banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 21:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5758, 5759, 5760, 5761, 5762, 5763, 5764 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 11 Jul 2024, 16:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Борик, да си само мало упознат са ситуацијом на КиМ, знао би да и ово мало Срба што је остало доле да живе и да се боре да опстану, српска листа или како им народ доле тепа Српска љиста гледа на све могуће начине да их отјера. А да не говорим да је шанса за повратком становишта доле, и покушај опстанка на нивоу немогуће мисије.
А Хирошима је споменуо Србе са КиМ који су продали своје куће и имања на КиМ како би им се дупе дочепали комада БГ или НС афалта. Такве Србе заболи она ствар за Косметом, и највише их је у СНС-у, примају разне додатке као расељења лица са Космета као да живе доле. Док са друге стране људи који живе на КиМ, и желе да остану и живе доле, држава Србија тј актуелна власт гледа да им узме и то мало што примају од Србије. А са друге стране Срби који су 99 и у мартовским погрому 2004 прогнани са КиМ, и који нису жељели да продају своје, они итекако жале за Ким и вољели би да се врате, али су свјесни да су њихове шансе за опстанком равне нули.

Poslednji put menjao ББЛ dana 11 Jul 2024, 16:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Joj komentara i priče, ogavno...
Koja sranja pisete po nasim igracima ...pitam se da li bi tom Stojanu u facu to rekli...
Ne valja niko nas, ni stojan ni graha ni cava ni jovan...svi su najgori...ONI SU BORAC, mjenjajte klub, pratite barsu real celzi pa kenjajte po njima....

Za klasu smo bolja ekipa od albanskih indijanaca, a jedini krivac zasto nije 3:0 ili vise bilo su navijaci sa prekidom utakmice, kada smo im "kičmu polomili" a oni bili zreli za pu njenje. To je posebna prica da navijaci ne prate utakmicu, ne osjecaju prelomne momente, bitnija koreografija od najbit ijeg momenta pocetka utakmice kada stadion treba dici na noge itd.

Ziza je dobar trener, radi izmjene kada treba, sastav je sastavio u skladu sa pripremama i dolaskom igraca tj njihov pripremljenoscu.
Ekipa ce se vremenom iskristalizovati u ovom momentu treba odraditi posao a ziza i momci su to odradii, ali nisam siguran da su i tribine.

Uzecemo ih i u Albaniji...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 17:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jun 2022, 14:36
Позоришна атмосфера, идиоти који дођу пар пута годишње па су им важнији Шиптари од Борца, лоша организација (усрали шта су могли са овим секторима на истоку), стадион не прати утакмицу, људи бзвз пљују по Грахи њему је што се мене тиче све опроштено. Човјек је прави борчевац и капитен ове екипе. Чава има 40 кила али је ишао 200% ово мало што је играо.
Ајмо ми кренути од себе и када сјевер позове да се пјева могли смо мало и Борцу пјевати онако здушно као Косово-Србија дозивање.

Зна ли се има ли пренос реванша?

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 20:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Свашта се писало о утакмици, за неке ствари се слажем за неке, али да не понављам оно што се већ писало на претходним странама..

Очекивана утакмица, тврда, нити ми познајемо себе, нит познајемо шиптаре, нити они познају нас.
Опет се доводило у ходу, опет играчи које нико не зна, па ни сам тренер. Добро је да смо побједили. Да је остало 11-11, не би дали гола до судњег дана.
Жижовић направи зихерашку измјену са играчем више, надапача за нападача , дај Хасукића и Марчетића, ако већ Јову вадиш.
Не свиђа ми се што Марчетића форсирају прије Хасукића.

Видим стално се пише о новом топ нападачу, а то у овом периоду кошта богатство. Борац то не може сад платити, 30. августа ће моћи, али сад не. Прескуп је свако ко иоле ваља.

Битно се скупити, пробати проћи орангутане. Па онда још 6 европских утакмица.

Надам се рехабилитацији Зоке, Пихлера, физичком напретку Савића. Могли би помоћи. Сад највише треба.

Хирошима и ББЛ, охладите мало. Опуштено, 100 људи 100 ћуди.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 21:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
djuka_banjaluka je napisao:
Hirosima je napisao:
ssaassaa je napisao:
Ima li negdje snimak onog skandiranja? Stvarno je prejako bilo...

