banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 16:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 285 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: OI PARIZ 2024
PostPoslato: 27 Jul 2024, 08:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Pokušali su Francuzi nešto drugačije, bar što se otvaranja tiče.
Ideja kao ideja nije loša, ali je realizacija (bar onaj dio što sam pogledao) očajna.

Kada su otvaranja ljetnih olimpijada u pitanju, teško da će ko prevazići London i Vangelisov "Chariots of Fire" sa Rovanom Atkinsonom ili vatromet iz Pekinga sa onog prelijepog stadiona - "Ptičijeg gnijezda".To su oni momenti koji mnogima ostaju u sjećanju, Pariz neće. ima još par primjera, ali eto naveo sam samo dva.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2024, 08:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ovo je bio drag show... To je nešto novo na OI.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2024, 08:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Govorio sam za ideju da ceremonija ne bude na stadionu i da se vozaju brodovima.

Onaj drag šou sa nekim izvođačima i bakljom neću ni komentarisati.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2024, 15:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
laoce je napisao:
Kod npr. Japana je bila prikazana samo trećina sportista, jos jedna brojna ekipa je isto tako bila samo ovlas prikazana. Totalni promašaj je bilo i previsoko postavljanje imena drzave,tako da se neki nisu mogli ni vidjeti od te table.

Sportisti su stavljeni u drugi plan,

Jebene table.

A one kamere na sajlama još nisu izmišljene.

danijell je napisao:
Ovo je bio drag show... To je nešto novo na OI.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2024, 18:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Okt 2005, 21:36
Odgledah danas košarkašku utakmicu između Španije i Australije. Australija mi djeluje baš dobro. Mogli bi otići daleko.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2024, 00:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Evo današnjeg bilansa:

Citiraj:

Први дан Игара у Паризу - Ђоковић и Микец у првом плану, Арсић у четвртфиналу скифа

Резиме данашњих резултатa српских олимпијаца

- Стрелац Дамир Микец је окончао квалификације у дисциплини 10 метара ваздушни пиштољ као први у конкуренцији од 33 такмичара и сутра ће се од 9.30 борити за медаљу.

- Веслачица Јована Арсић се пласирала у четвртфинале у женском скифу са временом 7:48,29, као трећа у својој квалификационој групи. У четврфиналу ће веслати 30. августа, у 9.30.

- Веслачи Николај Пименов и Мартин Мачковић завршили су квалификациону трку у мушком дубл скулу као четврти у својој групи, са временом 6:17.36, што значи да ће у репасаж.

- Џудисткиња Милица Николић је у првом колу савладала Марушу Штангар из Словеније, али није успела да се пласира у четвртфинале у категорији до 48 килограма, пошто је у осмини финала поражена од Шпанкиње Лауре Мартинез Абеленде резултатом 10:0.

- Пливачка штафета у дисциплини 4x100 метара слободним стилом, коју представљају Андреј Барна, Велимир Стјепановић, Никола Аћин и Јустин Цветков, освојила је пету позицију у својој квалификационој групи са временом 3:14.68, што није довољно за финале.

- Зорана Аруновић није успела да се пласира међу осам најбољих у дисциплини 10 метара ваздушни пиштољ. Завршила је на 10. месту у квалификацијама и остала без пласмана у финале.

- Новак Ђоковић је победио аустралијског тенисера Метјуа Ебдена са 2:0 у сетовима (6:0, 6:1) у првом колу олимпијског турнира у тенису.

- Боксерка у категорији до 54 килограма Сара Ћирковић поражена је од Тајланђанке Јутамас Јитпонг после три рунде са 4:1 одлуком судија. Овим поразом Сара је елиминисана са турнира.

- Српска стонотенисерка Изабела Лупулеску поражена је од Порториканке Адријане Дијаз у првом колу резултатом 4:0, по сетовима 11:9, 11:5, 11:8 и 11:7.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2024, 10:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
evo prve medalje. bravo mikec, bravo arunovic, samo jos da vidimo koja ce biti. uvijek nas strijelci oduseve.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2024, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Prema najavama, Novak Đoković i Rafael Nadal će tako danas oko 13.30 sati na centralnom terenu u Roland Garrosu odigrati možda i posljednji međusobni meč.

Ako Đoković bude zaista vjerovao da je ovo finale RG i da je ovo grand slam sigurno će pobjediti, jer će Bik uvjeren sam vjerovati u to.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2024, 10:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2024, 12:04
Србија освојила прву медаљу. Микс Микец-Аруновић ће се сутра борити за злато, сребро обезбијеђено.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2024, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bik ce jurisati kao lud, jer mu je ovo posljednja prilika da se pokaze da moze dobiti Noleta. I nadam se iskreno da ce, kao sto si i ti napisao, i Nole gristi kao da je finale RG.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2024, 11:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Presjek današnjih rezultata. Sjajne vijesti donose nam Mikec i Zorana Arunović. Bravo ekipa.

