banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 18:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120070 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5767, 5768, 5769, 5770, 5771, 5772, 5773 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 18 Jul 2024, 01:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
ЛДА212, хвала на овим детаљима. Него са ким играмо у трећем колу ЛШ :D
Као што сам већ написао, од две лоше, прошла је она мање лоша екипа. Ови козојебци су били зрели за 3,4 комада вечерас.
Ал' као што неко написа, игра се већ заборавила и пролаз је најбитнији. Исто тако "господа" из управе морају да одријеше кешу за 3,4 квалитетна појачања, ако желе групну и да се боримо за титулу. Пара ће бити од Европе, још ако се уђе у групну фазу, тек тада неће имати изговара и да се жале како немају пара.
Што се тиче игре. И Јово га даде, мсм да ни сам не зна како је ушла. Дај већ једном схваитете да Врањеш више једноставно не може. Хвала њему на свему, али са њим на терену Борац изгледа као да играмо да играчем мање. Што се на крају и показало код првог гола. Доведите везњака, и још једног века, не може Квржић са 35,6 година да игра 120 минута.
Не може штопер да игра скоро шесдесет минута на мјесту задњег везног. Срећа наша што смо играли са овима, иначе свака иоле озбиљнија екипњ би нам страдала три, четри комада.
Кула, осим брзине он нажалост нема ништа, евентуално по који дриблинг, и то је то. Јово му је додао ја мсм, и он у мјесто да покуша да шутне, он компликује, и пар секунди након тога добија жути картон.
Херера одличан био, док није направио ону глупост код другог гола, без икакве потребе, али на срећу није нас на крају то коштало, а могло је.
Оног ког би посебно истакао од свих играча ми је Каролина, колико тај момак одушевио својом игром у ове две утакмице. Како игра смирено, и не реагујр панично у критичним ситуацијама. Улијева повјерење екипи на терену, а и нама на трибинама. Надам се да ће тако и да настави.
Иначе голман нам се изгледа боји изаћи на корнер, и не улијева неко повјерење, али се надам да ће да нас у будућности све демантује.
Треба и Чаву похвалити кад то заслужи, борио се вечерас колико је могао.
Хасукић дијелује фино, залсужује већу минутажу против Паока, а не да улази кад Јово тотално падне.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 01:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jun 2022, 14:36
Зна ли неко када ћемо сазнати потенцијалну казну за УЕФА такмичења?

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 02:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Код нас на скандирање Косово Србија, и Косово је срце Србије, није се играло око 10 минута. А козојебци малтене цијелу утакмицу сакнидрали учк, и уби Србина а судији није памло ни на памет да испразни трибине.
Него зна ли се јел још увијек ричу?.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 05:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Utisak smo ostavili protiv Rio Ave, Kluža, Austrije ali ko danas priča o utisku, svi kažu nikad nisu prošli dvomeč. Sad smo rezultat ostvarili bez utiska, i spasili klub od katastrofe koja bi uslijedila da smo uz sve ono - nedostatak igrača, energije, želje, plana još i ispali. Igrači koji su prošle sezone igrali samo revijalne mečeve sad su morali igrati i spašavati stvar i to na pozicijama koje nisu njihove. I neko za ovo mora da odgovara u klubu i da popije otkaz.
Sreća. Dobili smo šansu za popravni, nevjerovatno ali izgleda da su ovaj put kad je najviše trebalo promašili sa svim pojačanjima počev od golmana, što je produkt kasnog ulaska o priču o pojačanjima a pustili su nosioce igre da odu i igraju po davljenicima u susjednim ligama. Jedino Carolina je doveden na vrijeme odradio pripreme i liči na pojačanje. Za ostale je bilo jasno sve čim nisu mogli ući minut protiv trećeligaša na pripremama.
Idemo prelazni rok raditi od početka, poštedite nas priče kako smo doveli Pilera, Maltu, onog debelog, Savića i da nam treba još jedan igrač ako nekad negdje naleti. Nemamo ništa sem zadnje linije i mladih momaka po krilu

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 05:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Dakle Jandrić i ekipa čim ustanete na posao, tri dana i noći radite dok ne uradite posao kako treba golman, desni bek, u sredini nemamo nikog trebaju trojica i barem jedan ofanzivac. 5-6 igrača odmah izmislite pa da igramo grupe ili dajte ostavke ako ne možete

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 05:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ја сам пресрећан што смо прошли. Знам да је оно одрончина од игре, али након 50 година двомеч проћи, одлична ствар.
Бар смо показали да знамо пенале пуцати, злу не требало 8) :evil3:

Појачања се морају довести брзо, да се спреме за дуеле који слиједе након Паока. Дакле, лигу европе и плеј оф конференције.

Што се мене тиче, Жижа је положио европски испит, све остало је бонус. Једино му замјерам лошу физичку спрему, али то има времена поправити.

