ЛДА212, хвала на овим детаљима. Него са ким играмо у трећем колу ЛШ
Као што сам већ написао, од две лоше, прошла је она мање лоша екипа. Ови козојебци су били зрели за 3,4 комада вечерас.
Ал' као што неко написа, игра се већ заборавила и пролаз је најбитнији. Исто тако "господа" из управе морају да одријеше кешу за 3,4 квалитетна појачања, ако желе групну и да се боримо за титулу. Пара ће бити од Европе, још ако се уђе у групну фазу, тек тада неће имати изговара и да се жале како немају пара.
Што се тиче игре. И Јово га даде, мсм да ни сам не зна како је ушла. Дај већ једном схваитете да Врањеш више једноставно не може. Хвала њему на свему, али са њим на терену Борац изгледа као да играмо да играчем мање. Што се на крају и показало код првог гола. Доведите везњака, и још једног века, не може Квржић са 35,6 година да игра 120 минута.
Не може штопер да игра скоро шесдесет минута на мјесту задњег везног. Срећа наша што смо играли са овима, иначе свака иоле озбиљнија екипњ би нам страдала три, четри комада.
Кула, осим брзине он нажалост нема ништа, евентуално по који дриблинг, и то је то. Јово му је додао ја мсм, и он у мјесто да покуша да шутне, он компликује, и пар секунди након тога добија жути картон.
Херера одличан био, док није направио ону глупост код другог гола, без икакве потребе, али на срећу није нас на крају то коштало, а могло је.
Оног ког би посебно истакао од свих играча ми је Каролина, колико тај момак одушевио својом игром у ове две утакмице. Како игра смирено, и не реагујр панично у критичним ситуацијама. Улијева повјерење екипи на терену, а и нама на трибинама. Надам се да ће тако и да настави.
Иначе голман нам се изгледа боји изаћи на корнер, и не улијева неко повјерење, али се надам да ће да нас у будућности све демантује.
Треба и Чаву похвалити кад то заслужи, борио се вечерас колико је могао.
Хасукић дијелује фино, залсужује већу минутажу против Паока, а не да улази кад Јово тотално падне.