banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 22:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120065 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5771, 5772, 5773, 5774, 5775, 5776, 5777 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 19 Jul 2024, 20:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Nov 2023, 00:44
Neki židovski drugoligaš je uzeo Maxa, isti klub u koji je Makaric otišao prije par dana... i tu je onda bilo čim dodje bolja ponuda, možeš ići

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2024, 20:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Znaci to je ta klauzula, jer je imao ugovor jos godinu dana. Znaci kod nas ugovor ne vrijedi ni pisljivog boba, ne znas ko kako dolazi, ko odlazi. Mars mamu vam jebem raspalu, gori sam ja sto pratim ovo. Sve neki menadzeri, kurci palci, niko ne zna transfer od 50k napraviti, vi ste kurac obicni i to mlohavi. Mars iz Borca uhljebi.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2024, 20:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Jul 2024, 17:28
ББЛ je napisao:
Малтежанин није ни за БСК. Штета за Макса, добар штопер. Било је тешко за очекивати да ће прихватити улогу резервисте. Хвала му на свему, и сретно.

Maksa izuzetno dobar igrac podsjeca me na Mareta Jovanovica siguran i vrlo profesionalan,steta prava kakav amaterizam, bilo bi dobro da nam neko iz uprave izadje sa saopstenjem, marketing zakazao kriju se bitne stvari ,al nikako mi jedna stvar nije jasna nemoguce je da federalni mediji prije objave neki odlazak ili dolazak od zvanicne stranice kluba

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2024, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
I kako bilo sta ozbiljno pratiti ovdje? Taman mislis ajde, ide se na Paok, rade ljudi, sad ce i to jos koje pojacanje.. smiri se glava poslije sramote one iz albanije, kad puf evo ti ovo sad. Zaista nemam rijeci. Umjesto da cuvaju i ovo sto ima, oni jednog od najboljih igraca puste. Katastrofa

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2024, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
starcevicabl87 je napisao:
ББЛ je napisao:
Малтежанин није ни за БСК. Штета за Макса, добар штопер. Било је тешко за очекивати да ће прихватити улогу резервисте. Хвала му на свему, и сретно.

Maksa izuzetno dobar igrac podsjeca me na Mareta Jovanovica siguran i vrlo profesionalan,steta prava kakav amaterizam, bilo bi dobro da nam neko iz uprave izadje sa saopstenjem, marketing zakazao kriju se bitne stvari ,al nikako mi jedna stvar nije jasna nemoguce je da federalni mediji prije objave neki odlazak ili dolazak od zvanicne stranice kluba

Hoće, hoće sad će onaj iz Zokija izaći sve da nam pojasni. Kako da ne. Ja ne znam ni kako izgleda čovjek koji je predsjednik već godinu dana. Ja ću se opet pozvati na onog Tegeltiju, koliko god pričali da se njega ništa ne pita, kod njega je ekipa prije priprema napravljena, nije bilo ovakvih sranja, i pred evropski meč imao je susret klupskih delegacija, uvijek se oglasi i u pobjedi i u porazu. Ovi su mutavi

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2024, 00:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Puna vam usta evropskog Borca, a i dalje seoski maniri.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2024, 03:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Dec 2020, 15:59
Vinko ispao gospodin, sad mozda i vjerujem da je sam pravio ekipu, da mu nisu drugi sastavljalii…Vranjes mu presjedio sezonu, a sad glavni igrac, otislo sve sto je valjalo, sta se i radi od kluba ccc…

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2024, 08:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Винко је баш сам правио екипу, без суфлирања о'зго. Нећемо се зајебавати.

Тренутно, критике, највеће могуће иду на рачун Кајкута и Јандрића. Наводно, њима је Вицо препустио палицу око играчког кадра. Засад их је драги Бог, срећа, карма, или шта год погледало, па смо прошли Егнатиу. Самим тим, минимум услова за почетак сезоне је задовољен.
Играчи су дали све од себе. Жижовић је водио како је могао. Они, бар по мени, нису мета за критику.
Скупили се, одиграли, прошли, обезбједили клубу додатних 6 утакмица.

Ваљда ће горе поменути директори, довести 2-3 играча, да послије Паока пробамо нешто измађијати. Могуће да нас опет неки лакши ривал западне.

Што се тиче двомеча са солунцима, бојим се стока-разлике у Солуну, па ће нам стадион у реваншу бити сабласно празан.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2024, 08:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Dec 2022, 22:41
Hoce li cijene karata biti vece u odnosu na prvo pretkolo?

