banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 12:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120070 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5766, 5767, 5768, 5769, 5770, 5771, 5772 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 17 Jul 2024, 23:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Од две лоше, прошла је мање лоша екипа. Нисам ни могао пенале да гледам.
Страх ме и помисли шта ће паок да нам ради.
Ал' ето играмо минимално плеј од КЛ, и то је једина добра ствар од ове накарадне побједе.
Без једно три квалитетна појачања, немамо се ми чему надати, ни у плеј офу.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2024, 23:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Zabrinjava to što u igračima nema trunka želje za borbom i igrom. Sinoć smo gledali 11 mrtvaca na terenu. Ipak, moram izdvojiti Čavića koji je trčao i borio se na kraju i odlučio. Jovo mi je sve živce pokidao. Ono komplikovanije kod gola je za slom živaca za navijača Borca. On mora ići nadam se da je to za Rusiju ozbiljno. Hasukić kao špricer kod izvršenja penala. Golman ne postoji na golu. Užas šta su napravili od onakve ekipe i sreća što smo dalje prošli. Cijele tribine Gradskog da parkiramo ispred gola PAOK će nam ga zavući. Prošle godine su razvalili Dinamo 5-1. Sa ovakvom pristupom igri... oborićemo Ginisa...

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2024, 23:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
Odlicno izvedeni penali. Aj ovo para sta se osvojilo da se ulozi u redovne plate i neko POJACANJE

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2024, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Rangarok je napisao:
Imate 10-15 dana da dovedete bar 2 kvalitetna igraca, protiv Paoka svakako igramo rekreativno, pa onda da se borimo dalje.

Druže jesi li ozbiljan? Kakva dva? Nama fali 3-4 igrača da kompletiramo prvu postavu, a nećemo valjda bez zamjena gurati sezonu.
Sutra će se vidjeti jesu li problem bile pare ili lelemudanje, ako sutra dovedu igrače imamo šanse do plejofa koliko toliko da se uigraju, to je 20ak dana

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2024, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Зна ли се већ сада, ако :D испаднемо од ПАОКа, јесмо ли носиоци у ЛЕ?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2024, 23:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Nemam riječi, drago mi je, a u istom trenutku sam iskreno jako razočaran, ova ekipa je u rangu GOŠK-a prošle sezone. Nemam riječi, da nama igraju u najvažnijoj utakmici skoro u istoriji Vranješ 37 god, Kvržić 37god, Pejović trening igrač, Jovo tele, Čavić od 30 kila, kojeg ipak jedinog moram pohvaliti za trud, za Hereru mi je jasno poslije ove itakmice zašto ne igra na višem nivou, Grahovac takođe mi je jasno zašto igra u Borcu, Kulašin pojma o fudbalu nema, dobar je samo za štafete oko gradakog. Ne znam šta reći stvarno, razočaran sam da mi ovakvom igračkim kadrom igramo ovo što igramo. Nek nam Bog na pomoći. Prošli smo ali sam ja iskreno razočaran.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2024, 23:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Jako loše.Ne bi da mračim, ali ako ne dovedemo neka pojačanja u pravom smislu te riječi 100% ostajemo na tih toliko željenih "još 6 Evro utakmica"
Jedino dobro večeras je fantastično izvedeni penali.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2024, 23:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Jebem li vam majku jos jednom, javasluk teski na svim poljima.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2024, 23:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Nov 2023, 00:44
Mozda je isfurano vec al jedini krivac za sve je upravo uprava. Bzvz prozivati Zizovica ( iako sam misljenja da nam treba bolji sef struke) je neadekvatno jer lik igra sa igracima koje je dobio. Ali da je uprava dovela nas na to da smo primorani igrati sat vremena sa dva stopera na veznim igracjma pored kna dva stopera koja su na stoperskim pozicijama. Da se ne moze desni bek naci, da kvrzic sa 35+ godina mora igrati 120min iako nije vise na top nivou. Da jovo lukic mora dati go na asistenciju Boga licno jer druge ne vidim.... Pa majku mu jebem. Uzeti ovih 14 dana, jer sto je neko rekao ne trbeamo ni analizirati paok, i naci adekvatne igrace na sredini OBAVEZNO. Ne znam da li je neko od vas upoznat tacno sa detaljima ali mislim da iz kola u kolo pri registraciji igraca se moze napraviti samo jedna izmjena odnosno dodati samo jedan igrac, po tom za LE mi mozemo dodati samo dva nova igrača od cega jedan mora biti u narednim danima ( informaciju vucem iz FMa, pa ne znam jel istinita skroz :D )