SAMO JEBENA BUDALA MOZE RECI DA JE TO SUPER, AKO SE NEKOM SRBUJE, BUJRUM NA KOSOVO, OVDE KAD SMO IH STISLI I GO VISIO U ZRAKU, MORONI POCESE A OVI SAMO TO CEKALI, JESTE MISLILI DA CE SJEDITI MIRNO, NAKON JEBATANJA OKO TOGA SPLASNUO I NAS PRITISAK, JEBALO VAS VISE I SKANDIRANJE, GOMILA NAJGLASNIJIH U SRBIJI JE PRODALA ALBANCIMA ZEMLJU ZA DOBRE PARE I SRBUJE IZ BEOGRADA A KLENOVI ODAVDE SE UPECALI PA KAO I ONI NESTO.....PUSKU, PISTOLJ, ZOLJU I NA KOSOVO AKO VAM SE RATUJE.......OD OVOG SELJAKLUKA IMAMO SAMO STETE.......AJ SAD OPLETITE ''RAJO''

Овакав пост може написати само представник националне мањине.

Da iz mjesanog braka sam sa 2,5 godine rata u VRS......nesto nije jasno?

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 21:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
Нова Варош je napisao:
Свашта се писало о утакмици, за неке ствари се слажем за неке, али да не понављам оно што се већ писало на претходним странама..

Очекивана утакмица, тврда, нити ми познајемо себе, нит познајемо шиптаре, нити они познају нас.
Опет се доводило у ходу, опет играчи које нико не зна, па ни сам тренер. Добро је да смо побједили. Да је остало 11-11, не би дали гола до судњег дана.
Жижовић направи зихерашку измјену са играчем више, надапача за нападача , дај Хасукића и Марчетића, ако већ Јову вадиш.
Не свиђа ми се што Марчетића форсирају прије Хасукића.

Видим стално се пише о новом топ нападачу, а то у овом периоду кошта богатство. Борац то не може сад платити, 30. августа ће моћи, али сад не. Прескуп је свако ко иоле ваља.

Битно се скупити, пробати проћи орангутане. Па онда још 6 европских утакмица.

Надам се рехабилитацији Зоке, Пихлера, физичком напретку Савића. Могли би помоћи. Сад највише треба.

Хирошима и ББЛ, охладите мало. Опуштено, 100 људи 100 ћуди.

Ma sve ok.....meni je samo zao sto su skandiranjem sjebali klub za koji navijam, ti sto im je srbovanje light motiv da dodju na utakmicu sa Albancima... sto smo jaliji iz Sarajeva dali materijal po ko zna koji put da nas proglasi divljacima, sto ne mozemo da se izdignemo iznad toga, jbg, nekad je ovo bio grad.....

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ništa se nije dogodilo strašno, nerealno je na skupu sa 7500 tražiti pozorišnu atmosferu i sve držati na povocu ali rekli smo stav a nije se prešla nikakva crvena linija,nije bilo primitivnog masovnog orgijanja ili gađanja masom predmeta igrače iako su šipci nervirali, otezali, lomili, držali rezultat.
Po meni atmosfera 9. Tek se zagrijavamo za nadam se dugo evropsko ljeto. A jaliji smeta što im u vodu pada teoriji da Borac nikog ne može dobiti jer je u ligi sve naštimano, i što je sumarum sudijskog izvještaja još grdniji po goste nego na domaćim utakmicama itd.

Po meni je protivnik ozbiljna ekipa, tamo se igra valjd na manjem stadionu ne onom novom, i biće baš mnogo teško napadaće ko osice, orgijati, divljačiti na tribinama ali igrači moraju pokazati karakter.

P.S. I mislim da niko nije protiv domaćih momaka Vranješa, Grahe, Čave, Sube, samo nemojte ih stavljati u evropske utakmice vijeka u prvu, tu nam treba kvalitet više a duga je sezona biće i za njih dosta utakmica u ligi

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2024, 07:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Добро, смириле су се усијане главе сад, први смо у реду кад требамо пљувати на своје и дајемо повода јалили да нас додатно сапира по медијима. Окренимо се ономе чему и требамо, БОРЦУ!
Надам се да ће наши момци бити спремни и доле одбранити резултат и направити историјски подвиг.
Такође Квржи и Пихлеру брз опоравак.
Треба нам и прави десни бек, као што сам раније писао, колико год Квржа био добар његово тијело је у тим годинама када повреде постају чешће и спорије се залијече.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2024, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

https://www.glassrpske.com/cir/sport/fu ... rac/531568

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2024, 14:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Jul 2024, 17:28
https://www.uefa.com/nationalassociatio ... alculated/

