod kuće bi pobjeda protiv Omonie i možda bod protiv Laska bila premija.
Najjači od ekipa kojima gostujemo je Apoel iz prvog šešira. Međutim to nije ni izbliza onaj klub što je izbacivao Zvezdu i Partizan u kvalifikaciijama što i pokazuje sinoćno ispadanje od RKS iz Letonije. Ispali su u kvalifikacijama za LŠ od Slovana Bratislave dok su u drugom kolu prošli Petroklub iz Moldavije. Procjenjena vrijednost ekipe je oko 14 miliona € a najskuplji igrač im je Max Meyer što je igrao u Šalkeu i za njemačku. Od nama poznatijih igrača imaju Raću Petovića i Matea Šušića što je igrao u Zrinjskom i Klužu.
Šamrok Roversi su procjenjeni na skoro 5 miliona € i većinom su sastavljeni od ostrvskih igrača. Prošlogodišnji šampioni Irske zauzimaju 5. mjesto nakon 29 kola i teško će u evropu iduće godine. U prvom kolu su izbacili Vikingur sa kojima će o takođe ukrstiti koplja, da bi ispali od Sparte Prag u drugom kolu. Takmičenje nastavljaju u evropa ligi gdje izbacuju Celje nakon produžetaka i na kraju ispadaju od Paoka (4:0 u grčkoj i 2:0 kući, oba poraza)
Vikingur po meni najlošiji protivnik sa kojima igramo. Sastavljen mahom od skandinavskih igrača čija je vrijednost oko 3.5 miliona €. Nakon ispadanja od Šamroka prolaze tri protivnika u Konferencijama i to Egnatiju, Floru i Santa Kolomu. Od Egnatije su izgubili kući 0:1 da bi uzeli u gostima 0:2.
Sa gostovanja vjerujem da se možemo vratiti sa 6 bodova i uz mogućnost X sa Apoelom.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
To što si ti rekao je neka školska analiza, i logično je, i po tome osvajamo 11 bodova i vrlo blizu smo direktnog plasmana u 1/8f. A kad to prevedemo na ono što je naš Borac očekivati je barem po bod u dvije domaće, a u gostima će nas neko rastaviti, što slabiji to veća šansa da nastradamo još sve neka duga putovanja. Po meni moramo osvojiti minimum 3 boda sve preko je premija, ali pod uslovom da se držimo u ligi u egalu sa vodećima

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 18:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Dobro pazite sta cete sa ulaznicama, po meni bi trebalo prvo pustiti pakete karata 10 dana, pa onda sto ostane prodavati individualno pred same utakmice.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 18:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Po meni paketi bi trebali biti: Istok 50 km a zapad centralni dio 100, bocni 70.
Ali do prve utakmice ima preko mjesec dana treba se sad okrenuti obavezama u ligi. Dolazi nam gošk koji i a 4 poraza.
Ja bih nešto ovako: Manojlović, Kvrža, Mejers, Šušić, Herera, Graha, Pihler, Vuković, Savić, Srećković i Jovo.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Citiraj:
29. avgust 2024. u Banjaluci bio je dan ispunjen iščekivanjem i uzbuđenjem, dok su se svi pogledi uprli ka stadionu Borca. Grad je pulsirao od napetosti, a strastveni navijači su čekali trenutak koji će promeniti sve. Svaki kutak grada bio je obojen u klupske boje, a atmosfera je bila nabijena nestrpljenjem. U ovoj nezaboravnoj večeri, radost i euforija preplavile su grad, donoseći dugo očekivani odgovor na pitanje koje je okupiralo srca svih. Ovaj emotivni prikaz tog nezaboravnog dana napisao je strastveni navijač Borca.

29. avgust 2024.

Jedan od najburnijih dana u našem gradu.

Ali ne mislim na ono poslijepodnevno nevrijeme i oluju.

Od prvih minuta iza ponoći i upoznavanja mađara sa banjalučkim ulicama…

Alarm zvoni u 7.

U kući za stolom je samo jedno pitanje, možemo li?

Svako kreće na svoj posao. U autu, na radiju, samo je jedna tema na jutarnjem programu i isto pitanje.

Gledam sugrađane kako idu na poslove, nije to obično jutro. Nema ovoga dana pitanja kako si, šta ima? Već samo jedno.

U firmi od portira do direktora sa nadom u očima pitaju se isto. U kafićima čitaju se novine u kojima je isto pitanje.

Žurimo svi kući sa posla. Nakon ručka koji je majka napravila, spremamo se. Majka traži nešto po mojim stvarima. Oblači dres i govori ”idem i ja”.

Šetamo kroz grad. Svi idu prema istom mjestu. Od onih koji odbrojavaju posljednje dane školskog raspusta, do onih kojima štapovi olakšavaju put. I onih poput moje majke koje su spremale ručak. Svi u istim bojama. Svi sa istim pitanjem i istom nadom.

Kako se bliži 21 čas, sve manje se postavlja to pitanje. Realnost prestaje da postoji. Nije je bilo ni 7 dana prije u Budimpešti.

Bliži se 23 časa. Objašnjavamo majci da će morati ostati još 30 minuta. Ne žali se, ali pod uslovom da uspijemo.

15 minuta poslije…

Vazduh puca.

Mnogo besplatnih zagrljaja.

Najveća količina sreće na jednom mjestu u ovom gradu.

Trajalo je 10-ak minuta.

Ponovo napetost.

Prošlo je i tih 30.

Majko, moramo još ostati.

Ma ostaćemo do jutra ako treba, i svi bi ostali.

Bliži se ponoć. Bliži se kraj 29. avgusta.

Kraj.

Muk.

Ponoć.

Rijeke ljudi idu kućama bez riječi.

Tišina. Ali ne ona neprijatna.

Tišina sa emocijom.

Ni majka ništa ne progovara.

Ali dobili smo odgovor.

Mogli smo i možemo!

Hvala vam!

Извините на дужем тексту.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 22:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Dec 2020, 15:59
borac_sampion je napisao:
Po meni paketi bi trebali biti: Istok 50 km a zapad centralni dio 100, bocni 70.
Ali do prve utakmice ima preko mjesec dana treba se sad okrenuti obavezama u ligi. Dolazi nam gošk koji i a 4 poraza.
Ja bih nešto ovako: Manojlović, Kvrža, Mejers, Šušić, Herera, Graha, Pihler, Vuković, Savić, Srećković i Jovo.

Mora se Hrelja vise koristiti jedan od boljih veznih, a totalno slaba minutaza, prije bi njega gurao nego Kulasina i Sreckovica.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 22:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Veceras smo mogli vidjeti da se Sarajevo gura ove sezone. Namjesta im se titula znaci, pisi propalo odmah na startu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120019 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5832, 5833, 5834, 5835, 5836, 5837, 5838 ... 6001  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]