banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 06:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 167  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: TV Arena Sport
PostPoslato: 07 Jun 2024, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Neko je napisao da je Arena ustupila prava BHT što nije tačno. BHT je uz pomoć BH Telecom-a KUPIO prava za 2 završna turnira i utakmice BiH reprezentacije u kvalifikacijama.

Zašto Arena nije kupila prava za završne turnire EP to je pitanje za njih.

Послато са SM-A145F помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2024, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
Ko kaže da su uopšte željeli da se bore za BiH

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2024, 14:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
BiH, kakva je kao država, i nije zaslužila bolji prenos od onog kojeg nudi BHT. Ko ima ikakva druga rješenja već se snaći.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2024, 19:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Avg 2017, 10:37
markopd je napisao:
babic je napisao:
i time su sjebali sve one koji nemaju nikakvog izbora no da slušaju "vrhunske" komementatore sa BHT umjesto da su nam ponudili lijepo Arenu. aplauz za poslovni potez. ja cu svakako gledati na areni srbija tako da mogu da duvaju.

I time su omogućili da svi mogu pratiti EURO.U suprotnom za prenos bi bili uskraćeni Telemach,EON SAT,zemaljska mreža...

A prošli put je bilo samo na SK.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2024, 19:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Dobro je da imamo bilo gdje gledati.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2024, 20:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
pejas je napisao:
markopd je napisao:
babic je napisao:
i time su sjebali sve one koji nemaju nikakvog izbora no da slušaju "vrhunske" komementatore sa BHT umjesto da su nam ponudili lijepo Arenu. aplauz za poslovni potez. ja cu svakako gledati na areni srbija tako da mogu da duvaju.

I time su omogućili da svi mogu pratiti EURO.U suprotnom za prenos bi bili uskraćeni Telemach,EON SAT,zemaljska mreža...

A prošli put je bilo samo na SK.

upravo, brzo se zaboravila zajebancija sa SP i EP u kosarci...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2024, 06:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tačno, to jeste bila najveća zajebancija, ali onaj ko želi uvijek nađe rješenje.
Ako se ne varam ovdje se vodi rasprava o nečemu sasvim drugom, a i meni je to čudno, a to je da je Arenasport pored javnih servisa uzela kablovska prava u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji ali ne i u BiH. Šta je razlog, ko zna, ali je sasvim sigurno da će korisnici kablovske/iptv/msat u BiH ostati zakinuti za puno kvalitetniji doživljaj Euro 24 od ove pomenute tri zemlje.

Ali kao što već šarnuh gore, onaj ko to istinski želi uvijek nađe neko rješenje. ;).

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2024, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
Prestanite pametovati, ljudi žele uzeti daljinski, uključiti tv i gledati EP/SP a ne da traže "rješenja".

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2024, 15:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 21 Dec 2012, 16:36
Imate li kakvu preporuku za listu sa TV kanalima da neko prodaje (RTS pod must, tv nije smart, a gledao bih na računaru)?
Može i na pp?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2024, 17:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jovic23 je napisao:
Prestanite pametovati, ljudi žele uzeti daljinski, uključiti tv i gledati EP/SP a ne da traže "rješenja".

Šta ti se dogodilo, Bog te mazo, pa bar ti nikad nisi galamio.po forumu? Opušteno, brate dragi, ovo je samo forum. ;)

pinturichio je napisao:
Imate li kakvu preporuku za listu sa TV kanalima da neko prodaje (RTS pod must, tv nije smart, a gledao bih na računaru)?
Može i na pp?

Vjerujem da će ti se neko od kolega s foruma javiti. Dado ili Herz. Lista je najpovoljnija varijanta.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2024, 19:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 21 Dec 2012, 16:36
Nadam se.
Slažem se.
Istina, za SP sam bio uzeo neku listu i jedno 2-3 dana od 30 nije baš fercferalo uredno, bilo je gegova kad igra Srbija.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2024, 17:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ovi satraše, a još nije ni počelo kako treba, te gosti u studiju, te analize, statistike, a press reprezentacije ponovljen jedno 4 puta :D

Dobro kontam da je taj hajp normalan, ali samo da ne sjednu našima na glavu pa da se ne izbrukamo kao što je znalo bivati, I to počesto.

Koliko sam skontao sve im je na Arena Premium 1. Vjerotvatno će Prvi kanal biti isključivo za Euro, dok će na poklapanjima upadati dvojka ili trojka.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2024, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Nemaju iskustva, a fali i znanja. Slično kao RTS, onaj prof sudijski stručnjak kaže maloprije, linija kaznenog prostora je ova bela linija.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2024, 21:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma vidio sam :lol: Ali msm da se čovjek samo malo upetljao. Nije se mogao sjetiti. A nije ni čudo,koliko se okomio na VAR. Ne treba mu odmah džigere vaditi. S druge strane, Arena radi jako profi, jedino što ja lično ne volim te emisije sa analizama, lap-top trenerima i statističarima ali to je ipak moj problem. :)

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2024, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Niko to ne voli jer puno statistike i tehničkih podataka treba znati i plasirati da ne dosadis gledaocima. Imaju one reportaze od Petrovića sa SOS-a prije trista godina pa izgledaju bolje od ovog, znaci do novinara je nije do uslova i tehnike.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2024, 22:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma možda smo mi samo malo "starija garda" ili jednostavno tip ljudi koji bi radije to sa malo manje hajpa, mada su i u "moje vrijeme" pravili stupidne studijske emisije, dovoljno je sjetiti se Italije 90 sa Tajči u studiju. :) Meni je prenos kao prenos na Areni bio korektan ali sa studijskim emisijama satraše. Kompjuteri koji simuliraju kako je trebala izgledati odbrana, kako je trebalo.dodati loptu, ali to puno ljudi voli, i vjerujem da je do mene. :) Više od toga me nervira što pumpaju ove naše, a to je do sada uvijek bilo loše po naše fudbalere. Naprave od njih bogove, a onda paf. No, ajde da gledamo tekme i da ne baksuziramo.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2024, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sada to bas objasni Bogdanović za jedan gol Njemacke, jednostavan je fudbal samo ga mi mistifikujemo, daje igrač loptu pas 40m, ovaj je primiri na krilu gurne u 16, a napadač natrči i završi.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2024, 18:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pošto će Acu Informaciju strpati milion posto večeras na RTS, a njega nikako ne mogu svariti, baš me zanima ko li će večeras biti od komentatora na Areni? Nema se baš puno izbora. :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2024, 13:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
odlicno radi arena. jedino ona rubrika zenske price, mila majko, kome li je to palo na pamet hahaha. marina sekulic komad za medalju. kakva voditeljka sunce ti poljubim.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2024, 16:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Evo sada im se događa, obzirom da se studijska emisija odužila, da će meč Danska - Engleska prebaciti na Arena Premium 2.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 167  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]