Prema novoj UEFA tabeli trenutno smo 211 ispred Vojvodine koja je 212

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2024, 18:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Samo par riječi o navijanju. Jako ružan utisak sa međunarodne utakmice. Pitam se hoće li Grčka zastava biti na tribinama ako prođem Albance? Lešinari, apsolutno nisu počeli skandiranje već istok kojem je Borac zamjenski klub. Barem većini. Uglavnom, u svemu se slažem sa Hirošimom. U gradu je dosta seljakluka šljeglo. Oni se, na moju veliku žalost, ne mogu identifikovati sa Borcem i gradom. Mi smo njihove običaje pokupili, a oni se svog ne odriču kao mi Banjalučani. Oni su većina u gradu. Dokaz tome je da je "gradska raja" spustila glavu i slušala grupu idijota koji prave štetu mom klubu za koji njih boli kurac ali eto kao stanovnik grada ima potrebu da bude više na GRADSKOM. Njegova jedina identifikacija sa gradom je "srbovanje". Boli ga kurac za klubom. Niko se od nas nije pobunio... jer znamo šta slijedi... kakva kazna... možda i prazne tribine protiv najvećeg Evropskog rivala... jel neko razmišljao o tome... Opet, mi smo krivi! Jer nismo izgradili kulturu navijanja. Na protivnika gledamo samo na nacionalnoj osnovi... Odakle je? Meni je protivnik i Radnik i Sloga i Leotar. Jer sam Borac! A ovi što nacionalne frustracije ispoljavaju na utakmicama mog Borca...Nisu Borac i nikada biti neće! Neka navija za svoj Grmeč za moj borac svakako ne zna. Zbog toga nas je sve manje na tribinama jer zbog ove većine Banjalučani prate AS i gledaju svoj klub. Žalosno. Ovaj forum se formirao i u tome sam učestvovao, kada smo se kolektivno i uz dogovor povukli sa ss.ba. Dosta tih forumaša više nema. Zašto? Kada se sjetim samo prve Evropske utakmice u ovom vijeku... slogana "Budi Borac", " U ŽIVOTU JE VAŽNO BITI BORAC" itd. kojeg smo mi ovdje osmislili... Eh...

Što se tiče terena... očekivano! Nadam se da nećemo tamo podleći atmosferi i primiti gol/ove i da ćemo dočekati PAOK pred punim tribinama.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2024, 19:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Sta fali Grckoj zastavi? Suludo je ocekivati u nacionalno podijeljenom drustvu neko izdizanje iznad toga, u ostalom prosjek IQ-a gledalaca fudbala je daleko manji nego na operi i dovoljno je par pojedinaca sto se i desilo da useru motku. Ne vjerujem da ce biti neke drasticne kazne, od ovih sto vicu ste mi gori vi i oni novinari koji svojim pisanjem odmah prizivaju drasticno kaznjavanje. Spustite loptu. Slogan Kosovo-Srbija ne moze biti razlog za prekid utakmice niti za neku drasticnu kaznu, ako ikakvu. A nadati se da nisu culi ono drugo sa malog dijela istoka, istina bilo je i kratko. Ostalo sve je proslo u najboljem redu, nisu ubacivani predmeti u teren, nije bilo sjedenja na stepenicama, nije bilo uvredljivih parola.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2024, 19:17 
Pripravnik
Pripravnik

Гледао неки албански пренос, коментатор је итекако скренуо пажњу на скандирање са истока. Људи, они су дошли спремни и наоштрени не на фудбал него да чекају нашу грешку ван терена. Појединци на истоку који дођу 3х годишње на стадион су им удовољили.
Ништа не бих имао ни против тог скандирања да су исти ти пјевали и Борцу.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2024, 19:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Grčkoj zastavi apsolutno ništa ne fali. Naprotiv! Ali nije joj mjesto na vorčevoj utakmici. Kada je Mori bio tu svakako je imalo smisla. Pitanje je bilo postavljeno u kontekstu da li će ista biti tu kada budemo igrali protiv Grka. Ako Bog da. Drugo, prije utakmice svi smo bili upozoreni da se može ovako nešto desiti. Nismo se mogli stupiti i prećutati. Obi su upravo došli sa tom namjerom. Da provociraju i doveli su što su tražili. Do toga nikako nije trebalo da dođe! Kazna kolika će biti... vidjećemo... Nije trebala biti. Slažeš se? Zašto smo podlegli ako smo unaprijed upozoreni inod kluba. Tome svjedoči i zabrana gostujućim navijačima. Ne znam da li si primjetio da zastave država nisu bile izvješene na stadionu? Samo UEFA. Zašto? Gdje živimo? Treće, ako imaš potrebu da nacionalne frustracije ispoljavaš... Onda se okreneš Kočićevom zboru... Tamo je svakako, veća posjećenost, i ove današnje "stanovnike grada" više interesuju volovi i korida nego fudbal. Duža je i tradicija... Ili možda nije? U šta smo se pretvorili? Da kod protivnika ne vidiš sportistu već isključivo šiptara. Zašto vrijeđanje kada znamo da nas smo čekaju? Da možemo trpiti sankcije. Neke stvari se moraju mijenjati definitivno. Kod naše lige, nekako čovjek da i razumije. Kako oni nama mi njima i u krug. Ali u borcu danas igraju internacionalci. Hrvati, kolumbijci, Bošnjaci... Ajmo poštovati naše igrače koji brane boje kluba... Cijela suština priče je to da je neko na ovom forumu okrivio Lešinari i sjever za započeto skandiranje. Što nije istina! Lešinari vole klub i nisu podlegli. Krvarili su za klub i vodili računa da ne naprave štetu klubu. Kada su mogli oni, kojima jedino dajem veće pravo da vole klub više od mene, onda su mogli i "primitivci" sa istoka koji Borac gledaju samo u Evropi, koji prave štetu klubu, ma koliko ona bila, i kojima je vrh navijanja ubij... a suština je izlazak u beogradskoj žutoj štampi "skandal u Banjaluci, prekinuta utakmica Borca protiv albanskog kluba". Kome se mi to dodvoravamo? Beograđanima? Voli i poštuj Borac ili se strpi do koride.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2024, 19:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Дај више и ви, сканидрало 30,40 њих неких 10ак секунди, то што су скандирали. 99% истока се није сложило са тим, и брзо су утишани, а питање колико су се и чули од Лешинара . Скандирало се за Космет, а они нек се вријеђају колико хоће. Није било бацања предмета у терен, улетања и томе слично. Будите сигурни, да ни нашим играчима неће бити лако код козојебаца, све и да није било скандирања.