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2024, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Ovo sa Maxom je stvarno idiotski. Nas najkonstantniji igrac i mislim najstandardniji prosle sezone.
Dajte tu klauzulu Jovi u ugovor.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2024, 09:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Dino Skorup i zvanično, ne znam stiće li čravo za utakmicu protiv Paoka? Šteta što je Juričj otišao, dobro je pokrivao desnog beka.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2024, 09:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Nov 2023, 00:44
Mislim da bez obzira na rezultat stadion nece biti prazan jer dolazi relativno dobra evropska ekipa. Ja se iskreno nadam bar neki minimalni poraz da bude, ako nista zbog lozenja pred uzvratnu utakmicu, da ne bude iskljucivo formalna. Ono sta moze biti bzvz je najezda lokalnih grobarcica koji bi dosli kao podrzavati paok. To bi bio veci poraz od bilo kojeg rezultatskog.
Nadam se da ce pustiti opet ranije karte za vlasnike sezonskih i sa nekim popustom da se nagradi vjerujem i ovo malo ljudi sto je uzelo sezonsku.
I jesmo mi kupili ovog momka iz goska ili dolazi besplatno?Nevjerovatna scena bi bila da mi kupujemo igrace ali nasi raskidaju ugovor da bi otisli u drugu izraeslku dzaba

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2024, 09:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
I ja mislim da nas dole nece iznabijati. Izgubicemo 1-2 razlike.
Grci znaju biti mrljavi na pocetku sezone, sjetimo se Aeka protiv Veleza.

Dobro je sto smo doveli Skorupa, nadam se da to znaci da Vranjes seli na klupu. U Elbasanu se jos jednom vidjelo da Vranjes ne moze da trci.

Skorup je bio najbolji igrac Goska prosle sezone, zanimljiv igrac.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2024, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro je što su ovog doveli.
Sad se riješiti Pilera, Šaume, Misimovića, Staševića, Karaklajića ...

Meni se čini da ćemo baš mnogo golova primati iz prekida kombinacija niskih neuigranih štopera i strašljivog golmana biće loša za iole jačeg rivala.

Što se Grka tiče po meni je do 3 razlike prihvatljivo, i ovdje probati neki remi izvući. Ali se bojim da će nas sabiti u šesnaesterac jer mi nismo uspjevali 10 sekundi držati loptu ni protiv šipaca, i da će nam tih 90 min biti najdužih 90 u životu

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2024, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Što se lokalne seljadije tiče to se da riješiti veoma humano. Iz bezbjednosnih razloga dozvoliti ulaz u gostujući sektor samo sa grčkim papirima i ćao seljaci

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2024, 10:00 
Početnik
Početnik

tidecaller je napisao:
Hoce li cijene karata biti vece u odnosu na prvo pretkolo?

Sa obzirom da je biznismen presjednik i da nam u upravi sjede biznismeni a ne ljudi koji vole Borac
sigurno ce biti skuplje makar za 5km

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2024, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Bolje ćerka kurva nego sin koji govori "Vinko je gospodin".

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2024, 10:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Није Макс отишао у неки израелски Ш клуб, него у клуб који је прошле сезоне завршио трећи на табели. И који игра квалификације за КЛ. И сам је желио да оде, зато што није желио да буде резервиста. Једино та ставка у уговору који играчи имају нема никаквог смисла, да могу да оду кад год пожеле без икаквог обештећења. Потпуно несхватљиво, ал' шта је икад и било нормално у Борцу.
Скоруп, добродошао надам се да ће се брзо уклопити у екипу, и бити бољи него прошле сезоне.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2024, 10:59 
Početnik
Početnik

Kako je moguce da Sport ba ,Klix i ostali federalni portali dobiju prije informacije o Borcu (generalno transferima) nego nasi portali iz Republike Srpske. I ovi nasi sto objave to su pretezno supljaci (Jovetic,Kangva…). Pa se pitam ko je odgovoran za to?

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2024, 11:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Моја грешка, Макс је ипак отишао у други израелску лигу. Помјешао сам, кад они имају клубова којима име почиње са Хапоел, Макаби колико хоћеш што се каже.
Само штета што клуб није добио за њега макар 50 хиљаде Еура, ма да и да је добио питање је у чијем џепу би завршило то. И овај новац од Европе који је клуб за сада добио, питање је гдје ће отићи.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120065 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5771, 5772, 5773, 5774, 5775, 5776, 5777 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]