Знали се степен повреде Пихлера?

И кога неће бити у Солуну због картона, сем Жиже :D ?

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 06:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Niko ne spominje Majersa, odlican je bio i na stoperu i u sredini odigra covjek. Karolina i Majers su pojacanja, ostali nista. Takva dva nam trebaju pored Grahe i jos jedan ispred.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 07:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
davorr3 je napisao:
Da, igramo loše. Lošije nego prije dva mjeseca, ali novi je trener, dosta je novih igrača, treba vremena da se uigraju, ako se uopšte i uigraju...

To stoji, samo ne znam koga uigravamo na sredini terena, štopere i Vranješa?

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 07:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Сада када се смирила глава... Хоће ли неко одговарати за слабу/непотпуну селекцију играча? У веома битну утакмицу улазимо са штоперима на позицијама задњег везног? На тој истој позицији, која је физички најзахтјевнија, почињемо са Врањешом који је за пензије? Шта ћемо са десним беком, евидентно је да Зока није ухватио форму још увијек?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 07:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Позитивно је што смо прошли то претколо ЛШ након пола вијека. Све остало је било мучно.

Нас су албанци надиграли у двомечу, да не би црвеног на градском не би ми гола дали до Митровдана. И синоћ за онај гол Лукић треба да дарива икону.

Физичка спрема екипе је очајна. Вуковић са 20 година не може трчати након 50 минута. Момак је велики потенцијал али џаба кад постајеш терет за екипу јер си испухао као балон у другом полувремену. О нападачу и средини терена је мање више све речено, радијус кретања 4 метра око своје осе. С играчима за рекреативне лиге ти нападаш европска такмичења...

Ови албанци су најгора екипа с којом смо играли у европи задњих 15 година(!!!) Али и поред тога су показали више жеље и били ближи пролазу.

Нама требају 2 играча минимум у средину, и то неки креативни везни кога је најтеже наћи, и офанзивни покретљиви играч иза нападача. Осим везног, треба нам прави нападач који може спаковати 15 голова.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 08:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Meni je Borac 80% kompletne utakmice djelovao kao raštimovan orkestar bez energije, a ni dirigent nije odavao utisak da zna šta radi.
Ovaj prolaz je manje više sreća, ali je prolaz i to je najvažnije jer se otvaraju neke mogućnosti.
Sumnjam da će se desiti neke tektonske promjene što se tiče pojačanja za ovo kratko vrijeme, tako da ostaje nada da ovaj skup igrača može dati više od onog što su do sada pokazali.
Ima i jedan drugi problem a to je da mi uvijek imamo nerealna očekivanja i precijenjujemo se, kako za klubove tako i za reprezentaciju.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 08:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Realno prolazak ovog pretkola je uspjeh. Sve ostalo je tuga. Dodje mi da placem kad pomislim na vezni red Blagaic Nisic Terzic. Ovo sinoc je ocaj. Sve ostalo ste rekli.
E sad Paok. Nadati se da su oni tek poceli pripreme,da su i oni neugrani i da se necemo osramotiti.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 08:05 
Stara kuka
Stara kuka

Realno prolazak ovog pretkola je uspjeh. Sve ostalo je tuga. Dodje mi da placem kad pomislim na vezni red Blagaic Nisic Terzic. Ovo sinoc je ocaj. Sve ostalo ste rekli.
E sad Paok. Nadati se da su oni tek poceli pripreme,da su i oni neugrani i da se necemo osramotiti.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 08:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
AndiamoBL je napisao:
Позитивно је што смо прошли то претколо ЛШ након пола вијека. Све остало је било мучно.

Нас су албанци надиграли у двомечу, да не би црвеног на градском не би ми гола дали до Митровдана. И синоћ за онај гол Лукић треба да дарива икону.

Физичка спрема екипе је очајна. Вуковић са 20 година не може трчати након 50 минута. Момак је велики потенцијал али џаба кад постајеш терет за екипу јер си испухао као балон у другом полувремену. О нападачу и средини терена је мање више све речено, радијус кретања 4 метра око своје осе. С играчима за рекреативне лиге ти нападаш европска такмичења...

Ови албанци су најгора екипа с којом смо играли у европи задњих 15 година(!!!) Али и поред тога су показали више жеље и били ближи пролазу.

Нама требају 2 играча минимум у средину, и то неки креативни везни кога је најтеже наћи, и офанзивни покретљиви играч иза нападача. Осим везног, треба нам прави нападач који може спаковати 15 голова.
Vukovic je umro fizicki i u prvoj utakmici u 60oj, samo zato sto mora trcati za Vranjesa koji stoji u krugu i seta. Zato sam rekao da cemo izgubiti jer je to covjek manje i jos uz to ubijas svog najbojeg igraca.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 08:58 
Stara kuka
Stara kuka

Znaci do sad imamo zagarantovano preko 3,5 mil km od uefe. Dajte ljudi otvorite se treba nap par igraca.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 09:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
Моријентес je napisao:
Čestitke ekipi, prolaz je jedino bitan, igraće se zaboraviti već sutra.