Poslednji put menjao ББЛ dana 12 Jul 2024, 20:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2024, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A čekaj, pa nama je Kosovo -Srbija sastavni dio navijačkog repertoara tokom utakmice par godina unazad. I sad ste očekivali neki drugi narod na ovoj utakmici koji to neće pjevati, a pritom šta smo sve znali čuti, ovo je zaista
minimum minimuma, i najbezbolnije od svega što se moglo desiti, a Albanci teatralisti koji nisu došli igrati fudbal nego odugovlačiti a bolje bi bilo da jesu jer imaju kvalitet i mogli su nas dobiti da su igrali fudbal što će se i vidjeti tamo. I vodimo računa da Borac nije klub Borika, niti užeg gradskog jezgra već su tu i ljudi iz Ljubačeva i Mrkonjića, Srbca i ko zna odakle jer je BL centar RS. Mi nemamo drugi narod, to nam je što nam je... I šta biste pričali da je publika utrčavala u teren, spuštali dronove sa zastavama, gađali flašama igrače, pjevala neumjesnije pjesme. Ako postoji problem, to je teren i neizbalansiran igrački kadar, a publika je super bila

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2024, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I još samo da dodam da Albanci mogu ispasti jedino ako se i u revanšu ne fokusiraju na fudbal već na glumatanje, pritisak na sudije, i na šovinizam raznih vrsta. To će im uzeti fokus i energiju

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2024, 20:15 
Pripravnik
Pripravnik

https://www.youtube.com/live/uOIUZyrZaMY?si=Y_3OrQTE-MKqLMKt

Ево албански пренос па видите колико се чује Убиј Шиптара... То је проблем, није проблем Косово - Србија ко је мислио да тога неће бити је луд у најмању руку...

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2024, 23:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ja sam bio u sektoru C na istoku i nisam čuo taj dio totalno nepotrebnog navijanja, tako da stoji to da velika većina na istoku to nije podržavala, inače bi se proširilo...
Ali ovi prizvuci autošovinizma su stvarno čudni. Inače, tokom rata kod nas, oni na Kosmetu su itekako bili mnogo bliži nama nego u drugim dijelovima Srbije. Eto, ravnati se prema nekima koji su prodali zemlju...
Gledati malo više pozitivine stvari. Nije bilo ubacivanja na teren, dovoljno samo pogledati šta se u Njemačkoj na EP dešavalo... Dosta djece je bilo. Tipa mame koje vode curice i dječake, koji nose šalove, majice... Predivno. Bilo ja malo gužve na stepenicama, na istoku, ali su to na vrijeme vidjeli pa su raščistili. Nije bilo baklji ili slično, opet gledati EP u Njemačkoj...
Ja sam se bojao da će oni dati gol, pa neko da publiku isprovocira sa orlom... tek tada bi bila frka... Ovo kako je prošlo je odlično, kako je moglo...

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2024, 07:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Isli su ljudi na to, vidjelo se. Kad je bio prekid, njihov golman krenuo nazad do gola i ide namjerno linijom ispred zapada ne bi li ga pogodio neko. Srecom nije bilo nista. I ja sam bio isto istok C i nisam cuo nista drugo sem Srbija - Kosovo. A pisao sam jos ranije da ce biti kazne za to, na zalost. I sjedili su ljudi na stepenicama, pored mene prvog kako sam bio posljednja stolica do prolaza, nadam se ds nece i zbog tog biti neka kazna, iako obicno bude. Sve u svemu dobro je proslo, nije idealno, ali ok. Sto se tice fudbala, Borac i ovakav, je za klasu bolji od ovih i moralo bi se ovo proci.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5758, 5759, 5760, 5761, 5762, 5763, 5764 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]