banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 22:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 469, 470, 471, 472, 473, 474, 475 ... 520  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Feb 2024, 10:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
:lol: Evo problema

U određenom smislu, Navalni se sada reinkarnirao u svoju ženu

https://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... i_ostalo_m

Ovo objasnjava kako se novi broj 1 našao prespreman na samitu grupe TNT u Minhenu u kritičnom trenutku

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2024, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Међу свом овом грозотом, разваљеним главама, откинутим рукама и ногама... ево и нешто људски: https://t.me/RVvoenkor/62463

Узгред, вјечни Шојгу изјавио да је Кринки ослобођен, неповратни губици Украјинаца 1800+. Још Работино па да се комплетира симболично поништење мршавих резултата украјинске офанзиве.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2024, 21:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Kad smo već kod Šojgua i Putina, Šojgu polagao "raport" Putinu o stanju nakon oslobađanja Avdejevke. Evo video snimka:

https://www.youtube.com/watch?v=pY02iRTZxCs

Šta kažu žitelji Avdejevke, iskreno, ja nisam vjerovao da je iko ostao u tom paklu, ali eto prevario sam se. Ostalo je nešto starčadi, koje se, čini se, davno pomirilo sa smrću.

https://www.youtube.com/watch?v=XIqFdks25jc

https://www.youtube.com/watch?v=8BtWU_etyXk

Crkva u Avdejevci. Izgleda dosta dobro, unutra istina ima loma, ali nije strašno.

https://www.youtube.com/watch?v=08pgMKP81ak

Ruska vojska je tokom dana napredovala dodatno 8 km, borbe se vode za strateški važno selo Lastočkino, na putu ka Orlovki. Borbe se vode i centru i na zapadu Rabotina na Zaporoškom pravcu, a Rusi su danas konačno ušli u Krinki na Hersonsom pravcu.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2024, 08:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Mislim da ta crkva nece tu stajati dugo.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2024, 10:03 
Veteran
Veteran

:lol: Kraljevska mornarica zamalo pogodila Ameriku

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=2485126

Ono što meni nije jasno zašto evropski idioti obavezuju kojekakvim obaveujucim sporazumima da će umrijeti sa Ukrajinom Ruse i tako apaolutno više nije briga

https://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... sti_prva_m

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2024, 07:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Опет Руси не могу без озбиљног блама с времена на вријеме... Негдје на запорошком правцу, неки совјетоидни генерал (Мојсијев?) вршио смотру, и нормално Амери открију и поклопе Химарсом. Укр. тврде, 60 мртвих, од руских канала информација 39, а пар стотина рањених, дакле биће и ту оних који неће претећи...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2024, 07:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Nije Zaporoški, već u Donjeckoj NR, poligon Trudovskoje....sad se svaka mraka iz pozadine sa generalskim činom javila, da kači ordenje svojoj omiljenoj jedinici za ospobađanje Avdejevke. Što kažu kojekakvi blogeri, dok ih ne krenu streljati neće se kreteni opametiti da ne postrojavaju jedinice u dubini 40 km od prve linije...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2024, 11:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Aman im ne fali onih koji su ostali u prošlom vijeku, a situacija se malo promijenila(ratište je live 24/7).

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2024, 14:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Pa citavo politicko rukovodstvo na celu se Putinom je ostalo u proslom vijeku, kako nece i neki general...

Sizofreni KGB mindset koji dozivljava svoju zemlju kao predodredjenu na sukob sa ostatkom Evrope a u potencijalnom EU clanstvu neke zemlje iz regiona vec vidi NATO rakete uperene na Moskvu. Politicari opozicije trunu u zatvoru po Sibiru, ko im upali svijecu za pokoj duse nista bolje nece proci.

Da Staljin ustane iz groba rekao bi da se nista nije promijenilo.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2024, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Pa ono, kad pogledaš da su zemlje bivšeg VU ušle u Nato (ili Nato ušao u njih) nije teško ni skontati šta bi bilo sa Ukrajinom.

Sent from my RMX3081 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2024, 17:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
sam_protiv_svih je napisao:
Pa citavo politicko rukovodstvo na celu se Putinom je ostalo u proslom vijeku, kako nece i neki general...

Sizofreni KGB mindset koji dozivljava svoju zemlju kao predodredjenu na sukob sa ostatkom Evrope a u potencijalnom EU clanstvu neke zemlje iz regiona vec vidi NATO rakete uperene na Moskvu. Politicari opozicije trunu u zatvoru po Sibiru, ko im upali svijecu za pokoj duse nista bolje nece proci.

Čemu širenje NATO-a na istok? Kakav je to mindset dok si imao prozapadnu Rusiju? Ili koji vijek?

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2024, 17:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Ma uvijek je isto - alavost bez grama mozga.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2024, 19:01 
Veteran
Veteran

Gluvo bilo al da probamo, zar nije od strane tog zaostalog relikta iz prošlog vijeka, NATO-a da ne bude zabune, Rusija proglašena neprijateljem broj jedan ili možda dva odmah iza Kine, svejedno.
Nedavno preminuli političar opozicije u Sibiru je cučio zbog ekstremizam a ne zbog toga što je bio opozicija.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2024, 19:06 
Veteran
Veteran

Kojem vijeku ovi pripadaju
https://twitter.com/MyLordBebo/status/1 ... n5btA&s=19

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2024, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Mislim da je greška samo u tome što su Rusi panjine, pa pokušavaju da zadrže svoj uticaj puškom i mesom, za razliku od Kineza,.koji su skontali taktiku zapada pa idu kreditom i mrkvom....

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2024, 19:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
danijell je napisao:

Čemu širenje NATO-a na istok? Kakav je to mindset dok si imao prozapadnu Rusiju? Ili koji vijek?

Svaka zemlja koja je usla u NATO usla je svojom voljom i ono sto je najvaznije zbog sebe a ne zato sto se NATO sirio tenkovima kako to rusofili u ponavljanju ove glupe floskule vole docarati. Mindset - hocu da razvijam svoju drzavu i ekonomiju a da bi to radio jedna od stvari koja mi je potrebna je neki garant bezbjenosti.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2024, 19:48 
Veteran
Veteran

Može li neko ovo da prevede sa nato na neki razumljiv jezik

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2024, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2015, 15:40
Ako si malen i nebitan, uđi u vojni savez da imaš neku sigurnost i da budeš "verifikovan" kao sigurna zemlja. To u budućnosti može da podstakne veća ekonomska ulaganja stranog kapitala.
Neutralnost ne postoji. Ili si sa nekim ili si sam.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2024, 20:38 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42

Svaka zemlja koja je usla u NATO usla je svojom voljom i ono sto je najvaznije zbog sebe a ne zato sto se NATO sirio tenkovima kako to rusofili u ponavljanju ove glupe floskule vole docarati. Mindset - hocu da razvijam svoju drzavu i ekonomiju a da bi to radio jedna od stvari koja mi je potrebna je neki garant bezbjenosti.

kako da ne..i srbija ce jednog dana svojom voljom uletiti.. :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2024, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
danijell je napisao:

U toj priči o prošlim vjekovima može se postaviti pitanje u kom vijeku Ameri žive kad idu hiljadama kilometara od kuće i presreću i plijene brodove/čamce i bombarduju po potrebi, bez objave rata, onako rutinski, usput. Mislim na Jemen.

Sent from my RMX3081 using Tapatalk

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 469, 470, 471, 472, 473, 474, 475 ... 520  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]