banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 19:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120204 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5565, 5566, 5567, 5568, 5569, 5570, 5571 ... 6011  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Jul 2023, 12:24 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Bilo bi lijepo kada bi uprava ili neko drugi pozvao javno da navijači dodju jednoobrazno obučeni u crvene ili plave majice...

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 12:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Apr 2012, 21:14
Prica o stadionu je providna a pare ce se naci veoma jednostavno.Postojeci se rusi i daje tajkunima koji ce iz dijela profita od prodatih kvadrata finansirati novi uz pomoc Vlade RS.Navlakusa klasicna koja je vec dogovorena.Inace nista mi ne treba od Dodika i Tegeltije makar igrali Zonsku ligu.Postujem drugaciji stav.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 13:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Karte za utakmicu se od večeras mogu kupiti i na Trgu krajine, od 18 do 22h.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 16:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Ja sam jutros oko 11:00 kupio kartu za istok, broj karte je 560. Po meni (ako je ovo tacan broj) nije bas neka navala na karte, jest da nas narod ceka zadnji momenat ali opet ocekivao sam malo vise zainteresovanosti. Nepratim lokalne medije toliko puno ali je nevjerovatno da samo na areni ide objava za utakmicu i to zato sto ide u skolpu semackog programa.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ма није то мјерило, то може бити 560-а карта из првог другог, петог шпила карата. Али да се морала пуно боље изрекламирати утакмица! Данас смо прошао кроз пијацу, штандови су наоружани Борчевим мајицама, али слабо продаја иде (по причи власника штанда). Гдје су билборди, фамозни лајавац, радио рекламе, гдје су акције типа дрес+улазница итд?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Big radio na svim stanicama pusta najavu. Nisam ostale upratio

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Контам од сутра или од понедјељка да ће кренути агресивна реклама, клуб + лешинари(зација).
Ја већ слушам како људи причају о утакмици у четвртак и не сумњам у испуњеност стадиона, еуфорија пред утакмицу је почела, то је сигурно.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 18:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Samo u ovim beton ligama klubovima koji igraju evro utakmice dozvoljava se odlaganje utakmica u prvenstvu.
Osijek igrao u četvrtak evropsku utakmica ,sutra prvenstvenu.

Tim odlaganjem narušava se regularnost prvenstva

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
guerrini je napisao:
Ja sam jutros oko 11:00 kupio kartu za istok, broj karte je 560. Po meni (ako je ovo tacan broj) nije bas neka navala na karte, jest da nas narod ceka zadnji momenat ali opet ocekivao sam malo vise zainteresovanosti. Nepratim lokalne medije toliko puno ali je nevjerovatno da samo na areni ide objava za utakmicu i to zato sto ide u skolpu semackog programa.

Ja sam kartu uzeo još u ponedeljak, pa dobio broj 2424, tako da taj broj ne znači ništa.
Kaže nakon 6 dana prodali smo "čak" pola stadiona. Prije bih rekao "tek" pola stadiona, nažalost.
Austrija je još uvijek veliki favorit, za prolaz nam treba čudo, ali čuda se dešavaju u fudbalu svakodnevno, tako da...
Nadam se da će igrači ponoviti trud i zalaganje iz Beča, pa ako tako ispadnemo neće im niko ništa zamjeriti.
Žive i treniraju za ovakve utakmice, glup bi bio da izađeš na teren i ne daš 200% sebe u četvrtak.
Ne vjerujem da ćemo se ići nadigravati sa njima, i izaći u neki visoki presing. Vjerovatno će to opet biti defanziva i čekanje neke kontre. I to je ok, brine me samo što je naš bunker u Beču bio poprilično šupalj, pogotovo prvih pola sata duvalo je na sve strane.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 18:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

boban1982 je napisao:
Samo u ovim beton ligama klubovima koji igraju evro utakmice dozvoljava se odlaganje utakmica u prvenstvu.
Osijek igrao u četvrtak evropsku utakmica ,sutra prvenstvenu.

Tim odlaganjem narušava se regularnost prvenstva

Не брини ти о регуларности нашег првенства, гледај своје двориште. И Војводина је тражила од звезде да одгоди па звезда није пристала, цигански.
И мислим да се у нашој лиги могу одгодити двије или три утакмице због играња Европе.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moj post se odnosi i na BiH i na ligu Srbije.
Beton lige pune neregularnosti.Pa i ovo.
Ako ne mogu odigrati nekoliko utakmica svaka 3-4 dana ,ne trebaju ni igrati fudbal.

Svejedno neće proći

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 18:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Апел управи да се среди источна трибина, очисте оне степенице и окрече. Да се ови из Аустрије не шокирају оним што виде. И поставите Пољаке, да се људи истоваре кад им дође, а не да улазе у онај наш тоалет гдје још плива урин из 2010.
Бобан1982, имаш своју тему па тамо дискутују са својим истомишљеницима.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 18:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ti mi sigurno nećeš zabraniti da pišem na ovoj temi .
Svašta.
Odlaganje je neregularno ,bez daljnjeg.Ni u jednoj ozbiljnijoj ligi toga nema.