Prijedlog za upravu:
Postoji li mogućnost da klub donese odluku da se samo sa sezonskim kartama mogu kupiti ulaznice za preostale evropske utakmice.
Time bi eksponencijalno povećali prodaju sezonskih karata, odjebali derbi i Evropa navijače i onemogućili dolazak sektaša koji bi navijali protiv Borca kad bude dolazio Paok.

Ti si lud

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 09:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
AndiamoBL je napisao:

Није ти Вуковић ништа крив, крива је физичка припрема играча с једне стране , са друге стране што мора попуњавати рупе других. Прошле сезоне Вуковић је био у врло доброј физичкој спреми. Па узми Кулашина за примјер, момак ушао у другом полувремену, и није могао одиграти неких оквирно сат времена.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 09:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Rangarok je napisao:
davorr3 je napisao:
Da, igramo loše. Lošije nego prije dva mjeseca, ali novi je trener, dosta je novih igrača, treba vremena da se uigraju, ako se uopšte i uigraju...

Da. Ja sam među prvima kritikovao Žižovića što ga je tu stavio prvu utakmicu jer je bio nevidljiv, sinoć je to bilo za nijansu bolje. Majers je bio solidan, nije neuobičajeno da to pokriva štoper, i kod nas je to Vojnović radio. Misterija je šta je sa Pihlerom i Dimehom. Ali nisam pičkarao ni psovao mater nikome od njih.
Problem je što nemamo kontinuitet, svaku sezonu mijenjamo 7-8 igrača i trenera, nema tu rezultata, to ozbiljne ekipe ne rade. Zato sam još na pripremama rekao da će biti teška sezona i da ispadamo od Albanaca jer smo neuigrani, i zato mislim da je ovo sinoć istorijski uspjeh.
Zato ponavljam, 'ajd neuigranost mogu da razumijem, ali ne razumijem lošu kondiciju. Sa priprema došli nespremni, apsurd. Nakon 60 minuta gotovi. Nema presinga, nema trčanja, trči jedino Kulašin ali se potroši u prazno, ne može jedan igrač raditi presing, mora cijela ekipa.
Protiv PAOK-a jedino priželjkujem da se ne osramotimo. U ligi vidim da i Sarajevo i Zrinjski lutaju sa trenerom i igračima, više strahujem od neke treće ekipe "iz sjenke".

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 09:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2018, 09:54
Gledao sam samo produžetke i penale, ali po meni Borac pokazao sasvim solidnu igru. Ne znam otkud ovakva neobjektivna priča, nije albanska liga ništa slabija od Premijer lige BiH.
Kulašina hvatali grčevi jer je momak gino na terenu. Momci su se fakat dobro borili pa me čudi otkud ovolike kritike...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 09:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2018, 09:54
davorr3 je napisao:
Rangarok je napisao:
davorr3 je napisao:

Da. Ja sam među prvima kritikovao Žižovića što ga je tu stavio prvu utakmicu jer je bio nevidljiv, sinoć je to bilo za nijansu bolje. Majers je bio solidan, nije neuobičajeno da to pokriva štoper, i kod nas je to Vojnović radio. Misterija je šta je sa Pihlerom i Dimehom. Ali nisam pičkarao ni psovao mater nikome od njih.
Problem je što nemamo kontinuitet, svaku sezonu mijenjamo 7-8 igrača i trenera, nema tu rezultata, to ozbiljne ekipe ne rade. Zato sam još na pripremama rekao da će biti teška sezona i da ispadamo od Albanaca jer smo neuigrani, i zato mislim da je ovo sinoć istorijski uspjeh.
Zato ponavljam, 'ajd neuigranost mogu da razumijem, ali ne razumijem lošu kondiciju. Sa priprema došli nespremni, apsurd. Nakon 60 minuta gotovi. Nema presinga, nema trčanja, trči jedino Kulašin ali se potroši u prazno, ne može jedan igrač raditi presing, mora cijela ekipa.
Protiv PAOK-a jedino priželjkujem da se ne osramotimo. U ligi vidim da i Sarajevo i Zrinjski lutaju sa trenerom i igračima, više strahujem od neke treće ekipe "iz sjenke".

Kako su sa priprema došli nespremni?

Pa druže, treba vremena da ekipa uđe u takmičarski ritam, pripreme nisu dovoljne. Nakon priprema su teške noge i to se vidjelo sinoć.
Igrao sam aktivno fudbal 20 godina, vjeruj da znam o čemu pričam.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120070 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5767, 5768, 5769, 5770, 5771, 5772, 5773 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]