Nego jebote prosli smo dvomec

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 00:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Sad kada se glava malo smirila, buja taj osjecaj da se proslo kolo u evropi i da dolazi jebeni Paok. Uopste nije mala stvar, pri tome, imamo taj plej of LK u rukama.
I dalje je taj gorak ukus zbog igre veceras i samog rostera, koji je katastrofa. Nadam se da su vec zasukali rukave i spremaju par extra pojacanja koja ce donijeti prevagu.
Nisam vidio zbog cega je Zizovic dobio crveni, ali pojeo je govno sta god da je uradio. Legendo, sam siptarima amaterima se boris do penala, alo.. kakvo je divljanje?! Spremaj tu ekipu kako Bog zapovjeda, a uprava i sportski sektor neka dovodi pojacanja.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 00:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Čestitke ekipi, prolaz je jedino bitan, igraće se zaboraviti već sutra.

Prijedlog za upravu:
Postoji li mogućnost da klub donese odluku da se samo sa sezonskim kartama mogu kupiti ulaznice za preostale evropske utakmice.
Time bi eksponencijalno povećali prodaju sezonskih karata, odjebali derbi i Evropa navijače i onemogućili dolazak sektaša koji bi navijali protiv Borca kad bude dolazio Paok.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 00:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
Ovo se ne bi smjelo ispustiti tj. da se ne igra jesen u Evropi. Bukvalno se ne zna hoce li biti smijesnije trece kolo Lige Evrope ili ako se ispadne pa plej-of Lige konferencija.

U Q3 LE igra 12 timova iz sampionske staze koji ispadnu u Q2. Nema povlastenih i nepovlastenih timova. Mislim da se vec sad moze na keca reci da ce 11/12 ekipa biti:

Borac
Dinamo Minsk
Celje
Petrokub
TNS
RFS
Klaksvik
Samrok
Santa Koloma
Panevezis
Linkoln

I ostaje da se vidi ko ce ispasti u dvomecu Steaua-Makabi sto je uostalom i najjaci tim koji ce igrati u tom dijelu kvalifikacija.

Imas 50% sansi da izvuces amatere iz kategorije Linkoln, Santa Koloma, TNS i slicno. Jedino bi taj tim Steaua/Makabi bio smrt, protiv ostalih se moze igrati rutinski.

I onda ako bi se omaklo da i to ispadnes, u plej-ofu bi ti rivali mogli biti samo ekipe koje su ispale sad u prvom kolu LS. Jer u PO LK postoje povlasteni i nepovlasteni, ali se ne gleda koeficijent nego su povlasteni oni koji ispadnu u Q3 LE (potencijalno Borac) i nepovlasteni koji prodju kroz Q3 LK (to su ovi timovi koji su sad ispali u Q2 LK).

To su Helsinki, Larne, Diferdanz, Ordabasi, Vikingur, Egnatia, Flora, Virtus, Struga, Pjunik, Dinamo Batumi, Decic, Balkani i Hamrun.

Cak mislim da su ove neke ekipe koje su potencijalni rivali u PO LK ozbiljnije od onih koje bi mogle pasti u Q3 LE.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 00:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Kad ispadnemo od Paoka, za Ligu Evrope idemo na nekog od porazenih iz ovih meceva:

FCSB (Rumunija) / Makabi Tel Aviv (Izrael)
KI Klaksvik (Farska ostrva) / Malme (Švedska)
Šamrok Rovers (Irska) / Sparta Prag (Češka)
Linkoln Red Imps (Gibraltar) / Karabag (Azerbejdžan)
Nju Seinc (Vels) / Ferencvaroš (Mađarska)
RFS (Letonija) / Bodo Glimt (Norveška)

5 od ovih 6 su tu negdje ekipe sa nama. Pojacanja sto prije i idemo u grupe. Sad se lomi, ajmoooo!

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 00:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
Samo da se ispravim, u pravu je @Skypostman

Promijenila je UEFA ove godine sa ovom silnom promjenom pravila i status povlastenih/nepovlastenih. Prosle godine nije bilo povlastenih/nepovlastenih za 3. kolo LE (sampionski dio) po koeficijentu nego su svi isli u jedan bubanj.