Citiraj:
Пресек данашњих резултатa српских олимпијаца

- Стрелци Зорана Аруновић и Дамир Микец пласирали су се у финале дисциплине десет метара ваздушни пиштољ - микс и обезбедили прву медаљу за Србију на Олимпијским играма у Паризу. Представници Србије бориће се за златно одличје у уторак са турским тандемом Севал Илајда Тархан - Јусуф Дикец.

- Џудисткиња Марица Перишић, која се такмичи у категорији до 57 килограма, победила је у две борбе и прошла у четвртфинале, где је касније данас чека Криста Дегучи из Канаде.

- Српска пливачица Ања Цревар окончала је квалификациону трку на 400 метара мешовитим стилом као осмопласирана са временом 4:49,16 и остала без пласмана у финале.

- Боксерка Наталиа Шадрина била је боља од Доније Хелиф из Алжира и изборила пласман у четвртфинале олимпијског турнира у категорији до 60 килограма.

Шта следи?

- 14.00 Новак Ђоковић - Рафаел Надал (тенис, мушки сингл) - друго коло

- 21.00 Француска - Србија (одбојка, жене)

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2024, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Mikec vs Dikec
heheheh

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2024, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zasto mu Nole dozvoljava da se vrati u mec kada ga je ovako istamburao u prvom setu i do pred sam kraj drugog. Hm.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2024, 15:20 
Veteran
Veteran

Bogme ga je razbio kao dijete zvečku.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2024, 15:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Danasnji dan puno, puno bolji od onog juce. Ovo danas je bilo sve super jos veceras odbojkasice da dobiju Francusku i ja zadovoljan.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2024, 18:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ova Čeng Ling se tako "prljavo" borila protiv Marice Perišić da me čudi kako sutkinja to nije kaznila. To je bilo sve sano ne džudo. Sjajna Natalija Šadrina iako je Alžirka kud i kamo bolja protivnica. Ali mi se čini da Natalija u četvrtfinalu bokserskog turnira dobija glavnu konkuretkinju za zlato. Biće šteta ako bude tako.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2024, 22:33 
Veteran
Veteran

Dobiše i odbojkašice francuskinje. Nije možda išlo glatko kao što se očekivalo ali smo ih dobili. Sve u svemu, lijep dan za nas.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2024, 22:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Drugi dio dana nije bio tako uspješan za džudistikinju Maricu Perišić koja se oprostila od daljnjeg takmičenja jer je naletjela na razijačicu iz Japana koja joj je pokazala ko je ko u oovm sportu. Ostala je bez medalje, baš kao i Stefan Bunčić juče i Milica Nikolić prekjuče.

Iskreno, mislim da se bokserka Natalija Šadrina provukla. Malo su mi sudije, prevagnule u našu korist. Meni je, ovako laički, Alžirka bila bolja. Dobro je to što ide dalje, a loše što smo već ostali bez Sare Ćirković, tako da situacija nije svijetla.

Anja Crevar posljednja u kvalifikacijama, pozdravila se sa medaljom, baš kao i naša plivačka štafeta prekjuče i Velja Stjepanović kojem čemo samo za utjehu ostati da je bio najbrži u kvalifikacijama.

Jovana Arsić u veslanju jedva u četvrtfinale, muški dvojac u skifu Pimenov Mačković u polufinale, tek kroz repesaž. Istina u njemu su bili dominantni osvojivši prvo mjesto.

Sve je to tanko, i nema tu medalja, ako bude ovako išlo.

Jedino su strijelci, po naviici osvjetlali obraz. Odbojkašice sjajne. Novak odličan. E sada su na potezu basketaši, pa ponovo vaterpolisti koji su jedva dobili Japan, pa odbojkaši koji jesu igrali odlično protiv Francuske, ali su ipak izgubili i na kraju košarkaši. Mikec i Arunovićeva sutra za zlato, ako Bog da.

Evo najave za sutra:

Citiraj:

Уторак, 30. јул:

09.30 Веслање, женски скиф - четвртфинале (Јована Арсић)
09.30 Стрељаштво (микс), ваздушни пиштољ 10м - финале (Микец, Аруновић)
10.30 Аустралија - Србија (ватерполо, мушкарци)
11.10 Веслање, мушки дубл скул - полуфинале (Пименов, Мачковић)
11.17 Пливање (м), 100 метара слободно - квалификације (Андреј Барна, Велимир Стјепановић)
17.00 Словенија - Србија (одбојка, мушкарци)
22.35 САД - Србија (баскет 3x3)

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2024, 06:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2024, 12:04
Надам се да ће ватерполисти поправити утисак и остварити и другу побједу.
Било би одлично ако би микс узео злато, а Мачковић и Пименов се пласирали у финале.
Одбојкашима не дајем превише шанси, а баскеташи играју дерби и надам се да могу добити Амере, а у принципу битније да их добију у финалу.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2024, 08:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

samo da povezete, nas je mikec, protivnik je dikec hahahaha kakva budala na eurosportu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 285 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]