Nego dokle ćemo svi mi iz RS finansirati ovaj klub.A nema para za preče potrebe.
A to što je Tegeltija na čelu kluba posebna je priča.

"TI BIH je prijavio i novog predsjednika uprave FK Borac Banjaluka Milana Tegeltiju koji se istovremeno nalazi na funkciji savjetnika predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika za pravna pitanja i po zakonu ne može biti dio uprave kluba koji se finansira javnim novcem. S obzirom na to da je Vlada RS ovom klubu samo ove godine po informacijama iz medija uplatila dva miliona maraka za pokriće dugova, evidentno je da se Tegeltija nalazi u sukobu interesa pa je TI BIH uputio prijavu nadležnoj Komisiji.  "

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Dobro. Sjaši sad.

Ako je istina da je pola stadiona planulo 5 dana prije meča onda će i sjever biti pun. Ne sjećam se kad se to desilo. Ljudi uglavnom kupuju na dan utakmice. Šta im sad bi :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 19:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

guerrini je napisao:

Мислим да је дио људи чекао резултат утакмице у Бечу, у осталом четвртак ће рећи све, ја се надам само да ће се поновити атмосфера као против Клужа, да цијели стадион навија.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 19:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Ово је тема која је намјењена за навијаче Борца, и ми овде диксутујемо. А падобранци попуд тебе, Вука и вама сличним имате своје семе па тамо пишите.
Ти као навијач црвеног близанца причаш како народ у РС финансира Борац. Како се оно твој клуб финансира?. Да нисте постали приватни пројекат, а да ми за то не знамо?.
Ми овде ето не знамо ко је Милан Тегелтија, па си нам ти потребан да нам очи отвориш.
Ко оно бјеше предсједник твог клуба, и на каквим је листама био, или је још?.

Poslednji put menjao ББЛ dana 29 Jul 2023, 19:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 19:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ја сам први дан купио 4 карте а бројеви 3249 до 3252, вјероватно зависи који су шпил начели.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 19:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
zli mrkvić je napisao:
Stadion se gradi za narednih 100 godina. Sada izgraditi stadion istog ili sličnog kapaciteta je ludost. Novi stadion treba da ima 15-25000 mjesta. To je moje mišljenje.

Nemojmo da se zezamo, ovo je teška megalomanija, Borcu prije svega treba moderan stadion, naravno bez atletske staze. I to ništa više od 8.000, tek toliko da ispunjava kriterijume UEFA za četvrtu kategoriju.

Sent from my OnePlus 9 Pro using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 19:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Maj 2022, 15:45
boban1982 je napisao:
Ti mi sigurno nećeš zabraniti da pišem na ovoj temi .
Svašta.
Odlaganje je neregularno ,bez daljnjeg.Ni u jednoj ozbiljnijoj ligi toga nema.

Nego dokle ćemo svi mi iz RS finansirati ovaj klub.A nema para za preče potrebe.
A to što je Tegeltija na čelu kluba posebna je priča.

"TI BIH je prijavio i novog predsjednika uprave FK Borac Banjaluka Milana Tegeltiju koji se istovremeno nalazi na funkciji savjetnika predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika za pravna pitanja i po zakonu ne može biti dio uprave kluba koji se finansira javnim novcem. S obzirom na to da je Vlada RS ovom klubu samo ove godine po informacijama iz medija uplatila dva miliona maraka za pokriće dugova, evidentno je da se Tegeltija nalazi u sukobu interesa pa je TI BIH uputio prijavu nadležnoj Komisiji.  "

Dosadan si bobane, pravac beograd igra "zvijezda"

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 19:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ББЛ je napisao:
Ово је тема која је намјењена за навијаче Борца, и ми овде диксутујемо. А падобранци попуд тебе, Вука и вама сличним имате своје семе па тамо пишите.
Ти као навијач црвеног близанца причаш како народ у РС финансира Борац. Како се оно твој клуб финансира?. Да нисте постали приватни пројекат, а да ми за то не знамо?.
Ми овде ето не знамо ко је Милан Тегелтија, па си нам ти потребан да нам очи отвориш.
Ко оно бјеше предсједник твог клуба, и на каквим је листама био, или је још?.
Legendo ja sam iz RS i da taj Borac se finansira i iz mog džepa.
Tako da imam puno pravo pisati o Borcu.Svidjelo se to nekom ili ne.
Država donira 2 miliona KM klubu koji je dužan 1,5 milion poreskoj upravi.
Dok preduzeća koja duguju za poreze i doprinose nemaju prava na podsticaja.

Svakako i beogradske klubove treba prestati finansirati iz budžeta .

Ali ne smeta izvlačenje para iz budžeta ako se ima korist od toga. Na žalost. Zato nam i jest tako.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120204 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5565, 5566, 5567, 5568, 5569, 5570, 5571 ... 6011  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]