Ove godine je drugacije

Citiraj:
For the losers of the Champions League second qualifying round, the club coefficient of the lower-ranked team in each tie will be used. Before the draw, UEFA may form groups of seeded and unseeded teams per the principles set by the Club Competitions Committee. The first team drawn in each tie will be the home team for the first leg.

Znaci ako Borac ispadne od PAOK-a, potencijalni rivali su RFS, TNS, Linkoln, Samrok, Klaksvik i losiji iz dvomeca Makabi/Steaua. Tu bi TNS i Linkoln bili ziceri zicera, Samrok, RFS i Klaksvik nesto ozbiljniji i jedna mina.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 00:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
AAAAAAAAAAAAA

Pozdrav iz Tirane, gola voda...

Aj Borac!

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 00:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Mi smo energiju pokazali tek kod penala i slavlja. Čuvali se za PAOK, jbi ga :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 00:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Jul 2024, 17:28
LDA212 je napisao:
Samo da se ispravim, u pravu je @Skypostman

Promijenila je UEFA ove godine sa ovom silnom promjenom pravila i status povlastenih/nepovlastenih. Prosle godine nije bilo povlastenih/nepovlastenih za 3. kolo LE (sampionski dio) po koeficijentu nego su svi isli u jedan bubanj.

Ove godine je drugacije

Citiraj:
For the losers of the Champions League second qualifying round, the club coefficient of the lower-ranked team in each tie will be used. Before the draw, UEFA may form groups of seeded and unseeded teams per the principles set by the Club Competitions Committee. The first team drawn in each tie will be the home team for the first leg.

Znaci ako Borac ispadne od PAOK-a, potencijalni rivali su RFS, TNS, Linkoln, Samrok, Klaksvik i losiji iz dvomeca Makabi/Steaua. Tu bi TNS i Linkoln bili ziceri zicera, Samrok, RFS i Klaksvik nesto ozbiljniji i jedna mina.

TNS tesko da bi bio zicer i Linkoln vi ljudi jednostavno morate da shvatite da mi jedino sa ekipama sa balkana mozemo da budemo konkurenti, uozbiljite se ovo je istorijski uspjeh po mom misljenju trebamo se bazirati na omladince kako god
ali meni za vecerasnji prolaz zaslugu imaju Vukovic,Cava,Kulasin jedini momci koji grizu prema naprijed svaka cast momci i kapa do poda hvala vam na svemu

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 00:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Jul 2024, 17:28
Uhvatiti sad Gorana Lukica i natjerati ga da dovede Evropska pojacanja a obecati mu da ce svaki borcevac pazariti u Zoki komercu ako ne moze da dovede pojacanja nek povuce jos 5-6 omladinaca iz skole da igraju umjesto vranjesa,grahovca,kvrzica,lukica i ostalih momci ce se bar boriti a ne setkati po terenu .

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 00:56 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jun 2022, 14:36
starcevicabl87 je napisao:
Uhvatiti sad Gorana Lukica i natjerati ga da dovede Evropska pojacanja a obecati mu da ce svaki borcevac pazariti u Zoki komercu.

Хахахаха потенцијална акција. Купон у Зокију за европског нападача

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 01:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Jbt čitam zadnje dve strane, kao da čitam neki šiptarski forum, psovanje majke i vrijeđanje trenera i igrača najstrašnije.

Evo ja ću drugačije: Čestitke igračima i stručnom štabu na ovom istorijskom uspjehu, večeras je veče za slavlje!

Da, igramo loše. Lošije nego prije dva mjeseca, ali novi je trener, dosta je novih igrača, treba vremena da se uigraju, ako se uopšte i uigraju...
Albance smo prošli na guzove, PAOK će nas razmontirati, i to je to. To je naša realnost.
Ovde pojedinci imaju malo prevelika očekivanja od ove ekipe, nismo ni ove prošli a gleda se već unaprijed ko nam je sledeći protivnik, a zaboravljamo da smo prije dve godine ispali od amaterske ekipe sa Farskih Ostrva, ljudi se skupe poslije posla pa malo igraju fudbal, i tako izbaciše Borac.

Ono što mene nakon ovog dvomeča najviše brine jeste fizička sprema. Albanci su bili fizički spremniji od nas.
Nema trčanja, nema presinga, kasnimo na svaku loptu, ne smijem ni pomisliti šta će biti protiv neke iole ozbiljnije ekipe...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120070 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5766, 5767, 5768, 5769, 5770, 5771, 5772 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]